nike Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 Stai linistit, impreuna ocupam un loc de top Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 What seems to be the officer, problem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 (editat) deloc! intra in capitolul normalitate http://link interzis/view?i=c09_1397980203 Editat Mai 16, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Mai 18, 2014 Share Postat Mai 18, 2014 bascuta aia la betivi e ca un fel de safety helmet. aia care o uita in carciuma, se aleg cu grave comotii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 29, 2014 Share Postat Mai 29, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 Azi dimineata am ascultat ACDC si m-am uitat la clipulete cu Tyson...functioneaza. maine planuiesc sa revad finala de la Paris de azi. Sper sa bata Halep, dar daca nu, sigur ma vindeca cracii si bucile rusoaicei...in orice caz , revin cu feedback...numai sa nu dau reset total... N-a mers nimic asa ca m-am culcat la loc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 Imi place ca WotRU2Me raporteaza constant pe topicul asta ) Om serios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
papas Postat Iunie 8, 2014 Share Postat Iunie 8, 2014 EVITA MAHMUREALA. RAMAI BEAT. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 9, 2014 Autor Share Postat Iunie 9, 2014 Imi place ca WotRU2Me raporteaza constant pe topicul asta ) Om serios. Pai noi, restul, ne facem atat de tzeava incat nu mai putem scrie nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satan Postat Iunie 9, 2014 Share Postat Iunie 9, 2014 zama de varza bors de la danila si masline verzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 9, 2014 Share Postat Iunie 9, 2014 Sunt subiecte mai proaste care au adunat mai multe pagini...cum sa suport asa ceva? se vede fata te tradeaza Bai serpente, p-asta n-o vazusem (normal pe topicul asta)...daca te referi la culoare, sa stii ca bausem in soare inainte sa-mi pun palaria...daca te referi la altceva si nu esti fata, nu e nevoie sa zici nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iunie 11, 2014 Autor Share Postat Iunie 11, 2014 Manga cum laude.... Work in progress! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
duDell Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 Asadar, pentru ca sunt bine infipt in industria asta a alcoolului si-s consumator de lichide bahice, vesnica problema e... MAHMUREALA de dupa. Am incercat toate leacurile posibile, medicamente, ReStart, cam tot ce se poate. Se pare ca odata cu inaintarea in varsta, nu mai e ca la 20 de ani, cand dupa o noapte de betie rezolvam cu 3 ore de somn si doua cani de apa rece... Acum imi trebuie cel putin o zi sa ma refac, iar in ziua acceea sunt leguma. Asadar, voi ce remedii aveti si cum treceti mai repede peste aceste stari neplacute de a doua zi? Nu ma luati cu "cui pe cui se scoate" ca asta e o zicala inventata de romani ca sa poa' sa bea incontinuu! evita mahmureala , ramai beat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 Ce vremuri...cand eram copil, tin minte ca bunica avea mereu o sticla cu apa rece in frigider. Cand am facut si eu pe la 16 anisori, a inceput sa puna cate doua. Ani de liceu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Imi place ca WotRU2Me raporteaza constant pe topicul asta ) Om serios. ceilalti sunt sub acoperire zama de varza bors de la danila si masline verzi buei.. nu stiu cum reactioneaza la voi maslina cu alcool, dar eu cand le pun pe amandoua impreuna.. nu ma mai opresc din baut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 (editat) Cafea + antinevralgic (daca e durere de bostan) + o limonada mai densa la vreo 2 ore, o ciorba de burta Editat Iunie 12, 2014 de MotoRocker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Iunie 17, 2014 Share Postat Iunie 17, 2014 Imnul mahmurilor? Wish I could unscrew my head And put it on the shelf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 (editat) Hai si cu postul 4700.. bine ca n-am vreun contor la mailurile in intereseul serviciului, ca-l dadeam peste cap precum fata de mai jos. Editat Iunie 18, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Octombrie 12, 2014 Share Postat Octombrie 12, 2014 nu mai cautati, am gasit eu...AYRAN!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlyMAD Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 nu mai cautati, am gasit eu...AYRAN!!!!! ... ca ce? pui sare in iaurt si-ti trece? miram-as Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 14, 2014 Autor Share Postat Octombrie 14, 2014 nu mai cautati, am gasit eu...AYRAN!!!!! Cam cat, o vadra? Pe asta de unde ai scos.o, cu Ayranul? In ultima vreme, daca nu zac macar o juma de zi, orice as face/lua/bea/manca tot nu.mi trece. cred ca.i zice "batranete",, sau e mesajul organismului de a spune "mai hoo, ma!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 (editat) greata : masline sete : bors refacerea stomacului : ayran -> cacare Sfatul medicului : pentru ca mahmureala sa fie evitata, doctorii alcolici recomanda ca inainte de culcare sa se consume 1-2L de apa, de preferat cu lamaie. Editat Octombrie 14, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 ... ca ce? pui sare in iaurt si-ti trece? miram-as nush man cum functioneaza, ca am incercat multe leacuri, unele au mers de cateva ori apoi n-au mai mers neam! saptamana trecuta a mers ayranul. nu m-a facut ca nou, dar m-a pus pe picioare. » Post actualizat in 14 Oct 2014 21:23 Cam cat, o vadra? Pe asta de unde ai scos.o, cu Ayranul? In ultima vreme, daca nu zac macar o juma de zi, orice as face/lua/bea/manca tot nu.mi trece. cred ca.i zice "batranete",, sau e mesajul organismului de a spune "mai hoo, ma!" cat trebuie. amesteci si tu o sticla de iaurt rece rece cu apa, gheata si menta sau patrunjel (ce-ti face mai putina greata), un catel de usturoi si bei cu inghitituri mici in reprize de 20-30 secunde. ca sa nu fie deranj maxim sa belesti usturoi si sa toci verdeata cu capul vajaind, poti sa-l faci de cu seara si doar ii pui gheata a doua zi dimineata cand e greata mare si ti se plimba elicopterul in cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate