Sari la conținut

Cum trecem peste mahmureala?


Metal Heart
 Share

Postări Recomandate

Eu de vineri seara m-am tot alcoolizat si, in afara faptului ca nu am putut sa dorm ca animalul, m-am trezit de fiecare data ok. Doar putin deshidratat, asta o fost baiul :D Apropo, cand va treziti la 4 dimineata deshidratati, sa nu beti Timbark Fizzy. It will gonna rock your stomach!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 207
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 2 weeks later...

Da, sunt acre :)) Si bune la gust :P Zeama de varza, gogonelele si alte chestii din astea acre sunt bune pt greata... cu mahmureala in sine, adica ameteala si dureri de cap, nu cred sa aiba vreo legatura.

La fel si in cazul mitului cafelei cu sare... te face sa vomiti, si atat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1) Ai grija ce bei, unele dau durere de cap mai rau decat altele. Vinurile cu multi sulfiti, berile prost fermentate sau cu tot felul de conservanti, tariile cu chimicale, amestecaturile, etc. Uneori e suficient o singura bere proasta (desi e brand scump) sau un pahar de vin ca sa vrei sa te dai cu capul de pereti pentru a te simti mai bine. Din aceasta cauza beau bere mai "populara" gen Ursus, Heineken, Becks etc. Evit berile scumpe chiar daca sunt "de marca" intrucat nu prea trec, stau pe rafturi cu lunile.

 

2) Nu te culca crita, inceteaza alcoolul cu 2-3 ore inainte de culcare. :-)))) sunt multe cazurile cand adormi instant, uneori chiar la "locul faptei".

 

3) Lasa-ti timp de dormit. Minim 8 ore. Lipsa de somn amplifica exponential mahmureala. Daca stii ca o sa faci o noapte alba, incearca sa tragi inainte un somn de dupa amiaza. Nu toti au timp sa doarma minim 8 ore. Mai ales daca se intampla in timpul saptamanii, se duce (sau este dus) omul acasa la 2 - 3 dimineata, iar la 7 trebuie sa mearga la munca.

 

4) Culca-te cu o sticla de apa langa tine, sa ai ce bea daca te trezesti de sete. Am facut si chestia asta, dar de multe ori cand te trezesti de sete, inca esti "avion", habar n-ai unde esti, d'apoi sa mai stii ca ai langa tine o sticla cu apa.

 

5) Bea doar chestii de calitate, triplu distilat, natural, etc. Cu o vodca buna poti sa te faci praf si in 8 ore de somn sa fii ok. Cu 6 beri proaste (pentru mine orice bere fiind "bautura de Dorei") poti sa bolesti a doua zi nonstop la pat. Corect

 

On topic: pentru mine cel mai bun remediu este o ciorba fierbinte de burta, acrita cu otet, cu smantana si ardei iute. Nu ma repara 100%, dar ajuta foarte mult.

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

eu am incercat asa (toate de la frigider, aduse la capul patului :)) apa minerala, lapte, sana, iaurt acru, zeama de muraturi, bere, fanta de struguri, sprite, diverse energizante, diverse fructe si freshuri reci. toate au functionat maxim o data, a trebuit sa le schimb pe rand, sau sa le alternez. totusi, nimic nu s-a impus ca leac definitiv sau care sa functioneze macar in majoritatea cazurilor.

ce a mers (in sensul ca a redus mult severitatea mahmurelii): in timp ce bei, arde periodic cate o sticluta de apa minerala. sau plata, whatever, sa nu ai mai putin de 1,5-2 L bauti. tin-te bine si du-te ultima oara la toaleta cam inainte sa te culci, ocazie cu care mai galgai niste apa (cam cata poti). dimineata, evita fumatul, cafeaua si continua cu apa (daca te trezesti in toiul noptii/zilei, nu e o problema ci o ocazie sa mai bei niste apa). mananca bine, evitand chestii iritante pentru stomac. apoi poti fuma linistit, bea o cafeluta, etc...nici ca nou nu te faci, dar nici nu-ti ia pana seara sa-ti revii.

actiuni de evitat: condusul masinii, motocicletei, avionului, vaporului si cam orice crezi ca stii sa conduci. prezentarea la examene si recrutari/incorporari, intalnit viitoare soacre, angrenat in competitii sportive si relatii sexuale cu femei pasionale..

actiuni de preferat: lancezit la terasa, activitate moderata pe forumuri de motociclisti si site-uri porno, revazut finala in care sportivul/echipa preferata a avut castig de cauza, barfa, sunat prietenii si intrebat cui trebuie sa-ti prezinti scuzele cu prima ocazie....facut planul pentru viitoarea betie.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ma, mie cel mai trist lucru nu mi se pare mahmureala in sine. Aia ca aia. Eu daca beau nu dorm bine. Dorm 3-4-5 ore si dupa aia nu mai pot sa pun geana pe geana. Am treaba asta de cind m-am imbatat prima data-n viata. Nici nu mai stiu daca-s mahmur de alcool sau de nesomn. Am citit ca e perfect normal, ma-ntreb ce organism au aia de nu-s afectati.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nici in mod normal nu dorm cine stie ce, dar la betie rar trec de 5 ore de somn...

 

E clar.. iti lipseste antrenamentul :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu recomand apa minerala+paracetamoi sau nurofen (contine si paracetamoi) saaaau, descoperita de curand apa minerala MALNAS, e cam scumpa, dar contine o gramada de saruri care te pun pe picioare si nici nu am simtit nevoia sa o dau afara (ca in cazul apei de la robinet).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...