lolescu Postat Decembrie 9, 2013 Share Postat Decembrie 9, 2013 Hai sa ne cunoastem ..........a mea e SE 2009 Poate nu sunt singurul ca am vazut ca e la moda acuma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emanuel Iancu Postat Decembrie 9, 2013 Share Postat Decembrie 9, 2013 e faina tare <3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviu_m2002 Postat Decembrie 9, 2013 Share Postat Decembrie 9, 2013 Daca se "conduce" la fel de bine precum arata, imi iau si eu. In ultimul timp mi s-a cam pus pata pe Triumph. Arata bestial !!!! Sa ai noroc la ea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Decembrie 9, 2013 Share Postat Decembrie 9, 2013 Genial Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Decembrie 9, 2013 Share Postat Decembrie 9, 2013 (editat) Superba! Sa o plimbi sanatos! Ps:poate ne auzim la inceperea sezonului sa o 'studiez' mai bine, daca esti prin zona..... berea o dau eu ! Editat Decembrie 9, 2013 de s@rpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Decembrie 9, 2013 Share Postat Decembrie 9, 2013 prea faina.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lolescu Postat Decembrie 10, 2013 Autor Share Postat Decembrie 10, 2013 Va multumesc pt aprecieri dar nu e un topic despre bonneville meu daca exista proprietari super daca nu.......................................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 cat a fost pestele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vaderu Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 Avand in vedere ca in Romania proprietarii de Triumph nu sunt f numerosi, ar fi bine daca am identifica si "racola" proprietarii de Triumph deocamdata, aici sau in unul din topicurile deja create dar de mult ingropate. Daca accepti in coltul Triumph Bonneville si un Triumph Sprint ST 955 atunci ma alatur cu placere. Respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_SP Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 (editat) @lolescu, ce h ai? ca mi s-a parut prea mica motocicleta pentru mine... asa cand ma uit la voi ansamblu cal calaret pare ok, poate m-am inselat eu cand am urcat pe ea. merci. Editat Decembrie 10, 2013 de Sergiu_KB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 Prin Bucuresti am tot vazut cateva Triumph-uri, fie ele Bonneville, Bonneville T100 sau chiar Thruxton..nu am vazut niciun Scrambler din pacate User-ul essadbey are un Bonneville Steve McQueen, l-am vazut si arata exceptional! Sper sa va regasiti toti proprietari intre voi si sa va faceti niste intruniri pentru ca aceste motoare chiar trebuie aratate lumii! Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 sa-mi fie cu iertare dar eu nu prea inteleg asta cu hai sa ne adunam ca avem moto la fel dar in rest nimic in comun o inteleg pe aia cu "sa vad modificari", briz-briz-uri, etc. stiu, nu-s cel mai sociabil om. *n-ai zis cat a costat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KNO3 Postat Decembrie 10, 2013 Share Postat Decembrie 10, 2013 Asta e primul Bonneville alb pe care il vad si arata chiar bine :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lolescu Postat Decembrie 11, 2013 Autor Share Postat Decembrie 11, 2013 Vaderu ideea este ok din partea mea dar eu doar am deschis topicul. "Problema" cu Bonnie este ca nu poate sa fie inclusa intr-o categorie clara nu e street ,enduro sau alta categorie De exemplu Triumph Sprint ST 955 este un perfect sport touring bike ,Speed Triple la Streetfighter sau doar Street. Diferente apar si la motor 3 pistoane, 2 ......... Asta era motivul acestui topic daca mai exista proprietari de Bonnie pt discutii tehnice schimburi de piese si asa mai departe ...........Dar pentru totii proprietarii de Triumph se poate discuta un drum impreuna pana la Tridays la anul sau in anii viitori. Sergiu_KB 178 si 73kg, pt mine si sotie este ok. O avem de 3 ani si ne-am plimbat destul cu ea ca sa imi fac o parere zic eu reala, e grea, joasa dar curios foarte manevrabila . frigider Vezi ca exista si Grupul propietarilor de Suzuki Burgman si au 150 de pagini de discutii,nu ierta pe nimeni sfatul meu . Din punct de vedere a pretului e nepretuita (pt mine) ............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Decembrie 11, 2013 Share Postat Decembrie 11, 2013 (editat) Bonnie e un classic cu tenta de cafe racer...oarecum acceptata pe acest subforum. daca deturnati topicul catre alte modele sport,riscati sa va mut de aici. Black. Editat Decembrie 11, 2013 de Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lolescu Postat Decembrie 11, 2013 Autor Share Postat Decembrie 11, 2013 Eu nu am nici o problema daca se muta de aici, tenta poate sa fie catre multe categorii, asta este si una dintre "problema " motoretei, dar daca nu apar si alti propietari de bonnie poate sa fie si inchis din partea mea In 10 ani de membru pe acest forum nu am mai mult de 7 postari asa ca ......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Decembrie 15, 2013 Share Postat Decembrie 15, 2013 ...riscati sa va mut de aici. Black. lol man, power abuse much ? ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Decembrie 19, 2013 Share Postat Decembrie 19, 2013 (editat) Tocmai am vizionat unul dintre cele mai sincere ( si amuzante) review-uri despre Triumph Bonneville...merita! Editat Decembrie 19, 2013 de mihai.i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lolescu Postat Decembrie 20, 2013 Autor Share Postat Decembrie 20, 2013 Si are dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EssadBey Postat Decembrie 28, 2013 Share Postat Decembrie 28, 2013 Salutare, Marturisesc ca-ti admir gusturile in materie de motociclete. Sa-ti traiasca si sa te bucuri cat mai mult de Bonnie a ta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lolescu Postat Decembrie 28, 2013 Autor Share Postat Decembrie 28, 2013 Salut Cred ca avem gusturi comune ............... Ideea era de un colt al propietarilor de Bonneville dar daca suntem doar 2 sau .............. cativa, eu raman pe http://www.triumphrat.net/ si daca citeste vreun moderator poate sa inchida topicul ca e jenant, poate peste cativa ani ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdantabetu Postat Februarie 16, 2014 Share Postat Februarie 16, 2014 Salut! Tridays 2014? Salut! Tridays 2014? Cineva interesat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Februarie 16, 2014 Share Postat Februarie 16, 2014 Salut ! Da, sunt eu interesat. Ai mai fost ? Nu ca ar conta dar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdantabetu Postat Februarie 16, 2014 Share Postat Februarie 16, 2014 Salut! N-am fost, dar nu conteaza! E si mai bine! Mai am un prieten in Tm cu Speed Triple. Vine si el. Sper sa ne adunam repede ca se rezerva cam tot...am verificat pe booking. Poti rezerva si pe pagina lor. http://www.tridays.com Cine doreste sa mearga, ar trebui sa bifam pana la 1 apr max. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Februarie 16, 2014 Share Postat Februarie 16, 2014 Nu stiu dimensiunea evenimentului dar parca suna mai bine Triweek. Nu agreez deloc rezervarile dn timp in locuri pe care nu le cunosc. Prefer sa ajung in zona si sa aleg ce-mi place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate