frenn_george Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Si ce fel de mobre merg? Eu am o ninja... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 m`a oprit pe mine politia la bulgari, i`am dat doar talonul si buletinul, depasisem pe linie continua si nu vroiam sa raman fara permis pe la ei. eu vazut ca nu am euro pe mine si m`au lasat sa plec Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frenn_george Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Am inteles:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 20, 2013 Autor Share Postat Septembrie 20, 2013 Habar nu am ce mobre vin,ca obiceiul e sa nu zica nimic pe aici,zici ca nu vine nimeni si de fapt te trezesti cu ei direct la locul de intalnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad1m1r Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 As veni si eu, dar am aceasi problema ca George, mi-a expirat asigurarea acum 3 zile. Pe alta parte sezonul asta l-am inceput cu o plimbare la Veliko ar fi fain sa-l inchei tot spre Veliko... hard choice... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgp Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Pana la urma primiti si [destul de] incepatori care merg mai incet, sau ajung si eu la masa la Veliko dupa 2 ore? Parca m-ar tenta si pe mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 As baga si eu ceva la burtica de la Arbanassi ,eu incerc /incercam sa bag un Predeal / Parau Rece , nu prea se inghesuie lumea pana acum cica este frig si ploua , numai ca idee nu este cam tarziu 10 : 30 sigur se pleaca la 11:00 , poate un 9 :30 sa plecam la 10 :00 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgp Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Si eu as vota pentru plecat (eventual si intors) putin mai devreme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gimy Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Si eu tot fara asigurare. Dar vin Facem un club :-) Pana la urma la ce ora ramane ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ctrad Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Ruta ? Presupun ca mergeti pe la Ruse , asa-i ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frenn_george Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Uuuh al 2-lea fara asigurare....in cazul asta as merge ai eu! Alta intrebare....la vama se uita bulgarii la numerele mele care nu se vad?????...sau intampin o alta problema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Vin si eu daca va fi insorit si toate stelele aliniate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 Sa hotorasca initiatorul topicului [ the mentalist ] sau majoritatea celor care vor sa mearga ora plecari ,eu am zis daca hotaram 9:30 sigur plecam la 10:00 [ avand si rezervoarele pline la acea ora sper ] cred ca este o ora decenta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 20, 2013 Autor Share Postat Septembrie 20, 2013 Ramane cum am stabilit,veniti mai devreme,alimentati,beti o cafea,la 10.45 am luat-o din loc.Ruta clasica. Pe mine ma intereseaza sa fie cat mai cald, de aia zic ca daca iesim din Buc la 11 e bine. Pt incepatori, daca puteti tine un 100-110 constant macar e ok, daca mergeti cu 70-80 eu zic ca e prea incet, chiar daca ne vom stabili puncte de regrupare vom astepta mult unii dupa altii. Ideal ar fi sa fie cat mai multi cu viteze similare, facem mai multe grupulete si ne asteptam pe traseu, nimeni sa nu ramana chiar singur, macar cate 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgp Postat Septembrie 20, 2013 Share Postat Septembrie 20, 2013 I'm in, desi nu cred ca or sa fie prea multi cu motorete similare cu a mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 In legatura cu asigurarea. Daca cel fara asigurare cade, se rupe , ajunge la spitalul bulgaresc, vine politia? Stiu un caz intimplat inainte de Byala, pe curbele alea, cazut si accidentat grav, tata-su a primit tel sa vina la spital, dar de emotie s-a dus la Constantza. Nu mai spun ca cei care erau cu el au pierdut toata ziua cu el, politia nu-l lasa sa plece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
knox Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 http://youtu.be/HuIyHXZM_EE pt poze deschideti cu windows explorer ftp://194.0.253.150 vedeta excursiei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 'Ai de capul meu... Pozele astea ar trebui declarate arme de ucidere in masa )) Sper ca v-ati distrat frumos v-am invidiat un pic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 ...numai brocoli si conopida ai'?!?! ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 @knox Multumim pentru amintirile digitale! Si cum prognoza pentru maine nu este asa de sumbra, eu o sa finalizez weekend-ul cu Cheia+Siriu; plecare maine dimineata 9:45 Agip Otopeni ( http://goo.gl/maps/Mcg3H ). Daca va mai arde, ne avem acolo si / sau pe traseu. Drumuri bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bgp Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 Bravos! Imi pare rau ca am dezertat cam devreme dar asta e. Sper ca colegul nostru a ajuns cu bine inapoi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 21, 2013 Share Postat Septembrie 21, 2013 aha..deci voi erati . ne-am intersectat, deh, unii veneau, altii se duceau frumos XX albastru acum am aflat al cui este dar..fara misto, de ce mergeati cu viteza aia ...de stat pe loc? era drumul liber si de alergat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 22, 2013 Share Postat Septembrie 22, 2013 neah, niko e vitezan, vacile ( si bivolii ) din clasa asta fjr nu " rup " asfaltul cum ii place lui. recunosc, nici mie @bigfoot -daca vremea e faina refac traseul next weeknd ( dar nu merg in grup ), ca ieri am plecat ff tarziu si n a mai fost loc de mare lucru. si cred ca o sa cam arzi asfaltul pana acolo, eu fara sa am pretentii de mare vitezan n am coborat sub 120 de la ruse pana la veliko si ma refer la o vaca cat varadero , iar la cum mergi tu cred ca o ajungi in 30 min . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bigfoot Postat Septembrie 22, 2013 Share Postat Septembrie 22, 2013 Tinem legatura pe forum, nu garantez 100% drumul, duminica viitoare trebuie sa ajung in BZ si daca e frumos merg cu moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gimy Postat Septembrie 22, 2013 Share Postat Septembrie 22, 2013 http://youtu.be/HuIyHXZM_EE pt poze deschideti cu windows explorer ftp://194.0.253.150 vedeta excursiei Mie nu-mi merge de loc faza cu descarcatul pozelor. Nici nu le vad in Internet Explorer si nici dupa ce le deschid in Windows Explorer So please help... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate