Nechifor Solitaru' Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 Exact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 De la stanga la dreapta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 (editat) hehe.. pástia batrini ii stiu (Mansell, Alesi, Heintz-Harald Frentzen, M Schumacher, Damon Hill si Suzuki) poza cred ca i facuta odata cu disparitia lui Senna.. cu toate ca n-ar fi avut cum.. zi mi echipele la care erau fiecare. Editat Mai 13, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 Pai daca i-ai nimerit pe toti, cred ca te descurci sa gasesti echipele.PS: L-ai uitat pe Coulthard in spatele lui Hill, iar Heinz e fara "t". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 PS: L-ai uitat pe Coulthard in spatele lui Hill, iar Heinz e fara "t". Ron Dennis în spatele lui Alesi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 Ron Dennis în spatele lui Alesi ) good eye. Vroiam sa zic si eu ca il vad pe Trulli in spatele japonezului, dar chiar n-avea ce sa caute pe acolo in '95... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 Ron Dennis în spatele lui Alesi Chiar ma gandeam, dar mi s-a parut ca aer par alb pana in fata. Daca nu, ii luceste soarele in chelie, si el e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 si in tribuna mai era unul.. care l zici si pála?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 si in tribuna mai era unul.. care l zici si pála?? Aia e femeie toata ziua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 e femeia cu barbă ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
220v Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 Cred că ăla din dreapta e Jackie Stewart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Mai 14, 2014 Share Postat Mai 14, 2014 Ala din dreapta e Jackie Stewart şi ăla din stânga e Ken Tyrrell. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 Masina este McLaren-ul din 1996 și pilotul tind să zic c-ar fi Ralf Schumacher, după cască...Cred că erau ceva teste făcute de Ralf, că piloți parcă erau Coulthard și Hakkinen... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Mai 21, 2014 Autor Share Postat Mai 21, 2014 oho, vad ca ati da-to hard cord rau de tot si vad ca nici nu mai pune poza cel care a ghicit ultimul, asa ca indraznesc si eu cu inca una. mult mai simpla in comparatie cu ce a fost pana acum: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 Parcă ar fi Lukas Pesek... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Mai 21, 2014 Autor Share Postat Mai 21, 2014 Parcă ar fi Lukas Pesek... corect, cand era destul de tare la 125cc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Masina este McLaren-ul din 1996 și pilotul tind să zic c-ar fi Ralf Schumacher, după cască...Cred că erau ceva teste făcute de Ralf, că piloți parcă erau Coulthard și Hakkinen... Cam usor, dar de actualitate: Si inca una, ca tema: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 (editat) A doua Schumi + ? + Heinz-Harald Frentzen la ? mă mai gândesc edit - m-am lămurit , mai erau Peter Sauber și Karl Wendlinger în poză Editat Mai 22, 2014 de bibi.audiofil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 A doua Schumi + ? + Heinz-Harald Frentzen Da, pe vremea cand inca nu-i furase femeia Si la prima? Nu, nimic? Sau e prea banal? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 La prima n-am nici cea mai mică idee și nu o să caut cu poza. AM recunoscut doar Monaco & MV Agusta, dar nu cred că ăsta era subiectul .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 Tot nu...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 (editat) E vreunul de la Mercedes AMG F1... Ca vad ca scrie asta in partea de sus in prima poza, si are Petronas pe tricou. Dar cine o fi, nu stiu... Sa nu imi spui ca e Hamilton (el parca nu are tatuaj) Editat Mai 22, 2014 de Jorge Lorenzo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Mai 22, 2014 Share Postat Mai 22, 2014 (editat) Eu am priceput din prima că e un tip cu tricou cu Petronas AMG la Monaco, călare pe o MV Agusta, tatuat până-n măduva spinării, așa că a doua poză nu-mi aduce indicii suplimentare față de prima. Nico Rosberg ( ), Keith Flint, Dennis Rodman ? Editat Mai 22, 2014 de bibi.audiofil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate