rzw Postat Noiembrie 20, 2013 Share Postat Noiembrie 20, 2013 salutare, imi doream de mult... stiam ce e... dar ... doar acum 2 luni am reusit sa-l cumpar... R 1200 GS (2005) nu am prea multe de povestit... imi place mult...e ceea ce trebuie... poate merge si tare dar si la plimbarica. pun si cateva poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Noiembrie 20, 2013 Share Postat Noiembrie 20, 2013 Bravo tie. E frumoasa. Dupa numarul pe care l-am vazut intr-una din poze, ai luat-o din Germania ? Sa o plimbi sanatos multi kilometri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Noiembrie 20, 2013 Share Postat Noiembrie 20, 2013 Sa va aveti sanatosi si sa traiti impreuna multe momente frumoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 20, 2013 Share Postat Noiembrie 20, 2013 sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea pe drumuri frumoase ps .ii plac foarte mult drumurile din munti cu viraje stranse .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
burtosu Postat Noiembrie 20, 2013 Share Postat Noiembrie 20, 2013 f frumoasa..o alegere mai mult decat inspirata..superba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rzw Postat Noiembrie 20, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2013 da, am luat-o din Germania. multumesc pt urari! inainte de asta am avut un Speed Triple 1050...crede-ma ca si atunci eram foarte alive Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 20, 2013 Share Postat Noiembrie 20, 2013 Doua jucarii foarte diferite... imi place la nebunie Speed Triple 1050, dar nu mergi cu 1050 ul pe unde mergi cu 1200GS ul de curiozitate, cat are la plin R1200GS ul? si ce consum are, in afara/oras ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Turist Postat Noiembrie 20, 2013 Share Postat Noiembrie 20, 2013 S-o stapanesti sanatos , arata ca noua , cati km are ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rzw Postat Noiembrie 20, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 20, 2013 sa stii ca arata ca noua ! am fost extrem de impresionat cand am vazut-o ... zici ca a fost tinuta in showroom... avea neamtul un set de 5 periute de dinti pentru curatare...fiecare periuta pentru o anumita parte a motocicletei...neamt...deh... are 64.200 km. Doua jucarii foarte diferite... imi place la nebunie Speed Triple 1050, dar nu mergi cu 1050 ul pe unde mergi cu 1200GS ul de curiozitate, cat are la plin R1200GS ul? si ce consum are, in afara/oras ? motorul de 1050 e bomba! nu pot sa-l compar cu nimic din ce am avut pana acum! dar... intr-adevar GS-ul e mult peste tot ce am avut pana acum! GS-ul cica are 225 kg la plin...dar eu nu cred... sigur are mai mult... consum in oras 6-7% si in afara 4-6% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 20, 2013 Share Postat Noiembrie 20, 2013 n-are asa mult la plin....ai zice ca are mai mult cand te uiti la el. consumul e decent chiar,mai ales in oras, pt un 1200cc... stiu ca boxerul asta ia putin,ca si R1200S (varianta sport) ia tot in genul asta... sa-l stapanesti sanatos si sa-i arati multi coclauri:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 20, 2013 Share Postat Noiembrie 20, 2013 sper ca neamtul, pe langa cele 6 periute, sa ti fi dat si niste SORICI pe buci ...... nu de alta dar o sa te manance multi de cour de acum inainte..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Noiembrie 20, 2013 Share Postat Noiembrie 20, 2013 salutare, imi doream de mult... stiam ce e... dar ... doar acum 2 luni am reusit sa-l cumpar... R 1200 GS (2005) nu am prea multe de povestit... imi place mult...e ceea ce trebuie... poate merge si tare dar si la plimbarica. pun si cateva poze... Excelenta alegere imho si arata foarte ingrijita. Sa o stapanesti sanatos si sa te duca jdemii de km pe cele mai frumoase drumuri ! sper ca neamtul, pe langa cele 6 periute, sa ti fi dat si niste SORICI pe buci ...... nu de alta dar o sa te manance multi de cour de acum inainte..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 20, 2013 Share Postat Noiembrie 20, 2013 ps atentie la CARDAN.... bmwstiiiiii stie' de ce.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
prea_rau Postat Noiembrie 21, 2013 Share Postat Noiembrie 21, 2013 sper ca neamtul, pe langa cele 6 periute, sa ti fi dat si niste SORICI pe buci ...... nu de alta dar o sa te manance multi de cour de acum inainte..... ) S-o stapanesti sanatos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Noiembrie 21, 2013 Share Postat Noiembrie 21, 2013 sa o stapanesti sanatos fara incidente ,arata foarte bine! bravo ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Noiembrie 21, 2013 Share Postat Noiembrie 21, 2013 ps atentie la CARDAN.... bmwstiiiiii stie' de ce.... Si flansa pe care se monteaza discul de frana spate. E o piesa tare "stricacioasa". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Noiembrie 21, 2013 Share Postat Noiembrie 21, 2013 felicitari, nu esti sarac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Noiembrie 21, 2013 Share Postat Noiembrie 21, 2013 imi doream de mult... stiam ce e... dar ... doar acum 2 luni am reusit sa-l cumpar... R 1200 GS (2005) nu am prea multe de povestit... imi place mult...e ceea ce trebuie... poate merge si tare dar si la plimbarica. pun si cateva poze... S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea! Vad ca deja i-ai pus si un crashbar (de la Touratech)... crashbar-ul este intre cele mai uitle investitii pe care le poti face la un GS! Saua ta este joasa, si daca nu ma insel cea joasa nici nu se regleaza pe inaltime ca celelalte. Asadar, daca asa ai luat-o de la fostul proprietar dar nu este ceea ce ai tu nevoie, ai de ales intre sa normala sau inalta. Poate gasesti chiar s-o dai la schimb ca sunt destui care au nevoie de cea joasa. Ideal ar fi insa una gen Touratech sau de Adventure, cele standard nefiind tocmai comode la drum lung. Insa asta o sa iti dai tu seama in timp. GS-ul cica are 225 kg la plin...dar eu nu cred... sigur are mai mult... pai da, ca 225 e standard, fara ABS, topcase, crashbar etc. Deci bate pe la 235 acum de curiozitate, cat are la plin R1200GS ul? si ce consum are, in afara/oras ? Informatiile astea pot fi gasite instant pe net http://www.r1200gs.info/misc/specs/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 21, 2013 Share Postat Noiembrie 21, 2013 instant pt un fan al modelului care deja s-a informat in prealabil, dar mersi de link... misto ca nu papa mult magaoaia asta la 90/100 la ora... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KHK Postat Noiembrie 21, 2013 Share Postat Noiembrie 21, 2013 instant pt un fan al modelului care deja s-a informat in prealabil, dar mersi de link... misto ca nu papa mult magaoaia asta la 90/100 la ora... Nu, nu... doar am scris pe Google r1200gs 2005 specs si ala a fost primul link. Nu papa mult nicodata... eu in toate turele mele, si nu o menajez deloc, nu am resuit sa scot mediu mai mult de 5,7-5,8. Dar cel mai des e pe la 5,3. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 21, 2013 Share Postat Noiembrie 21, 2013 meserie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hardKnot Postat Noiembrie 21, 2013 Share Postat Noiembrie 21, 2013 @KHK -- ...si cred ca mergi in oras mai mult de'o groaza. Vorba aia, la drum intins toate consuma 4. @rzw, s'o stapanesti sanatos si fara probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 21, 2013 Share Postat Noiembrie 21, 2013 @KHK -- ...si cred cla mergi in oras mai mult de'o groaza. Vorba aia, la drum intins toate consuma 4. @rzw, s'o stapanesti sanatos si fara probleme care dracu TOATE..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 21, 2013 Share Postat Noiembrie 21, 2013 eu n am reusit sa scot sub 5.6% la a mea,in afara (mers 120 km/h)... SV 650 scoate 4% la 100 la ora poate... 1200GS ul cred ca se duce intr-un 4.2% poate, la 100 la ora... zic si eu...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rzw Postat Noiembrie 22, 2013 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2013 in oras merg linistit... si imi ia cam 7%. nu merg cu 90-100 pe afara , merg mai tare , dar nici 200 nu merg... in orice caz in afara imi ia cam 5-6%, ceea ce e f bine zic eu. S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea! Vad ca deja i-ai pus si un crashbar (de la Touratech)... crashbar-ul este intre cele mai uitle investitii pe care le poti face la un GS! Saua ta este joasa, si daca nu ma insel cea joasa nici nu se regleaza pe inaltime ca celelalte. Asadar, daca asa ai luat-o de la fostul proprietar dar nu este ceea ce ai tu nevoie, ai de ales intre sa normala sau inalta. Poate gasesti chiar s-o dai la schimb ca sunt destui care au nevoie de cea joasa. da, am pus protectii de la Touratech si R&G, la 2 sapt dupa ce am luat-o. asa e, am saua joasa (de la BMW), si as vrea sa o schimb pe una mai inalta (840/860 mm). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate