Zven Postat Octombrie 18, 2014 Share Postat Octombrie 18, 2014 greata : masline sete : bors refacerea stomacului : ayran -> cacare Sfatul medicului : pentru ca mahmureala sa fie evitata, doctorii alcolici recomanda ca inainte de culcare sa se consume 1-2L de apa, de preferat cu lamaie. Treaba cu apa cam asa e. Eu dupa un anumit nivel imi iau apa si mai beu din cand in cand. Si inainte de somn inca 0,5l bagati capac si somn. A doua zii ma simt obosit da nu am elicoptere si alte chestii prin cap. La urmatoarea betie o sa incerc cu plicutele de hidratare rapida de la Isostar. Dupa ce testez mai vb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Noiembrie 26, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 26, 2014 Nimic nou pe aici? Eu sufar, sunt in chinuri. Plus ca-l la munca. » Post actualizat in 26 Nov 2014 09:49. » Post actualizat in 26 Nov 2014 09:49*ca-s... nici sa scriu nu mai stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Noiembrie 26, 2014 Share Postat Noiembrie 26, 2014 Pentru ca stiu cat de nasol este sa rada lumea de tine cand esti la mahmur la munca...Hahahahahahahaha, muhahahahahahah,bwhahahahah )))) =))))) » Post actualizat in 26 Nov 2014 10:30P.S. Un mic sfat pentru ziua de azi, ia-ti liber si du-te acasa si dormi )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Noiembrie 26, 2014 Share Postat Noiembrie 26, 2014 (editat) Pentru ca stiu cat de nasol este sa rada lumea de tine cand esti la mahmur la munca...Hahahahahahahaha, muhahahahahahah,bwhahahahah )))) =))))) » Post actualizat in 26 Nov 2014 10:30 P.S. Un mic sfat pentru ziua de azi, ia-ti liber si du-te acasa si dormi )))) he he usor de zis. Merge o bere mica la 330 ml sa te dregi diminieata » Post actualizat in 26 Nov 2014 11:19 la bautura barbatii e porci iar femeile e bagaboante Editat Noiembrie 26, 2014 de sprike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 22, 2014 Autor Share Postat Decembrie 22, 2014 Baietii de la Adevarul ne dau o mana de ajutor in aceste vremuri grele http://adevarul.ro/life-style/stil-de-viata/infografie-scapam-demahmureala-remedii-petreceri-dureri-cap-1_54983e7f448e03c0fdf6b50c/index.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Decembrie 26, 2014 Share Postat Decembrie 26, 2014 Baietii de la Adevarul ne dau o mana de ajutor in aceste vremuri grele http://adevarul.ro/life-style/stil-de-viata/infografie-scapam-demahmureala-remedii-petreceri-dureri-cap-1_54983e7f448e03c0fdf6b50c/index.html Vrei credibilitate in privinta mahmurelii?!??.. intreaba un moldovean, nu consulta adevarul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Decembrie 26, 2014 Share Postat Decembrie 26, 2014 Vrei credibilitate in privinta mahmurelii?!??.. intreaba un moldovean, nu consulta adevarul. cand bei , ori faci o treaba calumea ori te lasi de meserie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Decembrie 26, 2014 Share Postat Decembrie 26, 2014 ca tot e de sezon, reteta mea: felii de portocala, tavalite (pe o parte) in cafea macinata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Decembrie 27, 2014 Share Postat Decembrie 27, 2014 cand bei , ori faci o treaba calumea ori te lasi de meserie. sau cum itit spuneam, inveti de la un moldovean ca tot e de sezon, reteta mea: felii de portocala, tavalite (pe o parte) in cafea macinata. asta e noua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 28, 2014 Autor Share Postat Decembrie 28, 2014 Surprinzator, in perioada asta n-am avut surprize neplacute a doua zi. Cred ca un remediu bun impotriva mahurelii e sa te tii intr-una de bautura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dexxter Postat Decembrie 29, 2014 Share Postat Decembrie 29, 2014 sau cum itit spuneam, inveti de la un moldovean asta e noua sa-mi zici daca a mers. nu raspund de nimic daca ai baut "Saniuta" sau altele asemenea. » Post actualizat in 30 Dec 2014 19:47 Cred ca un remediu bun impotriva mahurelii e sa te tii intr-una de bautura conform sloganului "Evita mahmureala! Ramai beat!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 10, 2015 Share Postat Ianuarie 10, 2015 ca in orice sport de anduranta, nivelul de performanta maxim se atinge in timp si prin antrenamente specifice in conditii din ce in ce mai solicitante, fiind in acelasi timp foarte greu de mentinut. de aceea mahmurelile nu vor disparea niciodata, desi la un moment dat ne simtim pe val. asa ca nu va mai amagiti cu succese pasagere, concentrati-va pe leacuri. exemplu concret: bomboane de ciocolata, croissant cu ciocolata si lapte rece. si musai sa treceti pe la toaleta pentru no2 (fara tigare), ajuta enorm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yonick Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 Luati cu pita: http://www.gaben.ro/2012/12/04/cum-scapi-de-mahmureala/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
finu Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 Luati cu pita: http://www.gaben.ro/2012/12/04/cum-scapi-de-mahmureala/ Foarte tare trusa de prim ajutor in caz de mahmureala. muhahahaha Imi pregatesc si eu una si mi-o pun la-ndemana. Multumim colegu pt link. P'asta cu sucul de rosii nu o stiam. O voi testa cu prima ocazie si revin cu feedback. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diowrc75 Postat Iulie 7, 2015 Share Postat Iulie 7, 2015 Asadar, pentru ca sunt bine infipt in industria asta a alcoolului si-s consumator de lichide bahice, vesnica problema e... MAHMUREALA de dupa. Am incercat toate leacurile posibile, medicamente, ReStart, cam tot ce se poate. Se pare ca odata cu inaintarea in varsta, nu mai e ca la 20 de ani, cand dupa o noapte de betie rezolvam cu 3 ore de somn si doua cani de apa rece... Acum imi trebuie cel putin o zi sa ma refac, iar in ziua acceea sunt leguma. Asadar, voi ce remedii aveti si cum treceti mai repede peste aceste stari neplacute de a doua zi? Nu ma luati cu "cui pe cui se scoate" ca asta e o zicala inventata de romani ca sa poa' sa bea incontinuu! in primul rand o bere,doua,zece,daca nu merge sau ai de mers cu mobra/masina iti recomand alka sezer(facuta de bayer)iti revii garantat daca nu suferi de alte boli.. » Post actualizat in 07 Jul 2015 20:13 alka selzer,am mancat un l,scuze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 16, 2015 Autor Share Postat Iulie 16, 2015 Luati cu pita: http://www.gaben.ro/2012/12/04/cum-scapi-de-mahmureala/ Mhwoaaaaa! Genial! La un moment dat il urmaream pe youtube dar asta mi-a scapat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Ianuarie 11, 2016 Share Postat Ianuarie 11, 2016 Care mahmureala, daca mai beti niste apa in timp ce beti alcool, o sa uitati de mahmureala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Ianuarie 11, 2016 Share Postat Ianuarie 11, 2016 Si daca bei spritz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 11, 2016 Share Postat Ianuarie 11, 2016 Dileme de diletanti...normal ca daca te hidratezi n-o sa ai mahmureala a doua zi, dar se aplica pana la un anumit nivel. Credeam ca vorbim de batalii crancene, alea se lasa cu mahmureala chiar de bei toata fantana. Si atunci ce te faci? Despre asta vorbim aici... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Ianuarie 11, 2016 Share Postat Ianuarie 11, 2016 Singurul remediu e sa bei iar... Numai sa mai poti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 11, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 11, 2016 Merge, merge! Pana la o varsta, dupa aia cam incepi sa scartai. Nu odata mi s-a intamplat ca in seara de dupa bauta, dupa ce mi-am revenit bine, sa torn in mine si sa nu se mai intample nimic. Oricum, toate solutiile astea de baut apa in timp ce, baut apa dupa ce... nu prea isi fac efectul la mine. Trebuie sa fac in asa fel incat sa nu amestec nimic si daca mai e si un loc unde nu se fumeaza, sansele ca sa nu am mare lucru a doua zi cresc semnificativ. Totusi, eu sunt genul ala la care atunci cand se deschide supapa, nu mai tine cont de nimic! Nasol, adica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 12, 2016 Share Postat Ianuarie 12, 2016 Mi-e teama ca tot ciorba de burta urmata de o runda de somn e metoda cu cele mai bune rezultate. E clar ca efectele trec in timp, cine zice ca a baut nush ce zeama si i s-a luat "cu mana", probabil ca a avut doar un disconfort usor care s-ar fi putut rezolva si daca se spala pe dinti. Am cazut si eu in pacatul asta, sa cred ca am gasit leacul. Dupa care, ca-n filmele alea siropoase, m-am uitat in oglinda si am recunoscut ca am fost las si m-am oprit la timp din baut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 12, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 12, 2016 Da, cunosc senzatia. Tuturor barbatilor ni se mai intampla din cand in cand! Rusine nu e cand atunci ni se mai intampla, dar e dezamagire atunci cand devine obisnuinta! Merge faza cu un mic dejun sanatos, ciorbe, supe si alte chestii din astea si apoi nani de recuperare. Problema intervine atunci cand trebuie sa te ridici din pat si sa te duci la munca, sa fii toata ziua activ... Asta ma doboara pe mine. In alta ordine de idei, parca prin Australia, baietii au facut o clinica special pentru mahmuri. Eu m-as baga la o franciza pentru asa ceva! Alti doritori? http://www.ziarulring.ro/stiri/life-inedit/269615/2015/Prima-clinica-antimahmureala-deschisa-in-Australia » Post actualizat in 20 Jan 2016 07:47Cica remediul l-au descoperit nord-coreenii http://adevarul.ro/international/asia/coreea-nord-sustine-inventat-bauturaalcoolica-nu-provoaca-mahmureala-1_569efd2237115986c6b3738a/index.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 20, 2017 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2017 O ciorba de potroace e binevenita oricand http://adevarul.ro/locale/vaslui/ce-ciorba-potroace-reteta-traditionala-perfecta-scoate-cea-mai-neagra-mahmureala-1_5880992a5ab6550cb893a65b/index.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz1 Postat Ianuarie 20, 2017 Share Postat Ianuarie 20, 2017 n februarie 1942 o unitate germană a fost cantonată vreo 2 săptămâni într-un sat de lângă Câmpulung Muscel.Străbunicul (tatăl bunicii mele) fiind cârciumarul satului, şi implicit un om de bază în sat, a găzduit 2 ofiţeri germani de rang inferior din acea unitate, într-una dintre camerele casei - cea mai bună cameră, cea "de oaspeţi"...Bunica mi-a povestit mai multe întâmplări cu acei ofiţeri, petrecute în curtea lor:1 - într-o seară au venit băuţi de la popotă şi au intrat cu motocicleta în gard şi l-au distrus pe o porţiune de vreo 10 metri - a doua zi a venit un camion cu cherestea şi vreo 10 soldaţi germani şi au refăcut gardul, cu scuzele de rigoare adresate străbunicului (el a fost tare fericit cu reparaţia gardului, că tot dorea să-l refacă în curând)2 - fiind cârciumar, străbunicul, evident, era şi mare alcoolic, şi la români alcolismul merge de minune cu cearta celor din familie - într-o zi străbunicul s-a îmbătat şi a început să înjure cu năduf prin curte, cei doi ofiţeri germani au tot încercat să-i dea o pastilă, dar străbunicul i-a tot refuzat (pe motiv că vor să-l otrăvească), atunci l-au invitat la un pahar de coniac, iar în coniacul lui au dizolvat acea pastilă... nu ştiu ce pastilă era, sau cum se numea, dar cert este că peste 30-40 de minute străbunicul era treaz de parcă nu băus » Post actualizat in 20 Jan 2017 12:52O pveste adevarata spusa de cineva cel mai probabail pastila care i-au dat-o nemtii carciumarului a fost amfetamina . O aveau in dotare nemtii pentru cazuri cand trebuiau sa stea mult timp treji. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate