-UFO- Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Inca nu m-am uitat la filmulet dar azi ma gandeam sa pun un sticker discret pe motocicleta pe care sa scrie "I'm in love with my car" (melodie QueeN) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 omul si-a expus o parere, destul de decent. pana la urma de aia s-a postat linkul,nu ca sa dam ''like'' ca niste lingai, cum e moda pe facebook... de unde pana unde stii tu ce putea face el? esti un fel de autoritate in domeniul video si nu stim noi? daca s-ar f postat ceva de genul: ,atunci da, am fi facut cu totii ciocu mic si joc de glezne, dar pana una alta, eu zic sa faci tu un mic joc de glezne... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 (editat) @Adrian Editat Martie 26, 2014 de mihaistancu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver_yamaha Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 nu cred ca ai pasa cuiva ca unora nu le plac masinile..nu suntem la fel! ce fetze palide in videoclip! unguri cumva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 nu cred ca ai pasa cuiva ca unora nu le plac masinile..nu suntem la fel! ce fetze palide in videoclip! unguri cumva? De ce vrei sa faci scandal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axori Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 felicitari pt video ! asa cu totii de pe margine suntem politicieni , mecanici, regizori etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 ...filmuleţ construit de un prieten de-al nostru ca proiect pentru facultate Pentru ce facultate bre' ca ma faci curios, oricum eu pasibil de "Stai jos ai nota mica, mai straduieste-te!"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Foarte frumos , felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Probabil pentru Jurnalistica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 (editat) Foto Video poate (Arte) Editat Martie 26, 2014 de Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
high_dive_eagle Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Aham. Oare astia unde or fi studiat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Numele este cel putin aiurea, mai ales atunci cand protagonisti par a fi niste poseri It-sti care isi scot "choapa" doar atunci cand vor sa uite de nevasta naspa si burta, iar pana la "choapa" merg cu, ghici ce, masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Louis Cyphre Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 ba, nu fi rau oricine este, uneori, la inceput. oamenii astia trebuiesc incurajati sunt de perpecstiva, nu-i asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Mesajul e prost transmis Noi n-avem nevoie de bad boys wannabe pe sticla. Avem deja detule vedete decedate saptamana trecuta. Libertatea unui individ se intinde pana acolo unde incalca libertatea altui individ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei gras Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Bravo!!!un clip ok.poate urmatorul mai lung.vad ca se pot face si la noi astfel de filmulete .bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pHa_King Postat Martie 27, 2014 Autor Share Postat Martie 27, 2014 per total ok. daca mi se permite, cateva observatii: -as fi scos la montaj cateva secvente care nu mi se par ca aduc un aport benfic/pozitiv (e o scena cand unul o ia putin pe aratura pe langa parapeti, sau cand merg mai dezorganizat) - avand in vedere titlul (Mie nu-mi plac masinile) as fi pus mai mult accent pe antiteza dintre masini si motoare, unele cadre cu omuleti blocati in trafic, asteptand, iar un motor trecand usor, pe langa ei, cumva accentuand senzatia de lilbertate oferita de motor (pe care o tot invoca mult, mai ales in clip). - mai multa atentie la compozitie si focalizarea constanta (probabil au filmat cu dslr si se vede in felul in care pierd focusul in unele momente) Sper ca nu deranjeaza opiniile mele Da, într-adevăr a fost filmat cu un DSLR Canon, iar opiniile/comentariile sunt bine-venite, doar că ar trebui postate la video, pe vimeo (să le citească autorul ). Eu am postat filmuleţul doar ca "entertainment", că apare şi je acolo (cel cu cagula skeletronica pe un VS-800 negru) şi ca să fie apreciat efortul artistului. Având în vedere că e pt ceva proiect de facultate de la el, presupun că va fi notat/cotat/evaluat de profesorii lui. În rest, asphalt uscat şi hai vară, hai! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SkyWay Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 e foarte frumos filmuletul! daca cel care l`a produs se tine de treaba.. e pe calea cea buna.. nu e spielberg, sau altii mai remarcabil... dar e foarte frumos facut! excelent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 nici mie nu-mi plac masinile... nu am masina dealtfel... nu am nici "b"-ul... mesajul filmului insa trebuia accentuat un pic. pentru unii ca mine / noi este perfect. pentr un car lover... ala nu pricepe. oricum nu pricepe dar filmuletul nu ii este adresat. mi-a placut, oricum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
onylui Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 super tare frate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silver_yamaha Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 Numele este cel putin aiurea, mai ales atunci cand protagonisti par a fi niste poseri It-sti care isi scot "choapa" doar atunci cand vor sa uite de nevasta naspa si burta, iar pana la "choapa" merg cu, ghici ce, masina aia e man..asa zic si eu!! da' iarna cu ce naiba se misca ciumegii aia oare? sau toamna tarzie cu ploi si lapovite? ce bhasina rasuflata..! calitatea filmarii nota 9,.calitatea mesajului nota..nici nu merita..! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 Cred ca la fel spun si Rossi, Stoner, Schumacher sau Vettel despre masini, respectiv motoare... Nu poti fi un vajnic motociclist sau automobilist fara o asemenea parere transanta. Brrr!! Noaptea mintii nu alta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yes! Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 Numele este cel putin aiurea, mai ales atunci cand protagonisti par a fi niste poseri It-sti care isi scot "choapa" doar atunci cand vor sa uite de nevasta naspa si burta, iar pana la "choapa" merg cu, ghici ce, masina Nu te supara stimabile, dar tu iti castigi painea calarind motoare? Daca nu, esti in aceeasi oala cu acei "poseri". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 Nu trebuie sa te simti jignit, nu eu sunt ala de pozeaza in za big bad wolf. Mesajul e prost, punct Spre deosebire de altii, eu nu ma prezint drept "za big bad biker". Intamplator am o viata, niste prieteni si mai am, culmea, si alte atuuri decat categoria A pe permis si o atitudine spalata de rebel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yes! Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Dar nu spune nimeni nimic despre atitudinea de rebel. Pe langa asta, nu am de ce sa ma simt jignit. Este vorba despre o "idee", despre un concept potrivit caruia esti "mai liber" pe motor. EU cel putin asa vad treaba. Poate ca anul viitor cand imi voi lua cele 2 roti iti voi da dreptate. Mie mi se pare mai kitchoasa atitudinea "spalata de rebel" a forjatorilor de bulevarde, mobristii in slapi, etc, pe rapciugi "racing". Plus de asta, cu totii avem nevoie de acel ceva care sa ne dea o farama de sens cand poate nu il maiu gasim. Sau acel ceva care ne scoate din rutina. Pt unii e fotbalul sau pokerul, pentru cei din clip este motoreta din dotare. Nu vad nimic rau in asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 Nu trebuie sa te simti jignit, nu eu sunt ala de pozeaza in za big bad wolf. Mesajul e prost, punct Spre deosebire de altii, eu nu ma prezint drept "za big bad biker". Intamplator am o viata, niste prieteni si mai am, culmea, si alte atuuri decat categoria A pe permis si o atitudine spalata de rebel yep,esti moderator pe motociclism.ro, asta era unul din atuuri )))) i see what you did there ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate