PzKpfW Postat Octombrie 3, 2022 Share Postat Octombrie 3, 2022 On 10/1/2022 at 10:27 PM, ENEOS said: No, wax campeon a 2-a oară sau nu încă? Era oricum cam greu să-l ia etapa asta. Mai ales în cazul în care în calificări a dat-o echipa de gard, iar în cursă a făcut-o el lată. Urmează Suzuka. Dacă am calculat bine, trebuie doar să ia cu 4 puncte mai mult decât Leclerc pentru a câștiga titlul acolo. Un titlu în egală măsură câștigat de Red Bull/Verstappen cât pierdut de Leclerc/Ferrari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 3, 2022 Share Postat Octombrie 3, 2022 nu stiu daca Ferrari ii putea batea pe astia de la RedBull / Honda / Wax pareau pachetul complet, aproape perfect, pe cand italieni tot asa boemi, ca de obicei as zice ca pana la noi modificari de regulament, vor fi imbatabili Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 3, 2022 Share Postat Octombrie 3, 2022 În afara faptului că îl au pe Newey și că se pare că au nimerit conceptul aero pentru noile regului, nu este exclus să vină alții la bătaie. Spre deosebire de era de dominație a celor de la Mercedes, factorul de avantaj este aerodinamic acum - iar evoluțiile aerodinamice sunt libere, limitate doar de buget. Ferrari aveau cel mai rapid și fiabil monopost la început de sezon. De atunci au mers doar în jos; au început problemele de fiabilitate, evoluțiile aero nu au funcționat, iar greșelile piloților s-au înmulțit. 32 minutes ago, PzKpfW said: Dacă am calculat bine, trebuie doar să ia cu 4 puncte mai mult decât Leclerc pentru a câștiga titlul acolo. Nu am calculat bine, am uitat să factorizez punctele pentru fastest lap. Verstappen trebuie deci să ia cu 8 puncte mai mult decât Leclerc la Suzuka pentru a câștiga oficial titlul. Neoficial este de fapt al lui deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 3, 2022 Share Postat Octombrie 3, 2022 Acum 42 minute, PzKpfW a spus: Un titlu în egală măsură câștigat de Red Bull/Verstappen cât pierdut de Leclerc/Ferrari. Mai mult pierdut de fierrari aș zice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 3, 2022 Share Postat Octombrie 3, 2022 Acum 13 minute, PzKpfW a spus: - iar evoluțiile aerodinamice sunt libere, limitate doar de buget. vreo 145 milioane in total, parca... https://www.gpblog.com/en/news/140948/fia-opens-investigation-into-red-bull-budget-overrun.html ________________ si penalizarile pt depasiri de buget... minore <5%, sau majore, >5% https://www.gpblog.com/en/news/140660/these-are-the-severe-penalties-for-exceeding-the-budget-cap.html?campname=highlighted-content&camplink=onderaan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Octombrie 9, 2022 Share Postat Octombrie 9, 2022 Maximilian Verstapân pestru a doua oara campion mondial. De data aceasta a mers totul foarte lejer, mult prea lejer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 9, 2022 Share Postat Octombrie 9, 2022 Pffff... Multiplul campion wax! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 9, 2022 Share Postat Octombrie 9, 2022 Campionat meritat - pentru el și pentru Red Bull. Nu au avut rival anul ăsta. Ferrari și piloții lor s-au lovit singuri unde doare. Mercedes nici nu au fost la bătaie. Foarte bună cursa lui Ocon, Alonso și Vettel. cyo5l4.mp4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Octombrie 9, 2022 Share Postat Octombrie 9, 2022 Au avut rival, însă rivalul lor și-a dat cu stângu-n dreptul. Un pilot de valoarea lui Max ar fi fost în lupta pana în ultima cursa cu ferarri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 10, 2022 Share Postat Octombrie 10, 2022 bravo lor, au fost cei mai buni, pachetul cel mai bun! in alta ordine de idei, s-a zvonit ca Red Bull nu va mai fi cu Porsche in viitor, ci ramane tot la Honda, stiti ceva?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sasesase Postat Octombrie 10, 2022 Share Postat Octombrie 10, 2022 59 minutes ago, apriliacluj said: bravo lor, au fost cei mai buni, pachetul cel mai bun! in alta ordine de idei, s-a zvonit ca Red Bull nu va mai fi cu Porsche in viitor, ci ramane tot la Honda, stiti ceva?? Asa e, Honda is back Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 10, 2022 Share Postat Octombrie 10, 2022 Honda-i Honda! Și pârșu' nu mai intră în f1..? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sasesase Postat Octombrie 10, 2022 Share Postat Octombrie 10, 2022 1 minute ago, ENEOS said: Honda-i Honda! Și pârșu' nu mai intră în f1..? Nu stiu daca mai are cu cine, posibil sa incerce un parteneriat cu Andretti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 10, 2022 Share Postat Octombrie 10, 2022 4 hours ago, apriliacluj said: in alta ordine de idei, s-a zvonit ca Red Bull nu va mai fi cu Porsche in viitor, ci ramane tot la Honda, stiti ceva?? Discuțiile dintre Porsche și Red Bull s-au încheiat acum vreo lună; austriecii au refuzat controlul cerut de către germani (~50% din RBR). Nu prea văd soluții pentru ei în momentul de față: vor să intre doar ca motorist, cu o echipă competitivă dar în același timp vor control. Cam greu. Andretti nu cred că este o soluție. Nu este nimic concret legat de o eventuală participare a lor pe viitor. Și chiar dacă se materializează, vor fi (cel puțin ințial) echipă codață. Nu cred că vrea Porsche o asemnea imagine. Nu este nimic concret nici legat de revenirea oficială a celor de la Honda. Deocamdată Red Bull construiesc propria lor fabrică de motoare (RBPT) care va fi curând funcțională. Nu prea mai au nevoie de niciun motorist cu care să colaboreze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 10, 2022 Share Postat Octombrie 10, 2022 Acum 34 minute, PzKpfW a spus: ..... Red Bull construiesc propria lor fabrică de motoare (RBPT) .... deci pe langa sucuri o sa faca si motoare?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 10, 2022 Share Postat Octombrie 10, 2022 Am vazut si eu cursa aseara. N-am inteles cum a pus Ver cateva secunde bune intr-un tur fata de Lec dupa schimbul de gume de la care au iesit unul dupa altul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 10, 2022 Share Postat Octombrie 10, 2022 (editat) 1 hour ago, Speedy.K said: N-am inteles cum a pus Ver cateva secunde bune intr-un tur fata de Lec dupa schimbul de gume de la care au iesit unul dupa altul. Unul dintre motivele pentru care spuneam că a meritat titlul. A terminat o cursă de 28 de ture cu vreo 27 secunde avans. No comment. 7 hours ago, apriliacluj said: deci pe langa sucuri o sa faca si motoare?? De făcut fac business dacă mă întrebi pe mine. Și o fac bine. Ceea ce vând (energizante, circ, haine, etc.) este irelevant. Și da, construiesc o fabrică dedicată de motoare pentru noua divizie RBPT (Red Bull Powertrains). Echipa de F1 dealtfel se numește deja "Red Bull RBPT". Au angajat în mare parte ingineri de la Honda implicați în proiectul de F1 și de la Mercedes AMG HPP (High Performance Powertrains), subsidiarul care face motoare pentru Mercedes în F1. Abordarea ta îmi aduce aminte de o replică de-a lui di Montezemolo (președinte Ferrari la vremea respectivă) prin 2010-2012, cum că "ei produc mașini, nu bături carbogazoase". A vrut să fie un atac la adresa lipsei de blazon a celor de la Red Bull, dar a sunat ca o afirmație a neputinței. Editat Octombrie 10, 2022 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sasesase Postat Octombrie 10, 2022 Share Postat Octombrie 10, 2022 (editat) 8 hours ago, PzKpfW said: Discuțiile dintre Porsche și Red Bull s-au încheiat acum vreo lună; austriecii au refuzat controlul cerut de către germani (~50% din RBR). Nu prea văd soluții pentru ei în momentul de față: vor să intre doar ca motorist, cu o echipă competitivă dar în același timp vor control. Cam greu. Andretti nu cred că este o soluție. Nu este nimic concret legat de o eventuală participare a lor pe viitor. Și chiar dacă se materializează, vor fi (cel puțin ințial) echipă codață. Nu cred că vrea Porsche o asemnea imagine. Nu este nimic concret nici legat de revenirea oficială a celor de la Honda. Deocamdată Red Bull construiesc propria lor fabrică de motoare (RBPT) care va fi curând funcțională. Nu prea mai au nevoie de niciun motorist cu care să colaboreze. Era doar o varianta cu Andretti, avand in vedere ca Porsche tocmai ce s-a listat la Bursa, iar piata din US este fantastica pentru ei. Oficial insa nu sunt in discutii cu nimeni. Legat de RBR, HRC a ramas pe masina, acuma au venit cu logo Honda. Se zvoneste ca reintra oficial Honda in F1. Doar ca din pacate se pare ca Mateschitz e grav bolnav, asa ca nu stim ce impact poate avea asta. Pana una alta, RedBull a fost prinsa cu pisica in sac. Sa vedem pedeapsa pentru depasirea bugetului anu trecut Editat Octombrie 10, 2022 de sasesase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 10, 2022 Share Postat Octombrie 10, 2022 https://www.instagram.com/reel/CjeJSqWjmN1/?igshid=YmMyMTA2M2Y= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 11, 2022 Share Postat Octombrie 11, 2022 Acum 14 ore, PzKpfW a spus: ....."ei produc mașini, nu bături carbogazoase". ..... mda..., masini stricacioase... iar sucurile alea te agita! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 11, 2022 Share Postat Octombrie 11, 2022 14 hours ago, sasesase said: Se zvoneste ca reintra oficial Honda in F1. Aș fi surprins, se anunță o recesiune. Poate doar cu o participare limitată. 14 hours ago, sasesase said: Sa vedem pedeapsa pentru depasirea bugetului anu trecut Cel mai probabil o amendă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Octombrie 14, 2022 Share Postat Octombrie 14, 2022 https://formula1news.co.uk/lewis-hamilton-urgently-wants-mercedes-to-fire-george-russell-bring-back-valtteri-bottas/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Octombrie 14, 2022 Share Postat Octombrie 14, 2022 hahaha, bancul saptamanii, nici el nu crede ce zice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 14, 2022 Share Postat Octombrie 14, 2022 Cam de tabloid articolul. Russell a fost adus să-l împingă de la spate pe Hamilton, nu-i să-i fie locotenent, iar la termen, să-l înlocuiască drept pilotul #1 la Mercedes. Și o face destul de bine, e la mai bine de o victorie în față în clasament. Théo Pourchaire va debuta în FP1 la Austin. De urmărit pilotul ăsta. La fel ca și Doohan, Sargeant, Vips și Hauger. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sasesase Postat Octombrie 14, 2022 Share Postat Octombrie 14, 2022 1 hour ago, danypop said: https://formula1news.co.uk/lewis-hamilton-urgently-wants-mercedes-to-fire-george-russell-bring-back-valtteri-bottas/ e de 1 luna jumate articolul...come on Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate