foxxbiker Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 http://www.trafictube.ro/accident-moto-3/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jinxy Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Mdea, noroc cu echipamentul... asa e cand te uiti in fata si nu...vezi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Trebuie avut în vedere că idiotul care-ţi face semn să te bagi nu se uită şi în oglindă, în fond nu el plăteşte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Prea mult spate si prea putin faţa. Exersat franare de urgenta si n-ar trebui sa se mai intample asa in situatii din astea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Unii si-o cauta. Avea voie sa depaseasca, dar ... sa gandeasca intai.Situatie recenta(eram eu cu moto, el cu masina pe toata strada): opreste in mijlocul strazii, cam in dreapta soselei, langa o intersectie si pana sa ajung la el, nu da semnal, nu face nimic, sta cateva secunde. Initial am vrut sa depasesc normal, prin stanga, la cum se pozitionase maimuta credeam ca opreste pe dreapta, dar bine ca am incetinit in spatele lui, ca o zbugheste in stanga. Tigan, patron de pacanele cu mertzan, sta in zona aia. Trebuie un pic mai multa liniste din partea noastra, ca in fond noi o patim mai rau, chiar daca e vina aluia... Unul de la mine de la munca a lovit un mos pe trecere, capul spart. Vai de el batranul, dar din familie de oameni foarte de treaba, nu a cerut decat ce a cheltuit pe medicamente. Au trecut ceva luni, a invatat tembelu nostru ceva? Nu... La fel si in cazul nostru: te calca, trec 2 luni, a uitat, iese la vanatoare iar... Si tu stai cu mainile, picioarele in ghips... Sau mai rau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 legal loganul e vinovat 100%. eu chemam politia. cu amiabila m-am fript de 2 ori asigurarea o sa va dea vina comuna, o sa vezi. daca mai ai timp zi-i tipului cu loganul ca mergi la politie, sa vina si el, daca nu vrea, sa-ti dea banii de reparatie si daca asigurarea plateste ii dai inapoi acum, cateva lucruri care mi-au sarit in ochi: - experienta in trafic nu prea ai nici tu nici ala cu loganul. de acum stiti amandoi. creierul tau era fixat pe depasire si NU TE ASTEPTAI creierul lui era fixat pe "stanga liber", practic nici nu s-a uitat la tine - nu-mi place ca reflexul a fost frana spate. fatza cui o lasi? mergi in poligon si exerseaza frana de siguranta partea funny: - pana acum injuram femeile ca, de mii de ani de cand conduc, si nu numai in romania, si nu numaI in europa, n-am vazut femeie sa ma lase sa intru in fata ei. daca ala nu era travestit, prima data in istoria automobilismului cand o femeie devine politicoasa se lasa cu accident. dracu.. e o problema cu femeile-astea - accidentul asta e malefic. probabil motociclistul a facut un pact cu diavolul ca in ghost rider. nu apare pe sosea frana care se aude in clip, sau poate n-a franat si facut din gura... partea preventiva: Ca regula preventiva, care ar trebui sa intre in cap ORICUI care depaseste coloana.Viteza de depasire sa nu depaseasca 20km/h viteza grupului!!!!Si verifici fata optional, nu trebuie sa te uiti la masini din fata ca tanti Aglae dupa autobuz cand sta in statie, pericolul este in lateral Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnnyk Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 pai e culpa comuna. el nu are voie sa depaseasca o coloana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergentMajor Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Mare noroc a avut rider-ul.multa bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 pai e culpa comuna. el nu are voie sa depaseasca o coloana. dupa care lege? sau lucrezi la carpatica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 pai e culpa comuna. el nu are voie sa depaseasca o coloana. asa credea si soferul loganului care m-a tavalit pe mine intr-o situatie foarte asemanatoare . a insistat sa mergem la politie desi eu nu voiam decat sa-mi vad de drumul meu . n-am avut niciun semn , nici pe mine nici pe mobra . si in fata organului el a fost 100% vinovat . 3 luni suspendare si amenda . nu e nicio depasire de coloana aici ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 pai e culpa comuna. el nu are voie sa depaseasca o coloana. Daca e oprita la semafor! Daca e in mers...arata-mi si mie articolul care interzice asta! Pe de alta parte...hai sa cascam si noi ochii la ce se intampla in jurul nostru. Gen...stopuri de masini care se aprind=>masinile franeaza=>de ce oare?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 cel care intra pe drum trebuie sa acorde prioritate tuturor vehiculelor. Asta a provocat accidentul indiferent daca motociclistul are casca sau nu. asa cum am spus, politie caci asigurarea se va lega de lucruri marunte sa nu plateasca. scopul asigurarii este sa nu plateasca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 (editat) 2 masini aveau stopurile aprinse, daca era un copil in locul masinii il facea praf. parerea mea sincera e ca e vina motoristului. trebuia sa anticipeze ca o sa iasa ceva ca doar nu franau de prosti aia... LE: nu vorbesc din punct de vedere legal ca e vina lui, dar moral el e complet vinovat pentru accident. iar la faza cu legea, conteaza prea putin daca mori, si tu nu ai nicio vina. el ar fi trebuit sa faca tot posibilul pentru a evita aceasta situatie. Editat Aprilie 30, 2014 de stRADu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 2 masini aveau stopurile aprinse, daca era un copil in locul masinii il facea praf. parerea mea sincera e ca e vina motoristului. trebuia sa anticipeze ca o sa iasa ceva ca doar nu franau de prosti aia... legea care a incalcat-o este..... astept, restul sunt speculatii copilul trece pe la trecerea de pietoni unde este interzisa depasirea, vorbim LEGAL, nu conducere preventiva Art.54. – (1) Conducatorul de vehicul care executa o manevra de schimbare a directiei de mers, [...] de intrare într-un rand de vehicule, [...] sau de virare spre dreapta ori spre stânga [...] este obligat [...] sa se asigure ca o poate face fara sa perturbe circulatia sau sa puna în pericol siguranta celorlalti participanti la trafic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 (editat) am editat ulterior si am scris ca nu este de vina din punct de vedere legal, dar daca o patea mai rau, murea cu dreptatea in mana...cui ii ajuta treaba asta. la fel si cu copilul. poti sa traiesti cu gandul ca ai omorat un copil care, din cauza parintilor iresponsabili, nu a trecut pe trecere, acest accident putand fi evitat daca erai atent. Editat Aprilie 30, 2014 de stRADu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Eu cand ii fac loc unuia sa traverseze il atentionez sa stea,ori sa inainteze,privind in retrovizoare.Tocmai pt ca nu mi-as ierta-o ca ala sa faca fix ce-a facut ala cu loganu'.Daca tot faci un gest frumos fa-l naibii pana la capat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Stati asa ca vine "little wain" acum si ne spune cum conservaru' ala e un satanist ucigator de motociclisti si cum trebuia sa-l bata protagonistul filmuletului. ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 prelungirea ghencea? gresesc? 2 benzi, trafic extrem de aglomerat... un cosmar de cate ori ma fatai pe acolo... zeci de strazi laterale... aiurea... coloana putea sta din mai multe motive... dar eu unu cred ca eram mult mai atent... oare de ce stau toti ??? de depasit cred ca ma bagam si eu... si multi care comenteaza pe aici ar fi depasit in situatia aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 cu totii am fi depasit acolo, probabil. dar totodata cred ca trebuiau sa se aprinda si in creer niste beculete cand vezi atatea stopuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b86dtm Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Motociclistul este de vina 100%(moral...nu legal) ..ala cu loganul nu avea cum sa-l vada.Masina rosie opreste sa-l lase sa iasa,loganistul se asigura dreapta si iese,din stanga masina era deja oprita... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Şoferul a avut o atitudine de om civilizat, şi-a recunoscut greşeala, e de admirat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 pentru mine unul,ca SOFER, este o noua invatatura: chiar daca masina ma lasa sa i " trec prin fata" NU MA BAG pana nu vad daca vine unul ce depaseste !!! mai ales in cazul in care vreau sa intru pe contrasens mai bine astept sa treaca coloana si sa am vizibilitate oricum cand pun frana sa dau " prioritate" la cate unul care vrea sa se bage sau la trecerea de pietoni ma uit rapid sa vad daca nu am vreun bizon in spate care schimba cdul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 He heeyyy, mai ales motociclistul a avut o atitudine de om civilizat, de fapt dupa mine, prost de bun. Loganul trebuia dus la politie am editat ulterior si am scris ca nu este de vina din punct de vedere legal, dar daca o patea mai rau, murea cu dreptatea in mana...cui ii ajuta treaba asta. la fel si cu copilul. poti sa traiesti cu gandul ca ai omorat un copil care, din cauza parintilor iresponsabili, nu a trecut pe trecere, acest accident putand fi evitat daca erai atent. absolut, lsa-l ca a avut o lectie ieftina, pacat ca o sa-l faca asigurarile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 (editat) pentru mine unul,ca SOFER, este o noua invatatura: chiar daca masina ma lasa sa i " trec prin fata" NU MA BAG pana nu vad daca vine unul ce depaseste !!! mai ales in cazul in care vreau sa intru pe contrasens mai bine astept sa treaca coloana si sa am vizibilitate oricum cand pun frana sa dau " prioritate" la cate unul care vrea sa se bage sau la trecerea de pietoni ma uit rapid sa vad daca nu am vreun bizon in spate care schimba cdul deci masina te lasa sa treci, opreste, in spatele ei se opresc inca 10 masini, tu nu stii daca este vreun raketist d-asta in depasire, si te bagi cat mai in fata sa te asiguri ca nu vine raketa cu >150 km/h(ca el nu vede stopurile la viteza aia). si stai si astepti, te mai bagi un pic sa incerci sa ai vizibilitate (deja toata lumea te claxoneaza, te injura). dupa cat timp te bagi, ca oricum vizibilitatea din masina nu prea ai decat daca bagi botul masini pe banda pe care intentionezi sa te incadrezi, mai ales daca e vreunu cu duba care te lasa? Editat Aprilie 30, 2014 de stRADu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pik Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Imi spui te rog ce aparatori aveai in timpu accidentul, pareau ok pe filmare, vorbesc de cele pt genunchi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate