Jump to content

Topic de Feedback - Comuniste

Recommended Posts

• Replies 589
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Feedback pozitiv (nu zic nimic nou) pentru 255b (kraz-trial) si evol in primul rand ca stau cu ochii si pe topicul de Cereri nu doar pe Vanzari, si mai apoi pentru ca m-au cadorisit fiecare cu cate o cheie din care aveam nevoie; Una din ele o sa mearga mai departe la un nevoias cu aceeasi durere cu mine, cu blestemele aferente(sa nu ajunga la REMAT samd)

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Multumesc userului mythos pt casca, este peste asteptari.

» Post actualizat in 13 Jun 2015 20:00

Numai bine userului VasileBote care pe langa donarea unui carb a binevoit sa ma ajute si cu o anvelopa in stare buna pt atas. Toate cele bune !

• 7 months later...
  • 3 months later...

Un mare plus pentru colegul nostru @ Skaarj, om de mare caracter si Doctor la propriu in domeniile electronica, electromecanica, electrica. Daca aveti probleme de incarcare pe 6V puteti apela cu toata increderea deoarece chiar este un profesionist.

Ii multumesc inca o data pentru ajutor caci fara el nu s ar fi rezolvat. Super baiat!

Intotdeauna cu placere nenea Ursule.

Doar ca imi trebuie un atelier cu menghina,dinamu sa il modific si intai de toate sa imi fac stocu de piese fin'ca operatia cere niste minuni de trebuiesc scormonite prin stocurile ramase de pe la armata, universitati sau institutii de cercetare. Nu chinezisme fin'ca nu imi trebuie frigideru plin cu... cărnița pentru ei cu dedicație.

Discutăm în vreo două sąptămani.

• 1 month later...

... Marele Maestru @Skaarj ne pregateste ceva deosebit. Adica munceste de cateva saptamani la un releu electronic pe 6V. Vasilica frate, sa stii ca sunt primul abonat la asa ceva. Am zis primul...!

Tre sa ne intalnim sa verificam releele de le-am terminat astazi, dupa aia ti le las sa le freci cum iti convine mai bine.

Intre timp fa rost de ceva alternatoare/dinamuri de alte marci de mobre, sa vedem exact ce e in ele.

• 5 years later...