wbmt Postat Iunie 29, 2014 Autor Share Postat Iunie 29, 2014 Gasiti actualizata sectiunea MotoGP, cu evenimentele de la Assen. -Race Moto GP -Race Moto 3 - In curs de actualizare LINK P.S. Folositi cu nadejde CTRL+F5 pentru actualizarea paginii; daca la deschiderea site-ul vedeti altceva decat ceea ce am povestit eu mai sus. Drumuri bune. » Post actualizat in 29 Jun 2014 16:52. » Post actualizat in 29 Jun 2014 16:53Race Moto 3 - Actualizat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Iulie 7, 2014 Autor Share Postat Iulie 7, 2014 Actualizata sectiunea WSBK, runda de la Portimao: -SBK Race 1(long edit) & Race 2 -SSTK 600 -SSTK 1000 -SSP LINK P.S. Folositi cu nadejde CTRL+F5 pentru actualizarea paginii; daca la deschiderea site-ul vedeti altceva decat ceea ce am povestit eu mai sus. Drumuri bune. » Post actualizat in 13 Jul 2014 21:58Gasiti actualizata sectiunea MotoGP, cu evenimentele de la Sachsenring. -Race Moto GP -Race Moto 3 LINK P.S. Folositi cu nadejde CTRL+F5 pentru actualizarea paginii; daca la deschiderea site-ul vedeti altceva decat ceea ce am povestit eu mai sus. Drumuri bune. » Post actualizat in 14 Jul 2014 10:54--------------------------------------------------------------------------------------- Gasiti actualizata sectiunea WSBK, cu evenimentele din Laguna Seca. -Race 1 & 2 *Am adaugat pentru Moto3 & MotoGP (Germany) versiuni HD pe langa cele SD adaugate aseara. LINK P.S. Folositi cu nadejde CTRL+F5 pentru actualizarea paginii; daca la deschiderea site-ul vedeti altceva decat ceea ce am povestit eu mai sus. Drumuri bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Iulie 14, 2014 Share Postat Iulie 14, 2014 (editat) Multumim! Up la topic Apropo.. ar trebui sa fie pus sus, "pinned" sau cum se spune. Poate ne ajuta un moderator! E un topic prea important ca sa se piarda prin alte pagini, mai ales ca acum nu ajunge primul decat daca scrie altcineva mereu pe el. Editat Iulie 14, 2014 de Jorge Lorenzo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Iulie 15, 2014 Share Postat Iulie 15, 2014 Multumim! Up la topic Apropo.. ar trebui sa fie pus sus, "pinned" sau cum se spune. Poate ne ajuta un moderator! E un topic prea important ca sa se piarda prin alte pagini, mai ales ca acum nu ajunge primul decat daca scrie altcineva mereu pe el. cred ca daca este mai "underground" e mai bine.daca ar afla dorna de el ar face tot posibilul sa-l inchida... daca ii dau pinned,. inseamna ca forumul il sustine, ceea ce e posibil sa fie naspa pt ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 15, 2014 Share Postat Iulie 15, 2014 Pana la urma un link de torrent de dat jos cu cursa din Germania nu are nimeni? Nu-mi place sa ma uit la cursa pe calculator...mi-o dau jos si ma uit pe TV deobicei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Iulie 15, 2014 Share Postat Iulie 15, 2014 bănuiesc că n-ai cont pe Racing for Me ? http://tpbunblocked.me/torrent/10546989/MotoGP_2014_Sachsenring_1080p_%5BPTBR%5D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iulie 15, 2014 Share Postat Iulie 15, 2014 Merci,se pare ca nimic nu-mi merge azi,acu' nu-mi vede fisierul ca e mkv si e prea smecher pentru TV-ul meu...merci oricum! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 nu stiu daca s-a mai discutat, dar restul curselor de BSB pe 2014? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 Din aceasta seara le voi urca pe FTP. Se doreste vizionarea curselor din anii precedenti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 (editat) de vreo 2-3 ani urmaresc sporadic WSBK, cand prideam live pe eurosport fie, sau cand gaseam usurel un torrent, ok. anul asta am vazut toate cursele gratie "arhivelor" postate aici. din plictiseala intr-o noapte m-am uitat si la sumarul lui 2013 pt BSB si mi-a placut super super mult, asa ca tare as vrea sa vad cursele din sezonul asta, chiar daca stiu ca e pe terminate, le iau usurel pe toate . momentan, eu cel putin, sunt f multumit cu 2014-ele. merci! Editat August 6, 2014 de unnamed Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat August 11, 2014 Autor Share Postat August 11, 2014 Gasiti actualizata sectiunea MotoGP, cu evenimentele de la Indianapolis. -Race Moto GP LINK » Post actualizat in 12 Aug 2014 13:37-Race Moto 3 (versiune temp) -BSB 2014 (la zi) » Post actualizat in 15 Aug 2014 11:07BSB 2013 (full season) » Post actualizat in 18 Aug 2014 05:23Gasiti actualizata sectiunea MotoGP, cu evenimentele de la Brno. -Race Moto GP -Race Moto 3 LINK » Post actualizat in 01 Sep 2014 05:08Gasiti actualizata sectiunea MotoGP, Silverstone. -Race Moto GP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Multumim!!! Up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Septembrie 1, 2014 Share Postat Septembrie 1, 2014 Dap multumim....keep up... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Septembrie 1, 2014 Autor Share Postat Septembrie 1, 2014 Am adaugat cursele de la clasele mici, Silverstone -Race Moto 3 *Sectiunea MotoGP (Moto 3 - 2014) -Race Moto 2 *Sectiunea Documentare si nu numai LINK P.S. Folositi cu nadejde CTRL+F5 pentru actualizarea paginii; daca la deschiderea site-ul vedeti altceva decat ceea ce am povestit eu mai sus. » Post actualizat in 08 Sep 2014 10:19Actualizata sectiunea WSBK, cursele de la Jerez: -SBK Race 1 -SBK Race 2 -SSTK 600 -SSTK 1000 -SSP LINK P.S. Folositi cu nadejde CTRL+F5 pentru actualizarea paginii; daca la deschiderea site-ul vedeti altceva decat ceea ce am povestit eu mai sus. » Post actualizat in 10 Sep 2014 21:14Actualizata sectiunea BSB 2014, Round 8 & 9 -Cadwell Park - Race 1+2 -Donington Park - Race 1+2 LINK P.S. Folositi cu nadejde CTRL+F5 pentru actualizarea paginii; daca la deschiderea site-ul vedeti altceva decat ceea ce am povestit eu mai sus. » Post actualizat in 14 Sep 2014 20:14Misano actualizat: -Moto GP - RACE LINK P.S. Folositi cu nadejde CTRL+F5 pentru actualizarea paginii; daca la deschiderea site-ul vedeti altceva decat ceea ce am povestit eu mai sus. » Post actualizat in 15 Sep 2014 08:13-Moto 3 - RACE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 Misano actualizat: -Moto GP - RACE LINK P.S. Folositi cu nadejde CTRL+F5 pentru actualizarea paginii; daca la deschiderea site-ul vedeti altceva decat ceea ce am povestit eu mai sus. » Post actualizat in 15 Sep 2014 08:13 -Moto 3 - RACE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoreus Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 jos palaria pt. Valentino Rossi !!! la anul nu ratam Brno, atmosfera de la Misano a fost una de vis, care fotbal ??? digi digi ... la fel @wbmt !!! mii de multumiri !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elparu Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 daca se poate, tare as vrea si moto 2-ul de la misano, merci cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Septembrie 16, 2014 Autor Share Postat Septembrie 16, 2014 daca se poate, tare as vrea si moto 2-ul de la misano, merci cheers: Misano: -Race Moto 2 *Sectiunea Documentare si nu numai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Septembrie 16, 2014 Share Postat Septembrie 16, 2014 tare ms. poate ne vedem la o bere sa-ti fac cinste pentru toate cursele astea incarcate pe care altfel stiu ca le gaseam f greu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex28 Postat Septembrie 18, 2014 Share Postat Septembrie 18, 2014 nu mai merge link'ul cu arhiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Septembrie 18, 2014 Autor Share Postat Septembrie 18, 2014 Da, au strambat din nas cei de la storage copyright se rezolva » Post actualizat in 18 Sep 2014 07:25De fapt vad ca mi-au sters tot. Aseara imi lasasera ce prelucrasem eu. :| Il refac altundeva. Cand e din nou up&running anunt aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 19, 2014 Share Postat Septembrie 19, 2014 Fcuk! Cred ca eu sunt vinovat de discutiile cu cei de la storage. In ultimele 2 zile am urcat 90G pe server cu campionatele WSBK din 2001 pana in 2009. Anunta-ma te rog cand putem continua distractia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate