nutreț Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Salut. Astazi la o tura, cand mai aveam cca. 40 km pana acasa am tras pe dreapta sa pip o tigara. Si mi-a sarit asta in ochi. http://s21.postimg.org/ca5jgexqf/DSC_0010.jpg Uleiul venea de undeva din partea de sus, maine dau jos carena sa vad exact de unde. Cand am ajuns acasa, tot asa arata, poate dara de ulei fiind mai lunga cu 1 cm. Motoru merge normal(inca). Ce credeti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Ce credeti? E perioada aia a lunii, la motor? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nutreț Postat Octombrie 29, 2013 Autor Share Postat Octombrie 29, 2013 E perioada aia a lunii, la motor? Nu, nu. Daca era asa ma arunca imediat de pe ea si pleca fara mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 E NORMAL, E HONDA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 fisura in capac? pe la garnitura pe sus? numai desfacand o sa vezi ce o fi acolo. oricum a pierdut infim de putin, nu este bai... si nustiu daca este de la poza sau... dar pare cam negru uleiul ala... bafta sa fie cat mai usoara buba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 E NORMAL, E HONDA! exact, si una un pic ciobita. a se vedea pozuta cu carenele. macar asta ma maerge, ca daca era un 1200 gs acolo ii ramanea cilindrul drept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 (editat) Sa fie vreun simering dus la tija aia de la ambreiaj? La kawasaki parca aveam si se vedea de sus... Editat Octombrie 29, 2013 de DaSchmutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Simeringul de la tija de ambreiaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 ai umblat la intinzatorul de lant? ala din ce stiu eu are un surub pe post de capac. A patito un amic si avea toata partea dreapta murdara de ulei. spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nutreț Postat Octombrie 29, 2013 Autor Share Postat Octombrie 29, 2013 (editat) ai umblat la intinzatorul de lant? ala din ce stiu eu are un surub pe post de capac. A patito un amic si avea toata partea dreapta murdara de ulei. spor! L-am schimbat acum 3 saptamani. Ciobitura aia e de la cum am scapat-o in curte primavara asta. In legatura cu P-Solutions, se poate deschide un topic la sectiunea ''Actiuni caritabile si de sustinere'' in care ne intelegem sa punem toti de-o cheta, sa-i cumparam o Honda. http://s335.photobucket.com/user/FUNLOVINKILLA/media/PHONEPICS117-1.jpg.html Apropo, Solutions, vezi ca din ce inteleg eu in avataru tau, tu te p**i pe masinile Honda, nu pe motorete. Fix your shit. Uite aici: http://postimg.org/image/4qr3yo4a9/ Te-am rezolvat, cu placere. :* Editat Octombrie 29, 2013 de nutreĂž Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 (editat) Băi nutreţ .. I-ai dat dudău prea mult mobrei. Si a cedat un simering ceva ..pe sus ... Poate simeringul de la ambreaj .. daca e sus ... nu stiu. Editat Octombrie 29, 2013 de BQGDDAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_en Postat Octombrie 29, 2013 Share Postat Octombrie 29, 2013 Ai baut Cola? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nutreț Postat Octombrie 30, 2013 Autor Share Postat Octombrie 30, 2013 (editat) Da, e de la ambreiaj. http://s9.postimg.org/e2p7cdxxb/DSC_0013.jpg Insa n-am idee ce trebuie sa fac. Editat Octombrie 30, 2013 de nutreĂž Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 Cred ca se scoate pe dinauntru. Adica sa dai jos capacul si sa il schimbi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 Bai ... Da asa ulei negru ?? Zici ca e de Diesel. Cati km are uleiul ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 Pare zmoala deja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 Da, e de la ambreiaj. http://s9.postimg.org/e2p7cdxxb/DSC_0013.jpg Insa n-am idee ce trebuie sa fac. Capacul de la abreiaj jos, si atunci o sa poti sa scoti tija in sus,dupa care shimbi simeringul. Ai grija cum il montezi. Dar dupa cum vad nu prea te pricepi asa ca ar fi bine sa lasi pe cineva care cunoaste ce este acolo sa se ocupe de moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Performance Solutions Postat Octombrie 30, 2013 Share Postat Octombrie 30, 2013 Bai ... Da asa ulei negru ?? Zici ca e de Diesel. Cati km are uleiul ? e ca si motociclet lui kosty toma, merge si fara ulei! oricum, cu tuningul asta de i s-a intamplat nici nu mai trebuie sa-l schimbe, doar completeaza! astfel e intotdeauna nou! )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 e ca si motociclet lui kosty toma, merge si fara ulei! oricum, cu tuningul asta de i s-a intamplat nici nu mai trebuie sa-l schimbe, doar completeaza! astfel e intotdeauna nou! )) Razi tu dar stiu pe unu care a mers pe principiul asta ... pana i-a crapat motorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Asta vara am cumparat de la fier vechi un motor de Dacia 1310. Motorul merge super ok. Cand am desfacut capacul chiuloasei .... m-am speriat ... numai clei ... ulei gros ca mamaliga. Dar ne luam dupa o vorba celebra ... cine schimba uleiul e fraier .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Dar ne luam dupa o vorba celebra ... cine schimba uleiul e fraier .. Cunosc motor care a plecat de la mine in stare ok, ulei schimbat la 3k km etc. De 2 ani merge cu acelasi oloi. Sunt curios pana cand Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Cunosc motor care a plecat de la mine in stare ok, ulei schimbat la 3k km etc. De 2 ani merge cu acelasi oloi. Sunt curios pana cand Dap... si o sa-l vanda 'in stare perfecta, ocazie deosebita' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 Nu cred...e mult prea tavalit acum. Cel mult un 'nu bate, nu troncane' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NeoZealot Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 nu pot sa cred ca in aceeasi poza scrie honda si curge ulei..... ceva e trucat aici u creca faci misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b86dtm Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 Cunosc motor care a plecat de la mine in stare ok, ulei schimbat la 3k km etc. De 2 ani merge cu acelasi oloi. Sunt curios pana cand La Honda se schimba uleiul o data la 3 ani..cel putin eu asa il schimb,ca daia este Honda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate