Sari la conținut

Evolutie pret combustibil

Proxi
 Share

Postări Recomandate

• Răspunsuri 900
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Trist să vezi că generația tânăra mai poate fii influențată și pune botul la propaganda politică a unor canale.

lol

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Poate ar fi bine sa lasam politica si sa vorbim de economie.

(as aprecia daca asta ar face si guvernul)

Aham..care economie?

Sunt alegeri in toamna......Mergeti la VOT :eek:

:eek:

Exemplu de oportunist ahtiat dupa orice forma de venit de la stat, pt care sa nu faca nimic. Dupa spagile primite la CNA, si circul din parlamentul roman acum trage cu dintii de alta candidatura...

Il intreba un reporter zilele trecute ce are de gand sa faca la Bruxelles, si pt ce anume vrea sa se duca in parlamentul european. Fara raspuns a oferit decat o mistocareala fara noima.

Am trecut in perioada respectiva pe linga teatru si se strangeau semnaturi, era o buluceala de zici ca se dadea ceva gratis.

Imi place sa vad oamenii cum se pedepsesc singuri, se duc sa voteze si dupa aia se pling 4 ani ca e nasol :))) a devenit amuzant oarecum.

Link spre comentariu

De ce? Ca suntem guvernati de Ponta. Ah .. si pentru ca traim in Romania. Si pentru ca nimeni (inclusiv noi) ... nu face nimic.

PS: A se lua exemplul Ucrainei.. care, ori de cate ori nu le-a convenit ceva, au iesit in strada. Pe noi ne vand astia pe bucati .. nimeni nu zice/face nimic.

Link spre comentariu

Vizitator suzuki_fan

NU... Pentru că am fost conduși 25 de ani de niște incompetenți care nu au făcut alceva, doar au cautat să se îmbogățească împreună cu familiile lor și toate neamurile.

Îl văd astăzi pe Băsau că spunea că vrea să fie "premier". Păi BĂsăule nu vrei să te duci dracului?! Mă întreb, pentru că în ulțimi 25 ani nu a făcut nimic nici când era ministru tr, nici când a fost primar, nici când a fost președinte... Va face acum premier? Eu vrea benzina 10 ron, nu de alta, dar unii își merită soarta. Pace!

Link spre comentariu

Vizitator 9fingers

PS: A se lua exemplul Ucrainei.. care, ori de cate ori nu le-a convenit ceva, au iesit in strada. Pe noi ne vand astia pe bucati .. nimeni nu zice/face nimic.

Si acum Rusia rupe bucatele, bucatele din Ucraina.

...pe Băsau... Păi BĂsăule nu vrei să te duci dracului?!

Ca si mazare care a fost scos chiar acum de la DNA in catuse, si striga "Sa-ti fie rusine Basescule", si tu bati campii cu niste lozinci obosite de campanie cand se vorbeste despre supra taxa aplicata de guvernul Ponta.

Link spre comentariu

Păi BĂsăule nu vrei să te duci dracului?! Mă întreb, pentru că în ulțimi 25 ani nu a făcut nimic nici când era ministru tr, nici când a fost primar, nici când a fost președinte... Va face acum premier? Eu vrea benzina 10 ron, nu de alta, dar unii își merită soarta. Pace!

DNA. Atat iti spun.

Iar tu, ia-te de mana cu toate babele care inca pun stampila pe Ion Iliescu. Dar sa nu vii sa plangi ca o (cuvant urat), ca nu ai bani de benzina si copiii iti cer mancare.

Pompati fratilor, ca Mazare, Duicu, Fenechiu, Constantin Nicusor, Oprisan, Dragnea si restul porcilor cu burti si cefe late, au nevoie de cat mai mult.

Link spre comentariu

Vizitator suzuki_fan

@9fingers Mi-am schimbat părerea despre tine! Mă gândeam că gândești liber și nu ai parti-pris-uri politice. Dar să aperi numai gloata PDL-istă... Eu am spus clar că toți ăștia care ne-au condus 25 de ani sunt praf... Vorbeam cu un tip din Cluj și îmi spunea cât de bun "este Boc a-nos" și cum Oprescu ar aduce lapte și miere (pardon benzină) pentru toată lumea dacă ar ajunge președinte. Așa faci și tu, vezi niște jegodii de oameni care s-au complăcut în mocirlă și i-au întrecut pe ăia de la PSD la făcut măgării, salvarea țării. Nu îți mai aduce aminte cum a fost 2009-2012? Câți bizari, câte pipițe, cât furt din banu statului... Sau aia erau reformiștii care "labe1" îi ridică în sclavi și "anteniștii" le cântă prohoadele?

Să nu se înțeleagă din ce am scris că aș fi de vreo parte!

Link spre comentariu

Vizitator 9fingers

@9fingers Mi-am schimbat părerea despre tine! Mă gândeam că gândești liber și nu ai parti-pris-uri politice. Dar să aperi numai gloata PDL-istă... Eu am spus clar că toți ăștia care ne-au condus 25 de ani sunt praf... Vorbeam cu un tip din Cluj și îmi spunea cât de bun "este Boc a-nos" și cum Oprescu ar aduce lapte și miere (pardon benzină) pentru toată lumea dacă ar ajunge președinte. Așa faci și tu, vezi niște jegodii de oameni care s-au complăcut în mocirlă și i-au întrecut pe ăia de la PSD la făcut măgării, salvarea țării. Nu îți mai aduce aminte cum a fost 2009-2012? Câți bizari, câte pipițe, cât furt din banu statului... Sau aia erau reformiștii care "labe1" îi ridică în sclavi și "anteniștii" le cântă prohoadele?

Să nu se înțeleagă din ce am scris că aș fi de vreo parte!

Asta presupune orice proces electoral, sa-ti asumi sprijinul pt ceva/cineva anume.

"Toti sunt praf" denota acea lipsa totala de discernamant pe care o condamnam inainte.

Daca un partid a promovat in functii esentiale si (dar nu numai) oameni competenti si dornici sa reformeze un sistem bolnav, iar altul promoveaza exclusiv niste borfasi de cea mai grosolana speta, care mai fac si front comun in atacarea sistemului de justitie care ii mai agata, iar cineva recunoaste asta, nu inseamna ca are parti-pris-uri politice. Selectivitatea nu e totuna cu a avea niste optiuni politice preconcepute, fixe.

.

P.S. Eu nu sprijin PDL-ul, chiar daca apreciez niste oameni care fac parte din acel partid.

Link spre comentariu

Vizitator suzuki_fan

Din moment ce pe la toate partidele sunt numai "pușcăriabili" și haimanale, iar ție doar din PDL îți plac unii...

Apropo de "discernământ, să spunem că tu ai dreptate, dar gândește drept și întreabăte cine a tăiat pensii și salarii, a mărit tva-ul, ne-a împrumutat la fmi... și pe lângă măsurile astea a dus țara în cap. De ce nu au făcut nimic acei domni admirabili din PDL și mai apoi USL-ul (sau poate puțin)? Nu mai vreau să intru în polemici degeaba, așa că renunț la a mai posta, dar tu dacă ai vrea să deschizi ochii și te-ai informa din mai multe surse, alta ți-ar fi părerea despre toți.

Îmi cer scuze pentru ultimele postări off-topic!

Link spre comentariu

HmXLOTY.jpg

"cand eram foarte tanar fecior"

:rolleyes:

Eu am spus clar că toți ăștia care ne-au condus 25 de ani sunt praf...

corect!

toti o apa si un pamant, tot aceasi, unu mai praf ca altul.

Link spre comentariu

Vizitator 9fingers

Din moment ce pe la toate partidele sunt numai "pușcăriabili" și haimanale, iar ție doar din PDL îți plac unii...

1. Nu sunt numai puscariabili. Dar daca tu il descriai ca un penal si pe Funeriu, imi dau seama ca arunci aiurea cu cuvintele.

2. Exemplele pe care mi le-ai cerut si ti le-am dat nu sunt numai din PDL. De fapt era unul singur din PDL, unul din PMP si altul independent din cate stiu eu. Dar mai sunt exemple si la alte partide.

Si nu ma intereseaza partidul din care fac parte. Unele partide au oferit si ofera optiuni oneste, altele nu o fac. E elegerea lor si nu e vina mea.

Doar nu o sa ma apuc eu sa inventez oameni onesti acolo unde nu este propus niciunul.

Apropo de "discernământ, să spunem că tu ai dreptate, dar gândește drept și întreabăte cine a tăiat pensii și salarii, a mărit tva-ul, ne-a împrumutat la fmi... și pe lângă măsurile astea a dus țara în cap. De ce nu au făcut nimic acei domni admirabili din PDL și mai apoi USL-ul (sau poate puțin)? Nu mai vreau să intru în polemici degeaba, așa că renunț la a mai posta, dar tu dacă ai vrea să deschizi ochii și te-ai informa din mai multe surse, alta ți-ar fi părerea despre toți.

Au taiat din salariile bugetarilor (prevazand o revenire), ca cele de la privati au scazut in mod natural.

Din pensii nu s-a taiat pt ca s-a opus CCR si astfel a fost introdusa cresterea TVA-ului. Am trecut printr-o criza economica fara sa ne ducem in cap.

S-au impumutat la FMI pt ca au fost nevoiti, si bine au facut pt ca asta obliga la un control si o responsabilitate a cheltuielilor. Spre deosebire de guvernul actual care pe langa acordul cu FMI, imprumuta bani cu nemiluita de pe pietele externe. In fiecare luna apar stiri noi cu nustiuce obligatiuni de sute de milioane si miliarde $ a mai emis guvernul actual.

In loc sa presupui ca nu as fi informat din suficiente surse, mai bine ai incerca sa te feresti de cliseele si sintagmele de campanie electorala pesedista, presarate prin mesajele tale.

Link spre comentariu

Pentru unii cred ca ar merge si imnul actual: "desteapta-te romane din somnul cel de moarte.. "

Link spre comentariu

Poate macar acum, in al 12lea ceas, si-au dat seama romanii ca PSD nu aduce decat taxe noi si vinde tara bucatica cu bucatica.

Nici pe departe. Ia sa vezi cand or incepe pomenile electorale.

Link spre comentariu

• adidas changed the title to Evolutie pret combustibil
  • Kristian pinned this topic
  • Kristian unpinned this topic