ENEOS Postat Septembrie 11, 2022 Share Postat Septembrie 11, 2022 Să folosească "bună ziua, prieteni" or smth sau să poarte o discuție privată cu putinică. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 19, 2022 Share Postat Septembrie 19, 2022 La 11.09.2020 la 13:29, FLORIN DIGI a spus: Cumetre, de unde ai venit cu asta, ca am pile? Inteleg ca ai un idol, ca aveti ciuda pe Ducati, ca trebuie sa scoateti banii de salariu, dar voi intelegeti ca prostiile pe care le spuneti va dau foc la valiza? Sa ramai comentator de nisa pentru necunoscatori in ale motociclismului, asta inseamna sa va apropiati de statutul lui Gadea de la A3? Cand vedeti rosu pe podium, parca va transformati in tauri. Dpdv al caracterului lasati o impresie total non-profi la locul de munca. Referitor la prostiile cugetate in ultimele curse uite ce zice italianul... ....sau v-am dat motiv de interpretari pentru cursa urmatoare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 24, 2022 Share Postat Septembrie 24, 2022 Cat de (cuvant urat) sa fii sa mai fie 1:30 min din q2 si sa bagi 5 min de publicitate dupa care sa incepi meci de fotbal?! Si erau inregistrari, deci puteai sa le tai primele doua minute, eventual, dar nu ultimele doua! Cine a fost regizor de emisie in seara asta la Digi e un imbecil. Ce pacat ca nu se afiseaza la final echipa de emisie, ca la tvr... L-as fi cautat pe bou pe undeva, pe feisbuc etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 24, 2022 Share Postat Septembrie 24, 2022 1 oră în urmă, Speedy.K a spus: Cat de (cuvant urat) sa fii sa mai fie 1:30 min din q2 si sa bagi 5 min de publicitate dupa care sa incepi meci de fotbal?! Si erau inregistrari, deci puteai sa le tai primele doua minute, eventual, dar nu ultimele doua! Cine a fost regizor de emisie in seara asta la Digi e un imbecil. Ce pacat ca nu se afiseaza la final echipa de emisie, ca la tvr... L-as fi cautat pe bou pe undeva, pe feisbuc etc... vrei quali? a pus cineva link pe topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Septembrie 24, 2022 Share Postat Septembrie 24, 2022 Am vazut. Merci. Dar ideea in sine m-a enervat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Septembrie 25, 2022 Share Postat Septembrie 25, 2022 Acum 9 ore, Speedy.K a spus: Cat de (cuvant urat) sa fii sa mai fie 1:30 min din q2 si sa bagi 5 min de publicitate dupa care sa incepi meci de fotbal?! Si erau inregistrari, deci puteai sa le tai primele doua minute, eventual, dar nu ultimele doua! Cine a fost regizor de emisie in seara asta la Digi e un imbecil. Ce pacat ca nu se afiseaza la final echipa de emisie, ca la tvr... L-as fi cautat pe bou pe undeva, pe feisbuc etc... Subscriu...pqrca a fost facuta intentionat de un microbist afurisit Florin ion......felicitari pentru comentariile exceptionale pe parcursul carierei.pensie linistita iti dorim.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Septembrie 25, 2022 Share Postat Septembrie 25, 2022 Domnilor, comentati intr.un hal fara de hal, aveti niste sabloane si le repetati fara sa intelegeti ce spuneti si fara sa aiba legatura cu realitatea de pe pista, inteleg ca aveti automatisme dar incercati sa le adaptati la ce se intampla in timp real, nimeni nu este interesat de parerile dvs personale in legatura cu aceasta competitie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 25, 2022 Share Postat Septembrie 25, 2022 Am vizionat pe mute, e muuuult mai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Septembrie 25, 2022 Share Postat Septembrie 25, 2022 Nu aveți primasport in grila de programe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Septembrie 25, 2022 Share Postat Septembrie 25, 2022 Acum 31 minute, ENEOS a spus: Am vizionat pe mute, e muuuult mai bine! Nu pot pe mute vreau sa aud motoarele Dar au domnii acestia o lipsa incredibila de profesionalism in ei, am o senzatie ca vin de la fotbal comentariile lor si nu fotbalul profesionist, fotbalul nostru mioritic nu poti spune la primul tur-: X.ulescu nu renunta la lupta, este 1 tur, wtf, ce renuntare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 25, 2022 Share Postat Septembrie 25, 2022 Am vz pe telefon, și nu puteam nici să-mi pun căști, a fost singura opțiune. De ordinele de echipă de la Ducati ce au mai zis? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Djenavar Postat Septembrie 25, 2022 Share Postat Septembrie 25, 2022 de ordine ce sa spuna ca Marini sta in fata lui Q ca sa.l tina ape loc si Bastianii sta in spate ca sa nu.l depaseasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Septembrie 28, 2022 Share Postat Septembrie 28, 2022 La 25.09.2022 la 13:57, Djenavar a spus: de ordine ce sa spuna ca Marini sta in fata lui Q ca sa.l tina ape loc si Bastianii sta in spate ca sa nu.l depaseasca Incredibil! Astia 2 stiu motogp , asa cum stie Becali folbal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Noiembrie 7, 2022 Share Postat Noiembrie 7, 2022 In studioul Digi este iarna, întuneric bocna" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Septembrie 4, 2023 Share Postat Septembrie 4, 2023 pezevenghea vorbește mai mult și mai prost decât Aiogura ion! Asta chiar e o realizare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Octombrie 22, 2023 Share Postat Octombrie 22, 2023 Lui "safety car" putinică îi place atât de mult să se audă vorbind că iar povestește despre nemurirea pwlii peste transmisiile radio. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate