theos_ Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Distractie placuta si sa faceti multe poze ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iunie 6, 2014 Autor Share Postat Iunie 6, 2014 p.s. in afara de hbucur, mai vine cineva azi la 16 la omv baneasa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kinkey Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Dap, Eu o sa fiu acolo de la 15ish. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 am vb acum cu Victor si el nu o sa fie la circuit,o sa fie tatal lui . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Iunie 6, 2014 Autor Share Postat Iunie 6, 2014 Dap, Eu o sa fiu acolo de la 15ish. Ne vedem acolo ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 cred ca ne intelegem mai bine cu tatal lui victor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Asa am zis si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 p.s. in afara de hbucur, mai vine cineva azi la 16 la omv baneasa ? Dap, Eu o sa fiu acolo de la 15ish. Si eu ~15:45 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Aleluia, pana la urma am stabilit. Vin si eu. Are careva vreun loc liber in camera dubla? Si eu vreau sa plec sambata dimineata, Niko, poate ne combinam. Dar parca as vrea mai devreme, pe la un 7, ca vreau sa prind cat mai mult sambata pe pista, ca duminica nu pot sa stau foarte mult. Avand in vedere ¨tematica¨ propusa de Denis si discutiile aprinse pe topicul cu franarea, poate pot contribui si eu la lamurirea unor dileme pe tema franarii la fata locului, in postura de instructor BMW Rider Academy ce ma aflu. Cred ca va fi cam misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 unde este acest topic cu franarea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 @cmd: la sectiunea de incepatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 ok,o sa ma uit acum Mersi ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Aleluia, pana la urma am stabilit. Vin si eu. Are careva vreun loc liber in camera dubla? Si eu vreau sa plec sambata dimineata, Niko, poate ne combinam. Dar parca as vrea mai devreme, pe la un 7, ca vreau sa prind cat mai mult sambata pe pista, ca duminica nu pot sa stau foarte mult. Avand in vedere ¨tematica¨ propusa de Denis si discutiile aprinse pe topicul cu franarea, poate pot contribui si eu la lamurirea unor dileme pe tema franarii la fata locului, in postura de instructor BMW Rider Academy ce ma aflu. Cred ca va fi cam misto. M-ati innebunit cu plecarea asta dimineata! Ovidiu vrea si el la fel...bine, hai maine la 7,30 tot la OMV Baneasa, ca vad ca asta e loc serios de plecare spre Secuiesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiugm Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 (editat) Si eu vreau sa plec sambata dimineata, Niko, poate ne combinam. Dar parca as vrea mai devreme, pe la un 7, ca vreau sa prind cat mai mult sambata pe pista, ca duminica nu pot sa stau foarte mult. Pana acum pentru sambata dimineata: - the mentalist (Niko) - kriminal - brv - ovidiugm Sincer si eu as prefera cat mai devreme, ora 7 ar fi ok. ------ later edit ------ Niko am postat in acelasi timp . E ok si 7:30 atunci, daca nu se poate mai devreme. Editat Iunie 6, 2014 de ovidiugm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 (editat) o sa fiti obositi daca nu va faceti somnul normal. daca va sculati fortat dimineata , ajungeti fara pb la destinatie, dar dupaamiaza o sa fiti adormiti, si greselile de pilotaj pot apare. Stie cineva daca sint umbrare acolo? Sau trebuie musai sa venim cu umbrelele dupa noi? Editat Iunie 6, 2014 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Stie cineva daca sint umbrare acolo? Sau trebuie musai sa venim cu umbrelele dupa noi? O sa fie ea )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Umbrare? Ultima data nu aveai nici macar o bordura sau un petic de iarba pe care sa te lungesti, se sta direct pe asfalt langa mobra. Acum ma gandesc sa mai stam si prin tribuna... Bine,eu sunt mai nepregatit...altii au cort,masute,etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 o sa fiti obositi daca nu va faceti somnul normal. daca va sculati fortat dimineata , ajungeti fara pb la destinatie, dar dupaamiaza o sa fiti adormiti, si greselile de pilotaj pot apare. Stie cineva daca sint umbrare acolo? Sau trebuie musai sa venim cu umbrelele dupa noi? Eu oricum ma trezesc devreme de ceva timp, cred ca de batranete. Si nici nu merg sa rup fasul la circuit, ca nu m-am mai dat ca lumea pe pista de doi ani. Asa, de reacomodare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 (editat) va spun de data trecuta(17 mai 2014) ca nu sunt umbrele,nu e iarba,umbra e doar in spate langa pomi au mai pus ceva corturi unde putem sa bagam mobrele in caz de ploaie Editat Iunie 6, 2014 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Sau in duba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 anul trecut cand am fost eu erau montate diua corturi!nu stiu daca mai sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Pana la urma a gasit Daniel o platforma,ma duc cu el,nu mai vin dimineata cu mobra,ne vedem acolo direct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiugm Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Raman atunci pentru sambata dimineata: - kriminal - brv - ovidiugm Plecarea la 7 e ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kriminal Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Raman atunci pentru sambata dimineata: - kriminal - brv - ovidiugm Plecarea la 7 e ok? Pentru mine da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovidiugm Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Super, a confirmat si Alex brv, ramane pentru sambata la 7 AM la OMV Baneasa . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate