riderontornadoes Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 Acum am trecut pe acolo e in zona targului de produse traditionale de pe linia lui 41. Moto era unenduro posibil ktm avariat destul de tare in fata, culcat pe bordura. Era deja politia la fata locului, pe rider nu l-am vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 Sunteti futere. Care agronomie? De unde esti? Pune-ti si la profil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataliiin Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 (editat) acum sincer, cate linii 41 pot sa treaca pe la o agronomie? e clar bucurestiul sanatate riderului Editat Mai 10, 2014 de Cataliiin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 Traficul este destul de ingreunat in acea zona in timpul targurilor din cauza masinilor parcate pe carosabil pe singura banda de circulatie,de multe ori am observat ca cei care parcheaza pentru targ la plecare nu se mai asigura la iesirea din coloana sau intorc direct peste linia de tramvai,de vreo 2 ori era sa pocnesc pe cate unul care nu sa asigurat ,din pacate noi motociclistii avem de suferit mai tare decat tabla indoita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 acum sincer, cate linii 41 pot sa treaca pe la o agronomie? e clar bucurestiul sanatate riderului Autobuzul 41 din Iasi are capatul la Rond Copou, unde se afla si Universitatea Agronomica, zona cunoscuta sub denumirea de Agronomie, unde marele trol al comunitatii noastre, Adrian, a avut accident grav acum cateva saptamani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
townbiscuit Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 marele trol. lol Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gogO. Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 motorul era un cbr de 125. motociclistul are clavicula facuta zdrente, marti il opereaza, acum e acasa. accidentul a avut loc deoarece un meltean cu un bmw i-a intors in fata, "ca la noi". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 Saracul... multa sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 Si eroul ce pazea? Nu vedea ca-i targ, adica multe masini ? Am mai vazut azi un insetat de adrenalina crosetind la greu pe Mihai Bravu. Avea casca pt pasager prinsa de scarita pasagerului, probabil ca se grabea la intilnire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 Si eroul ce pazea? Nu vedea ca-i targ, adica multe masini ? Am mai vazut azi un insetat de adrenalina crosetind la greu pe Mihai Bravu. Avea casca pt pasager prinsa de scarita pasagerului, probabil ca se grabea la intilnire. Nu se vede ca este targ,sunt doar masini parcate!Targul e inauntru,mascat de gard!Nu te mai grabi sa tragi concluzii!Intradevar se intoarce la greu in zona aia!Se iese fara semnal!Cei care nu stiu zona si naravurile pot fi usor surprinsi de miserupistii veniti sa cumpere sanchi mancare ecologica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 Pai, e suficient sa vezi masini parcate una upa alta, daca nu ai reflexul sa reduci, inseamna ca esti habarnist. Cind spui de exemplu, ca-i dai tare pe portiunea cutare, ca e liber, asta inseamna ca nu sint nici macar masini parcate. Intodeauna apar necunoscatori ai locului, rataciti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 Am mai vazut azi un insetat de adrenalina crosetind la greu pe Mihai Bravu. Avea casca pt pasager prinsa de scarita pasagerului, probabil ca se grabea la intilnire. miercuri seara am ajuns in bucale cu motorul. m-am intalnit cu niste prieteni care mi-au adus niste benzina(ca am ramas fara) si ne-am dus spre mecanic unde aveam treaba. in drum spre el, un flecau cu una bucata vitezana (R1 parea) si cu una bucata carne de tun in spate, echipati sumar, ne-a crosetat de n-am avut aer. pe unul dintre prieteni era cat pe ce sa-l agate. dar asaaaa, finut de tot a trecut printre noi care desi cred ca aveam vreo 80Km/h nu prea am apucat sa-l vedem mult timp, ca era si intuneric. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 Autobuzul 41 din Iasi are capatul la Rond Copou, unde se afla si Universitatea Agronomica, zona cunoscuta sub denumirea de Agronomie, unde marele trol al comunitatii noastre, Adrian, a avut accident grav acum cateva saptamani. Am crezut ca semnatura ta e poza de la accident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 Topic extrem de semnificativ. La paranz, cineva a semnalat un accident, se pare ca nu tocmai usor si nici pana la ora asta nu avem nici o alta informatie (cine ,ce ,cum ?) in schimb ne luam la harta. Pentru ce ? Sa dovedim ce ? Asta este ca zicala aia din batrani, "un prost (n-are nici o vina, a semnalat un fapt) arunca o piatra in balta si zece destepti se arunca dupa ea (incep sa comenteze fara rost)". Nu va suparati dar este ridicola reactia, orice veti zice. N-ar strica putina decenta, cineva a avut de suferit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Mai 11, 2014 Share Postat Mai 11, 2014 Topic extrem de semnificativ. La paranz, cineva a semnalat un accident, se pare ca nu tocmai usor si nici pana la ora asta nu avem nici o alta informatie (cine ,ce ,cum ?) in schimb ne luam la harta. Pentru ce ? Sa dovedim ce ? Asta este ca zicala aia din batrani, "un prost (n-are nici o vina, a semnalat un fapt) arunca o piatra in balta si zece destepti se arunca dupa ea (incep sa comenteze fara rost)". Nu va suparati dar este ridicola reactia, orice veti zice. N-ar strica putina decenta, cineva a avut de suferit. Nu uita ca esti pe forum. Da din taste sau plimba ursul motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Mai 11, 2014 Share Postat Mai 11, 2014 Prefer motorul ! D'aia n-am decat cateva sute de postari, nu 7.000 ca altii care isi dau cu parerea ca sa se afle in treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Mai 11, 2014 Share Postat Mai 11, 2014 Topic extrem de semnificativ. La paranz, cineva a semnalat un accident, se pare ca nu tocmai usor si nici pana la ora asta nu avem nici o alta informatie (cine ,ce ,cum ?) in schimb ne luam la harta. Pentru ce ? Sa dovedim ce ? Asta este ca zicala aia din batrani, "un prost (n-are nici o vina, a semnalat un fapt) arunca o piatra in balta si zece destepti se arunca dupa ea (incep sa comenteze fara rost)". Nu va suparati dar este ridicola reactia, orice veti zice. N-ar strica putina decenta, cineva a avut de suferit. nu cumva e "un prost arunca o piatra-n balta si zece destepti se chinuie s-o scoata"?...si e dintr-o carte cu pilde si invataturi indiene?...Panciatantra parca...a? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate