foxbat Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 peste 3 weekeduri @vik, robert, capone - bre, va pup, mergem, da? https://plus.google.com/101296011489694063578/about?gl=US&hl=en Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Am fost... Daca esti meserias, plimbi si drona prin pestera ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 cocosel mers de o zi ma bag dar nu 3 zile si sincer cred ca o bag in cursul saptamnii cand e mai liniste oricum multam de pont Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 17, 2014 Autor Share Postat Martie 17, 2014 ce 3 zile bre ? pana acolo facei 4 ore. scuza-ma, si tu esti inclus e nevoie de 3 ( cu tine 4 ) gs(a) uri sa faca o japo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 ce 3 zile bre ? pana acolo facei 4 ore.scuza-ma, si tu esti inclus e nevoie de 3 ( cu tine 4 ) gs(a) uri sa faca o japo corect ...nu de alta dar trebuie sa exersam AMLIMENTAREA JAPONEZI DIN MERS......asta sa mai stai sa sugi la furtun si sa tii BMW urile din plimbare..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Wow! Spectaculos! Vreau si eu... Din pacate (sau fericire), in weekend-ul ala am de tras o tura lunga pe alta directie si nu o pot muta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Tex_ Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Ca sa stiti la ce sa va asteptati, poze in ordine, de la parcaj, intrare, interior, iesire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 17, 2014 Autor Share Postat Martie 17, 2014 corect ...nu de alta dar trebuie sa exersam AMLIMENTAREA JAPONEZI DIN MERS......asta sa mai stai sa sugi la furtun si sa tii BMW urile din plimbare..... ha ha. daca nu le dadeam cu fum si nu ma lasam " pacalit" cu " hai ca iei benzina mai incolo" n aveam treaba . dar deh.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Pestera in sine spectaculoasa, zona de cacao. Nu ai ce face acolo mai mult de 1 zi. Asteptam filmari cu drona. corect ...nu de alta dar trebuie sa exersam AMLIMENTAREA JAPONEZI DIN MERS......asta sa mai stai sa sugi la furtun si sa tii BMW urile din plimbare..... D'aia e bune canistrili. Am alimentat si eu bemevee, de se mai intampla ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Pestera in sine spectaculoasa, zona de cacao. Nu ai ce face acolo mai mult de 1 zi. Asteptam filmari cu drona.D'aia e bune canistrili. Am alimentat si eu bemevee, de se mai intampla ! bogdan ai dreptate ...MAMALISCAIA ......NU TINE DE MOTO........tot timpul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 (editat) Pestera in sine spectaculoasa, zona de cacao. Nu ai ce face acolo mai mult de 1 zi 4 ore. Editat Martie 17, 2014 de kappy666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 (editat) peste 3 weekeduri @vik, robert, capone - bre, va pup, mergem, da? https://plus.google.com/101296011489694063578/about?gl=US&hl=en Faci tu ce faci FOXULE si tot la cisterne tragi ,,,,,,,,,,,,,,,,pe bune am vazut ca le cam ai cu mobrele , incropeste si tu un sistem sa te alimentam din mers sa nu mai pierdem timp . Editat Martie 17, 2014 de vik55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 17, 2014 Autor Share Postat Martie 17, 2014 s a facut. la asta lucrez. la cat aveti voi alternatoarele trec pe electric la mine si merg " in priza ":) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 (editat) Pestera in sine spectaculoasa, zona de cacao. Nu ai ce face acolo mai mult de 1 zi 4 ore. Corect, am gandit dus, intors, vizitat si filmat. Editat Martie 17, 2014 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 17, 2014 Autor Share Postat Martie 17, 2014 Pestera in sine spectaculoasa, zona de cacao. Nu ai ce face acolo mai mult de 1 zi. Asteptam filmari cu drona. D'aia e bune canistrili. Am alimentat si eu bemevee, de se mai intampla ! multam. merita 4 ore + drum, nu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Luati-l si pe Corleone! peste 3 weekeduri @vik, robert, capone - bre, va pup, mergem, da? https://plus.google.com/101296011489694063578/about?gl=US&hl=en Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 17, 2014 Autor Share Postat Martie 17, 2014 ok, vino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 multam. merita 4 ore + drum, nu ?Este o pestera unica. Personal nu am auzit de asa ceva la noi, nu la aceste dimensiuni. Si pt mine a fost o surpriza, si da merita drumul cu prisosinta, mai ales daca prindeti o zi senina (pt filmari). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 17, 2014 Autor Share Postat Martie 17, 2014 super,ma bucur pentru confirmare si a ta, si a celor care au pus poze. O sa te " calc" sa imi faci un suport pentru drona pe mobra, ca acolo chiar e de pozat de sus sa tra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Daca socotesti bine unghiul suportului poate iese si o decolare frumoasa dintre pemveuri, ...si uite asa se reduce consumul. Drum bun tuturor! PS Eu raman fan pesterilor cu geometrie variabila... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Puteti merge si la cascadele Krushunski care sunt tot prin zona http://www.dianora.ro/2011/11/cascadele-krushunski-din-bulgaria.htmlt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 26, 2014 Autor Share Postat Martie 26, 2014 oki, se apropie weekend-ul ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 (editat) Nu e asta de acu, nu ? Tre sa ma uit pe kilometraj, saptamana viitoare cred ca trebuie sa-i fac si revizia. Editat Martie 27, 2014 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 28, 2014 Autor Share Postat Martie 28, 2014 nu, celalalt. ( 4 aprilie ). cam 500 km dus intors estimez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Ma tenteaza si pe mine, de ceva timp, sa vad locatia respectiva. Din poze este fabuloasa, imi inchipui "live". Astept amanunte. Sper sa isi revina vremea pana atunci. S-auzim de bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate