Lolo_ID Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 Feedback pozitiv pentru cicloburu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silviu.tomica Postat Aprilie 19, 2015 Share Postat Aprilie 19, 2015 Feedback pozitiv ptr Ursu Gunoieru !! Multumesc mult de tot ptr ajutor , sfaturi si reglaje de mare finete Recomand tuturor !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 Multumesc Dane(@DanS).Piesele trimise arata foarte bine.Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi PH Postat Iunie 13, 2015 Share Postat Iunie 13, 2015 Multumesc userului mythos pt casca, este peste asteptari. » Post actualizat in 13 Jun 2015 20:00Numai bine userului VasileBote care pe langa donarea unui carb a binevoit sa ma ajute si cu o anvelopa in stare buna pt atas. Toate cele bune ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Ianuarie 30, 2016 Share Postat Ianuarie 30, 2016 De ceva vreme nu am avut timp de forum(...mare cererea ).Ai PM!Salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Mai 21, 2016 Share Postat Mai 21, 2016 Un mare plus pentru colegul nostru @ Skaarj, om de mare caracter si Doctor la propriu in domeniile electronica, electromecanica, electrica. Daca aveti probleme de incarcare pe 6V puteti apela cu toata increderea deoarece chiar este un profesionist. Ii multumesc inca o data pentru ajutor caci fara el nu s ar fi rezolvat. Super baiat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skaarj Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 Intotdeauna cu placere nenea Ursule. Doar ca imi trebuie un atelier cu menghina,dinamu sa il modific si intai de toate sa imi fac stocu de piese fin'ca operatia cere niste minuni de trebuiesc scormonite prin stocurile ramase de pe la armata, universitati sau institutii de cercetare. Nu chinezisme fin'ca nu imi trebuie frigideru plin cu... cărnița pentru ei cu dedicație. Discutăm în vreo două sąptămani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Iulie 15, 2016 Share Postat Iulie 15, 2016 ... Marele Maestru @Skaarj ne pregateste ceva deosebit. Adica munceste de cateva saptamani la un releu electronic pe 6V. Vasilica frate, sa stii ca sunt primul abonat la asa ceva. Am zis primul...! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skaarj Postat Iulie 20, 2016 Share Postat Iulie 20, 2016 Tre sa ne intalnim sa verificam releele de le-am terminat astazi, dupa aia ti le las sa le freci cum iti convine mai bine. Intre timp fa rost de ceva alternatoare/dinamuri de alte marci de mobre, sa vedem exact ce e in ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
m72story Postat Ianuarie 3, 2022 Share Postat Ianuarie 3, 2022 La 01.01.2022 la 1:16, Cyka a spus: La Multi Ani, Sanatate si Compresie !! ✌✌ La mulți ani! restul știți voi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shui Postat Decembrie 25, 2023 Share Postat Decembrie 25, 2023 Craciun Fericit va doresc dragilor, si masa inbelsugata cu bucate ca in vremurile bune ! Multa sanatate,bafta si numai bine !! ✌✌ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 25, 2023 Share Postat Decembrie 25, 2023 "La multi ani!" cu sanatate, belsug si mult noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate