Jorge Lorenzo Postat Mai 1, 2014 Share Postat Mai 1, 2014 Cine urca o poza noua? Oricine Eu n-am nicio idee... toti astia pe care ii stiu eu, sunt prea usor de identificat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Mai 1, 2014 Share Postat Mai 1, 2014 Oricine Eu n-am nicio idee... toti astia pe care ii stiu eu, sunt prea usor de identificat bonus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 (editat) Si ca tot l-am vazut in poze, astazi se implinesc 20 de ani de la tragicul eveniment in care a murit Ayrton Senna. Revenind la ultimele poze, in ultima e Loredana si Catalina Si in prima poza e Aurel Vlaicu dupa ce si-a ras mustata. Am si dovada (aceeasi esarfa la gat): ____________________________________________________________________________________________ Hai sa va vad la asta, dar sa nu folositi functia aia de cautare google cu imagini: Nimeni? Hai sa va dau un prim indiciu: e francez Editat Mai 1, 2014 de Jorge Lorenzo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 E prea mica rezolutia, dar macar nu e intunecata in casca.... aia e moaca lui Sebastian Loeb. De data asta e un noroc ca sunt atat de reduse cunostintele mele in rally. Nu te apuca de pilotii mai noi din F1 ca nu mai recunosc niciunul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 E prea mica rezolutia, dar macar nu e intunecata in casca.... aia e moaca lui Sebastian Loeb. De data asta e un noroc ca sunt atat de reduse cunostintele mele in rally. Nu te apuca de pilotii mai noi din F1 ca nu mai recunosc niciunul... El e! pe asta ma bazam, ca poate il recunoaste cineva dupa fata, desi poza e micuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 E prea mica rezolutia, dar macar nu e intunecata in casca.... aia e moaca lui Sebastian Loeb. Ești tare dacă l-ai recunoscut din poza aia ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 (editat) Ești tare dacă l-ai recunoscut din poza aia ... Doar din poza. Nu mi-a picat fisa imediat, ieri nu m-am prins. Privirea aia ma facea sa ma gandesc la niste piloti finlandezi dar m-a ajutat si comentariul de azi. Editat Mai 2, 2014 de 9fingers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 (mustață-less).... just made my day Si ca tot l-am vazut in poze, astazi se implinesc 20 de ani de la tragicul eveniment in care a murit Ayrton Senna. mmm..ce batrani suntem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Mai 2, 2014 Share Postat Mai 2, 2014 Si ca tot l-am vazut in poze, astazi se implinesc 20 de ani de la tragicul eveniment in care a murit Ayrton Senna. Charlie Chaplin - aviator ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 (editat) up! Editat Mai 5, 2014 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 @zair....doohan ,criville si inca doi ...colegi probabil sau doar pozaci...)))))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 @zair....doohan ,criville si inca doi ...colegi probabil sau doar pozaci... )))))))))))))) Gibernau si Okada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zar Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Mai 5, 2014 Share Postat Mai 5, 2014 @zair....doohan ,criville si inca doi ...colegi probabil sau doar pozaci... )))))))))))))) l-ai lasat pe fingaru sa termine treaba.. ? sic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 l-ai lasat pe fingaru sa termine treaba.. sic eee am facut si eu o gluma.....oricum nu inteleg joaca asta de aici.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 (editat) Mika Hakkinen (dreapta), celalalat nu il cunosc, dar wikipedia zice ca Hakkinen in 1992 a fost coechipier la Lotus cu Johnny Herbert. Editat Mai 9, 2014 de Jorge Lorenzo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
220v Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 (editat) dap mika hakkinen, pe celalalt nu il recunosc. De incalzire.. Editat Mai 9, 2014 de 220v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 JL a zis bine de Herbert.220v: "Die Ratte" & "Le Professeur". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 Stă topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 (editat) bai seamana cu karel abraham... Editat Mai 9, 2014 de Buggy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 nah Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 (editat) Tot ma uitam la poze cu diferiti piloti, si am ajuns la James Hunt. Voua nu vi se pare ca seamana foarte mult Karel Hanika cu James Hunt? Editat Mai 9, 2014 de Jorge Lorenzo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 (editat) mai pun un clue Editat Mai 9, 2014 de bibi.audiofil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 (editat) Stă topicul Jean Alesi In poza a doua e cu Eddie Jordan... Editat Mai 9, 2014 de Leaveyou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate