BuddyLexx Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Salutare tuturor.. M-am hotarat sa-mi prezint si eu jucaria dupa cateva luni de la achizitia ei. Initial am vrut sa fac scoala de soferi pt cat A ,fara sa-mi cumpar moto... dar ghiciti ce? tentatia e prea mare ))) Dupa o perioada lunga de cautari ,cu ajutorul unui amic (prezent aici pe forum) m-am decis asupra acestui model. Am gasito ,am vruto ,am cumparato... scurt si la obiect! Este vba de un suzuki sv 650s din 2001 care spun eu ,e diferit! Are mici modificari care sincer fac diferenta! Din pacate sau nici nu stiu cum sa spun, moto e scoasa la vanzare pt a-mi schimba masina . daca primesc un pret bun o vand...daca nu..ramane,asta e..! Las pozele sa vorbeasca de la sine si astept parerile voastre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Pai si permisul l-ai mai luat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Ce e drept, arata bine 'taxiul'. Macar la misto si i-as pune si o banda din aia de patratele albe/negre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BuddyLexx Postat Octombrie 25, 2013 Autor Share Postat Octombrie 25, 2013 l-am luat acum 3 luni.. Ce e drept, arata bine 'taxiul'. Macar la misto si i-as pune si o banda din aia de patratele albe/negre. la asta chiar nu m-am gandit )) buna idee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Nu prea arata ok cu seaua si aripa albastra, mergeau negre, in rest e frumos taxiul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Carenele alea inferioare schimba tot look ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BuddyLexx Postat Octombrie 25, 2013 Autor Share Postat Octombrie 25, 2013 ai dreptate, si-mi mai place si aripa pe spate plus chestia aia + suportul de numar de sub codita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Siiii, ai inmatriculat-o? Ps: imi place carena inferioara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BuddyLexx Postat Octombrie 25, 2013 Autor Share Postat Octombrie 25, 2013 nu... daca o mai tin,o inscriu la vara. Momentan as vrea s-o vand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prea_rau Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 Super smecher SV-ul . Iar carena inferioara ii da cu totul si cu totul un alt look . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Octombrie 25, 2013 Share Postat Octombrie 25, 2013 (editat) Super smecher SV-ul . Iar carena inferioara ii da cu totul si cu totul un alt look . Da, pacat ca nu se lega cu linia motorului + ca galbenul nu e acelasi. Editat Octombrie 25, 2013 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BuddyLexx Postat Octombrie 27, 2013 Autor Share Postat Octombrie 27, 2013 cu cat s-ar merita s-o vand?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prea_rau Postat Octombrie 27, 2013 Share Postat Octombrie 27, 2013 cu cat s-ar merita s-o vand?? Pai SV-urile merg anul asta , in momentul de fata , undeva la 1500-1700 euro ( an 2000-2002) cu 1 an garantie la cutie si motor. Asta in cazul in care alegi sa o cumperi de la o firma care aduce motoare de afara. Tu ..poti cere atat cat crezi ca merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 @prea_rau: la 1500-1700 merg TL 1000S urile, si am vazut la 1800 si SV 650 din 2004.Generatia 99-02 de 650 merge chiar si de la 1200 pana la 1500 MAXIM. Nu vreau sa-i tai elanul baiatului si nu stiu cat a dat pe ea, dar nu cred ca are sens sa o vanda... Mobra arata misto chiar, Daca tehnci e precum optic, face chiar mai mult de 1500. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 cu cat s-ar merita s-o vand?? dc vrei sa o vinzi?vrei ceva mai mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Ce e drept, arata bine 'taxiul'. Macar la misto si i-as pune si o banda din aia de patratele albe/negre. f buna ideea, sa vezi cum se suie cineva in spate la semafor (o domnisoara, bineinteles ) Carenele alea inferioare schimba tot look ul A-min. Arata el bine semicarenat dar cu carene "full" e belea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BuddyLexx Postat Octombrie 31, 2013 Autor Share Postat Octombrie 31, 2013 (editat) @prea_rau: la 1500-1700 merg TL 1000S urile, si am vazut la 1800 si SV 650 din 2004. Generatia 99-02 de 650 merge chiar si de la 1200 pana la 1500 MAXIM. Nu vreau sa-i tai elanul baiatului si nu stiu cat a dat pe ea, dar nu cred ca are sens sa o vanda... Mobra arata misto chiar, Daca tehnci e precum optic, face chiar mai mult de 1500. merge precum arata! asta-i sigur:) plus ca din ce am mai vazut si la altele...are niste modificari pe la frane...niste conducte mai fitoase ma gandesc totusi ca pretul poate fi influentat si de faptul ca deh..carenatele le gasesti ceva mai rarut... parerea mea dc vrei sa o vinzi?vrei ceva mai mare? am facut o achizitie mai costisitoare si nu mi-a mai ramas bani sa-mi schimb si masina ...E nasol cand vrei si masina si casa si moto toate deodata ) in concluzie as dori s-o vand pentru a-mi schimba masina is constient ca daca o dau mai tarziu am sa regret ...pt ca am bagat-o la garaj si deja tanjesc dupa o tura cu ea ) Editat Octombrie 31, 2013 de BuddyLexx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Doar ca acum îs joase de tot preturile și cumpărători putini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 ...are niste modificari pe la frane...niste conducte mai fitoase Nu e nimic fitos, doar conducte cu camasa metalica/otelita. Sa nu cumva sa ne spui sa sunt "sport", ca nu-s! ..pt ca am bagat-o la garaj si deja tanjesc dupa o tura cu ea ) afara sunt 25 grade si ai bagat motoreta sub plapuma?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladf Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Pai daca nici macar nu a inmatriculat-o ... tu de ce crezi ca e sub plapuma (adica de ce a luat-o defapt)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 ...deci tu esti mai mult samsar decat mandru posesor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BuddyLexx Postat Octombrie 31, 2013 Autor Share Postat Octombrie 31, 2013 (editat) ai inteles perfect gresit. moto mi-am luat-o pt ca mi-am dorit f mult..dar au aparut alte prioritati intre timp. daca nu o vand o pastrez ,asta-i clar. Doar ca am nevoie de ceva banuti acum ca am prins un pont la o masina. Moto e la garaj pentru ca am scos 2 randuri de numere rosii si as vrea sa-l pastrez pe cel de-al 3lea pt la anu. Momentan vremea nu-mi permite sa ies cu ea chiar daca-s 25 gr pt ca nu mi-am luat echipament full.(am mentionat intr-un post anterior ca s-au ivit mai multe cheltuieli buluc si m-au cam prins fara bani) Nu-s samsar precum a afirmat colegu...doar ca incerc sa aleg cheltuielile prioritare si dupa aia placerile inimii. Sunt sigur ca fiecare dintre voi daca ati fi sa alegeti dintre Casa si masina... sau masina si moto..cred ca ati alege casa si masina..) Am mentionat ca mi-am dorit-o foarte mult si mi-ar parea extrem de rau daca as vinde-o,dar asta e... Pentru colegu cu franele... nu am zis ca-s sport si nici nu mi-a trecut prin cap sa zic.Mie mi s-au parut interesante si de asta am zis de ele:) Editat Octombrie 31, 2013 de BuddyLexx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prea_rau Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 (editat) Oricum ar fi , 2000 euro ( cum ti-am vazut anuntul pe mercador ) sa stii ca nu vei lua. Cu tot cu carene Editat Octombrie 31, 2013 de prea_rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_vlad Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 Imi plac la nebunie replicile astea....de parca ai avea alta alternativa pertinenta Poate doar sa ii dai foc sau sa o donezi ai inteles perfect gresit. ..daca nu o vand o pastrez ,asta-i clar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 sau sa o dezmembreze (Dar si asta implica vanzare, dar nu totala) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate