zigzag Postat August 27, 2014 Autor Share Postat August 27, 2014 Noi(cel putin 3 moto), cel mai probabil vom pleca Sambata dimineata 7-7:30. Momentan negociem o plecare de Vineri.... daca plecati de sambata ar trebui sa mergeti ceva mai sustinut pe la un 10 preconizez ca vom pleca pe traseul rucar-papusa bineinteles ca va asteptam daca spuneti ca vreti si voi sa veniti dar sa nu ajungeti pe la 12 ca nu mai gasiti pe nimeni asta pentru sambata si pentru vineri ma gandesc la turul lacului pecineagu plimbare f scurta dar peisaj frumos +1 Vineri 7.30, Chitila, 9.00 Targoviste la OMV de la intrare. ramane stabilit va astept la 9 la targoviste daca intervine ceva dati-mi un tel din timp -------------------- pentru cei care nu veniti cu primul grup, veti gasi tabara pe partea dreapta a drumului dintre podul dambovitei si barajul pecineagu inca nu stiu exact unde vom campa dar daca deschideti ochii ne veti gasi nu uitati sa va luati toale groase pt noapte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sivi Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 (editat) daca plecati de sambata ar trebui sa mergeti ceva mai sustinut pe la un 10 preconizez ca vom pleca pe traseul rucar-papusa bineinteles ca va asteptam daca spuneti ca vreti si voi sa veniti dar sa nu ajungeti pe la 12 ca nu mai gasiti pe nimeni asta pentru sambata si pentru vineri ma gandesc la turul lacului pecineagu plimbare f scurta dar peisaj frumos in acest caz vom pleca de la carrefour la un 7, nu cred sa facem mai mult de 3 ore(sunt 200km)....ne asteptati ca venim Editat August 27, 2014 de xtrblack Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat August 27, 2014 Share Postat August 27, 2014 Maine pun gume de scandal, garantat va fi cu trasee. Eventual o sa-l contactez pe tipul care ne-a ghidat weekendul trecut prin zona, poate mai are idei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat August 27, 2014 Autor Share Postat August 27, 2014 ne asteptati ca venim Maine pun gume de scandal, garantat va fi cu trasee. Eventual o sa-l contactez pe tipul care ne-a ghidat weekendul trecut prin zona, poate mai are idei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Isah Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Pai decat sa merg singur mai bine iau un concediu. Puteti sa imi lasati un nr de tel pe privat ca sa vb putin, cei care pleaca vinari dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 hai sa aveti vreme buna si distractie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat August 28, 2014 Autor Share Postat August 28, 2014 hai sa aveti vreme buna si distractie! anul asta ai scuza dar sa te prind ca nu faci prezenta la anu'!....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Isah Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Am vb cu Atomykatt si o sa vin si eu de dimineata. Se restrang propunerile de plecare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sivi Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 (editat) Si la noi e stabilit pentru Sambata dimineata ora 6:45 la LIDL Chitila. https://www.google.ro/maps/place/%C8%98oseaua+Banatului+71,+Chitila/@44.5037875,25.9891611,139m/data=!3m1!1e3!4m2!3m1!1s0x40b20469206050c3:0xf63416d923994d3e Am propus Lidl pentru a fi mai usor si mai rapid in cazul celor care vin de pe centura (adica eu). Plecarea la 7:00. Editat August 28, 2014 de xtrblack Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popp Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 anul asta ai scuza dar sa te prind ca nu faci prezenta la anu'!....... roger Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Isah Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Am propus Lidl pentru a fi mai usor si mai rapid in cazul celor care vin de pe centura (adica eu). Cat individualism Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CA52 Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 Salut, Vreau sa vin si eu de Sambata, dar probail voi ajunge pe la amiaza... sper sa va gasesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Atomykatt Postat August 28, 2014 Share Postat August 28, 2014 In afara de Isah, svgobi, eu & KTM, mai vine cineva la Carrefour? Ca sa nu așteptăm aiurea daca ne strângem mai repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sivi Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Salut, Vreau sa vin si eu de Sambata, dar probail voi ajunge pe la amiaza... sper sa va gasesc. Se anunta cineva pentru Sambata dimineata 6:45? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Se anunta cineva pentru Sambata dimineata 6:45? 99% eu cu Alex... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andorros Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Salve Credeti ca este posibila o asemenea traversare? /index.php?/topic/439588-ultima-iesire-inainte-de-zapada/?p=2151853 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ERU Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Salve Credeti ca este posibila o asemenea traversare? /index.php?/topic/439588-ultima-iesire-inainte-de-zapada/?p=2151853 Cu ce mobra? Cu cea din semnatura ta, sunt de parere ca nu se poate. De altfel, de unde se termina track-ul verde [nu imi dau sema exact de punct si harta nu e nemaipomenita] as incerca sa merg pe Culmea Oticului care leaga Masivul Iezer Papusa de Fagaras pana la Vf Berivoiul Mare [pe harta] urmand astfel celebrul traseu ales de Negru Voda pt traversarea muntilor. Am niste amici cu 4x4 care nu au reusit sa ajunga in Culmea Oticului venind exact pe track-ul de pe harta [ma refer la cel verde]. Altfel partea cea mai dificila din ce ai intrebat tu mi se pare bucata albastra punctata. Sa fiu sincer nu stiu daca se poate face cu vre-un fel de motocicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 Se anunta cineva pentru Sambata dimineata 6:45? Vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat August 29, 2014 Autor Share Postat August 29, 2014 Coordonatele gps ale taberei sunt: N45.517704 E25.148968 » Post actualizat in 29 Aug 2014 20:04 De azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat August 29, 2014 Share Postat August 29, 2014 mere apa de-o baie? avem cu ce ne incalzi si incuraja. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat August 30, 2014 Autor Share Postat August 30, 2014 Hmmm, trebe sa fii biiiine "incalzit" ca sa intri in apa » Post actualizat in 30 Aug 2014 09:10 Momentan nu mai e nimeni in tabara. Am plecat toti la plimbare. Nu mai sunt nici corturile deoarece nu avea cine sa le pazeasca. Ne intoarcem dupa amiaza. Cei care veniti mai tarziu, aveti coordonatele. Ca puncte de reper, am pus pe dreapta drumului niste lemne aranjate ca pentru un foc de tabara, e o poiana cu doua vatre de foc si in apropiere este o casa din lemn pusa pe o pajiste destul de mare. Toate astea pe partea dreapta a drumului. Sa ne vedem cu bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andorros Postat August 30, 2014 Share Postat August 30, 2014 O sa dau si eu o fuga duminica dimineata impreuna cu un amic. Plecarea din Mioveni 7.30. Daca se mai agata cineva, este bine venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat August 30, 2014 Autor Share Postat August 30, 2014 (editat) De azi » Post actualizat in 30 Aug 2014 19:35 ------------ Maine mai facem o plimbare. Plecarea pe la 10-11. Editat August 30, 2014 de zigzag Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat August 31, 2014 Share Postat August 31, 2014 hi hi, poza a doua... ce mobre-s alea 3 din "avangarda"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sivi Postat August 31, 2014 Share Postat August 31, 2014 (editat) Super gasca, traseu inspirat, multam Angi pentru eforturi! hi hi, poza a doua... ce mobre-s alea 3 din "avangarda"?Bembeul era gazda si trebuia sa aiba grija sa adune piesele de pe traseu, ca sa le inapoieze la tabara. Editat August 31, 2014 de xtrblack Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate