Hekate Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 Este la accidente pentru ca a fost un near miss care se putea termina in vatamari + are si o continuare nefilmata. Sper sa ia linkul cum tre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 As fi intors chilotii pe partea cealalta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eduard.Gsx-R Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 caruta pe DN ...... la noi ca la nimeni.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TwinS Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 Probabil ajungeam in camp direct Bravo pt evitare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 cred ca faceam un mozol frantuzesc cu calu' felicitari pentru prezenta de spirit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 Transpiratie rece instantanee... Ma si vedeam pe camp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Larry Flyt Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 Ai avut noroc "cu caruta" ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor[frate] Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 (editat) Pieton m-am fugarit si eu cu vacutele sau cu caii, stiu ca sunt imprevizibili, dar aici a fost de vina calu' sau 'chilotu' de caruta biturbo v3? Parca tinea stanga in jos cum ar trage de hat? O fi vreun alt exemplar de roman sadea care nu gandeste ce ar putea pati (atat el cat si motoristul nostru) in cazul unui accident si ii se pare funny o farsa de genul? Totusi, mie parca imi pare calul cam nebun... Editat Mai 12, 2014 de DaSchmutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 (editat) Ai avut noroc dar si skill,felicitari ! Eu opream la prima carciuma si ma faceam praf Editat Mai 12, 2014 de teiu29 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Mai 12, 2014 Autor Share Postat Mai 12, 2014 Aici a fost calul de vina ...s-a speriat de motoarele din fata. Nici nenea ala nu stiu cat a incercat sa-l tina din haturi ca o luase razna rau calul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rola Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 tu pilotai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 Din ce vad calul era speriat, sare cu totul nu doar se ridica cu copitele din fata. Carutas total depasit, se vede ca nu-si cunoaste animalul si nu stie sa-l stapaneasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NVS Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 Buna reactia, felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 Prezena de spirit si mare noroc ca nu ai pierdut aderenta pe fata la iesirea de pe asfalt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 Sa ii mai aud pe aia cu "Loud pipes saves lives" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 Din ce vad calul era speriat, sare cu totul nu doar se ridica cu copitele din fata. Carutas total depasit, se vede ca nu-si cunoaste animalul si nu stie sa-l stapaneasca. Hai ca mi-ai deschis ochii...avem si HD Se vede ceva mai bine asa decat inainte aka niste pixeli alergand pe monitor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costingr Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 insanatosire grabnica A calului? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Mai 12, 2014 Autor Share Postat Mai 12, 2014 A calului? Nunu ...a mea )) Am zis ca are o continuare nefilmata povestea cailor de ieri ) tu pilotai? dap eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 (editat) cred ca faceam un mozol frantuzesc cu calu' felicitari pentru prezenta de spirit! AHAHAHAHAHAHAHA )))))))))))) Ai fost stapana pe tine, buna reactie ! Editat Mai 12, 2014 de wtf? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costingr Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 Ai reactionat ca un adevarat motociclist,bravos!Multe reflexe bune iti doresc! Toti trecem prin situatii de gen,adrenalina in varf de degete,picioare inmuiate din tendoane,un portal intredeschis spre alte lumi... Si caii se impusca,nu-i asa?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex4ice Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 Foarte buna reactia ! Eu coboram de pe motor si fumam un pachet de tigari ... bineinteles imi tremurau picioarele si imi batea inima ca a unui porumbel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 mare noroc! trebuia sa frineze si sa opreasca de mult, de cind a inceput calul sa se sperie, avea timp destul, insa dimpotriva, n avea nici o treaba, mergea inainte asteptind sa o salveze providenta sau sa opreasca calul. incepator cu noroc fara pic de creier Tu la ce clip te-ai uitat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Mai 12, 2014 Autor Share Postat Mai 12, 2014 (editat) mare noroc! trebuia sa frineze si sa opreasca de mult, de cind a inceput calul sa se sperie, avea timp destul, insa dimpotriva, n avea nici o treaba, mergea inainte asteptind sa o salveze providenta sau sa opreasca calul. incepator cu noroc fara pic de creier Sper ca erai ironic ceva cumva, orice dar nu serios. Toata faza a fost de 2-3 secunde de cand a schimbat calul traiectoria pana am trecut de el. Sper sa fii tu in stare sa eviti mai bine decat mine daca esti pus intr-o situatie de genul. Really... good luck with that )) Editat Mai 12, 2014 de Hekate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costingr Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 Tu la ce clip te-ai uitat? La asta; Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate