Leaveyou Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 Una ușoară : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 Brundle, Ago si... nu-l stiu pe cel din dreapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 (editat) Brundle, Ago si... nu-l stiu pe cel din dreapta. Comenta MotoGP la engleji ... Steve Parrish Editat Mai 28, 2014 de bibi.audiofil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 (editat) He, he! Corect! Steve Parrish! Un motociclist foarte bun (a făcut echipă cu Barry Sheene la Suzuki), comentator excelent și chiar pilot de camioane! Ca să nu mai spun că e recunoscut pentru poantele pe care le făcea... Și, apropo de Carl Fogarty : În week-end-ul trecut de SBK de la Donington Foggy a făcut cîteva tururi cu noul Panigale, ”replica 916”-ului său. Editat Mai 28, 2014 de Leaveyou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Și, apropo de Carl Fogarty : În week-end-ul trecut de SBK de la Donington Foggy a făcut cîteva tururi cu noul Panigale, ”replica 916”-ului său. de aceea si pusesem acele poze, se putea observa logo ul modelului facut pe ideea lui 916 Daca tot ne freaca Angel cu personaje din alte jocuri, pe astia doi ii recunoasteti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Rejili cu Haleapa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
evil1 Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Comenta MotoGP la engleji ... Steve Parrish E si acum la BT sport de multe ori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Rejili cu Haleapa. Corey.. e randul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Ah ai ghicit. Deci tot tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Rejili cu Haleapa. Ce baietel frumos era. Cine ar fi crezut... PS: asta nu e de ghicit, ci de admirat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Ah ai ghicit. Deci tot tu. hahahha, buna asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Iunie 6, 2014 Autor Share Postat Iunie 6, 2014 asta seamana cu pedrosa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Lorenzo toata ziua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unnamed Postat Iunie 6, 2014 Autor Share Postat Iunie 6, 2014 Lorenzo toata ziua acum ca ai zis-o, tind sa cred ca ai dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 El e... E imbracat si in culorile Yamaha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Iunie 21, 2014 Share Postat Iunie 21, 2014 Loris + cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Iunie 21, 2014 Share Postat Iunie 21, 2014 Loris + cineva Fii-su lui Bercea Mondialu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Iunie 21, 2014 Share Postat Iunie 21, 2014 Nope - tu vrei să duci topicul în derizoriu hint - au o istorie împreună Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iunie 21, 2014 Share Postat Iunie 21, 2014 Aș fi fost tentat să spun că-i Tetsuya Harada, dar parcă ăsta din poză are o față cam umflată pentru imaginea pe care o am io pentru Tetsuya... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorge Lorenzo Postat Iunie 21, 2014 Share Postat Iunie 21, 2014 Nope - tu vrei să duci topicul în derizoriu Gata, nu mai folosim nume "dubioase" pe la rubrica asta, ca acu' apare 9fingers si ne cearta Daca tot am dat-o in off-topic, am si eu o intrebare: i-au taiat netul lui B.B.? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 Aș fi fost tentat să spun că-i Tetsuya Harada we have a winner Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leaveyou Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 Oho!Da' s-a umflat rău la față Harada de ultima oară când l-am văzut!Ăsta, în schimb, e aproape neschimbat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 Una usoara, ca penitenta pentru precedenta postata: 3 austrieci s-un neamt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 Lauda si Vettel sunt usor de recunoscut, ceilalti 2... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate