robert_bobariu Postat Iulie 18, 2014 Share Postat Iulie 18, 2014 https://maps.google.com/maps/ms?msa=0&msid=202421828685079719242.0004fe791636b5fe29258Viteze decente, pauze doar pentru alimentare si o cafea/salata pe malul marii. Amatori? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 18, 2014 Share Postat Iulie 18, 2014 https://maps.google.com/maps/ms?msa=0&msid=202421828685079719242.0004fe791636b5fe29258 Viteze decente, pauze doar pentru alimentare si o cafea/salata pe malul marii. Amatori? nu cred ca gasesti om pt a lasa banii pe 1200 km de o zi si sincer daca nu ramai noaptea la o betie pe malul marii NU ARE FARMEC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Iulie 18, 2014 Share Postat Iulie 18, 2014 520 +520 km ? Nimica toata, Ii fac intr-o dupamasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iulie 18, 2014 Share Postat Iulie 18, 2014 ... daca nu ramai noaptea la o betie pe malul marii NU ARE FARMEC Absolut DE ACORD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Iulie 18, 2014 Autor Share Postat Iulie 18, 2014 Si eu sunt de acord, insa am fereastra mica - doar duminica. Asa ca o sa ma imbat acasa sau pe drum, cu apa rece... Nu e iesire de peisaje ci de invatit roata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 18, 2014 Share Postat Iulie 18, 2014 Si eu sunt de acord, insa am fereastra mica - doar duminica. Asa ca o sa ma imbat acasa sau pe drum, cu apa rece... Nu e iesire de peisaje ci de invatit roata. drumul e prea anost sa l faci de doua ori in aceeasi zi si sa l schimbi la retur nu ai cum daca vrei sa invarti roata ..... pe cricul central ai la si sa mearga pana se ridica temperatura la max. bei bere langa fara sa ti risti permisul.... iata ca toate elemetele problemei au fost puse in scena Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Iulie 18, 2014 Autor Share Postat Iulie 18, 2014 Mie mi-au iesit 1100 km cu retur diferit pe harta (dus prin Stara Zagora si intoarcere prin Targoviste)... Si nu am de gand sa-mi risc permisul, cel mult o amenda, o atentie. Prefer sa fac mai multe ore. Nu ma mana nimeni de la spate. Daca merg singur (ca inteleg ca nu-s multi masochisti pe aici), ma pot oricand intoarce din drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b374 Postat Iulie 18, 2014 Share Postat Iulie 18, 2014 (editat) drumul e prea anost sa l faci de doua ori in aceeasi zi si sa l schimbi la retur nu ai cum daca vrei sa invarti roata ..... pe cricul central ai la si sa mearga pana se ridica temperatura la max. bei bere langa fara sa ti risti permisul.... iata ca toate elemetele problemei au fost puse in scena +N, mai ales ca deh... nu prea ai ce vedea in punctul final. e eventual de stat o seara si... cam atat. Editat Iulie 18, 2014 de b374 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iulie 18, 2014 Share Postat Iulie 18, 2014 (editat) Mai bine un wknd in Samothrace Editat Iulie 18, 2014 de Lancelot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
deviltry Postat Iulie 19, 2014 Share Postat Iulie 19, 2014 (editat) 1200 km intr-o zi cu "viteze decente".... does not compute Editat Iulie 19, 2014 de deviltry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 19, 2014 Share Postat Iulie 19, 2014 ba se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Iulie 19, 2014 Share Postat Iulie 19, 2014 Vroia sa zica ca nu oricine ar putea. Unii pot si 1500, altii abia 500. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian cristea Postat Iulie 19, 2014 Share Postat Iulie 19, 2014 pierdut vara, gasitorului ofer recompensa. @robert: arunca un ochi si pe prognoza, pe mine nu ma imbie la 1100 km. drum bun daca totusi te duci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iulie 19, 2014 Share Postat Iulie 19, 2014 (editat) Ma mananca si pe mine Robert maine, dar m-as rezuma mai la aprox 700-800 km daca nu e cu ramas peste noapte Eu ma gandeam la asta, (sau cu intoarcere de la Varna pe Silistra in loc de Razgrad) dar cum zice si Adrian mai sus, vad ca vrea sa ploaie maine in toata partea aia din sud si litoral... Mai butonez azi niste trasee, dau share daca iese vreunul interesant. Editat Iulie 19, 2014 de Cap0ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iulie 19, 2014 Share Postat Iulie 19, 2014 (editat) Ma mananca si pe mine Robert maine, dar m-as rezuma mai la aprox 700-800 km daca nu e cu ramas peste noapte Eu ma gandeam la asta, (sau cu intoarcere de la Varna pe Silistra in loc de Razgrad) dar cum zice si Adrian mai sus, vad ca vrea sa ploaie maine in toata partea aia din sud si litoral... Mai butonez azi niste trasee, dau share daca iese vreunul interesant. O varianta locala man : eu as vrea sa fac maine traseul asta > Buc > Pitesti > Horezu > Polovragi > [ dfileul Oltetului , enduro usor tocmai bun pt motoretele noastre ] > Curmatura Oltetului si acolo sa vedem pe unde intepam Dn de pe Valea Oltului > Buc . Aprox 600 / 700 Km . Suna Ok ? Vulpea se pare a taiat-o de ,,,,,,,,,,,,,,, nu raspunde la tel . Daca se mai baga cineva editati un nou topic sa nu stricam pe aici sper ca nu se supara Robert . Editat Iulie 19, 2014 de vik55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iulie 19, 2014 Share Postat Iulie 19, 2014 Exceptand Bucuresti > Pitesti care imi "place" de-mi vine sa iau trenul, nu suna rau Robert ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iulie 19, 2014 Share Postat Iulie 19, 2014 (editat) Nici eu nu ma dau in vant pt A1 sau mers pe aceste superbe autostrazi dar asta este , daca vrei baga tu un nou topic cu varianta asta 3/4 mobre sunt ok . Editat Iulie 19, 2014 de vik55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Iulie 19, 2014 Autor Share Postat Iulie 19, 2014 Cap0ne, mi-s statut destul de mult si tre' sa-mi incarc bateriile... Intre timp am mai bricolat la traseu, l-am incarcat si in GPS. Au iesit 1150 de km, cu multe serpentine in nordul GR (destul de multe zone cu drum de pamant/piatra): https://maps.google.com/maps/ms?msid=202421828685079719242.0004fe7e0a287e041d609&msa=0 Vad eu ce iese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Okesz Postat Iulie 19, 2014 Share Postat Iulie 19, 2014 Intre timp am mai bricolat la traseu, l-am incarcat si in GPS. Au iesit 1150 de km, cu multe serpentine in nordul GR (destul de multe zone cu drum de pamant/piatra): https://maps.google.com/maps/ms?msid=202421828685079719242.0004fe7e0a287e041d609&msa=0 Vad eu ce iese. Si fara curbe prea multe pe drumuri de pamant, 1.150 km este un drum de minim 13 ore. Daca mai pui si pauza de masa la destinatie, dureaza lejer 15 ore. Adica pleci la 7 dimineata si te intorci la 10 seara rupt in doua. Dar evident tu stii ce vrei, noi doar comentam aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Iulie 19, 2014 Share Postat Iulie 19, 2014 Exact asta si vrea : o zi plina de mers cu motocicleta . Nu cascat gura la peisaje , nu pauze inutile ci mers intensiv . Are chef mare si va reusi fara probleme . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Iulie 20, 2014 Share Postat Iulie 20, 2014 Robert, ce-ti face dorsalu' ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Iulie 21, 2014 Autor Share Postat Iulie 21, 2014 Dorsalul este bine, merci. Un pic de febra musculara la gambe insa, ca am ajuns pe coclauri si am stat cam mult in picioare ... Nu obisnuiesc sa dau nume lucrurilor, dar GPS-ul meu ar merita titlul de Captain Random! Am facut traseul in Google Maps, am convertit KML-ul in GPX, incarcat in BaseCamp (de la Garmin), transferat pe device si cam atat. Am mai aruncat o privire vaga si parea in regula. Pe drum insa a inceput sa-mi faca suprize. Banuiesc ca a optimizat traseul, lasand la o parte punctele lipsite de interes (de exemplu, malul marii, ca-l obisnuisem mai mult pe la munte) si m-am trezit ca am intrat in GR pe unde intentionam sa ies, ca ma duce in nord prin munti desi inca nu vazusem marea... Cert este ca am dat de drumuri superbe, complet libere, unde singura grija este sa eviti balega sau cacareaza de oaie si sa mai ocolesti cate o testoasa grabita. Am ajuns pe coclauri pana la 300 de metri de granita cu Bulgaria, de unde insa m-am intors, ca totusi nu-mi mancasem salata greceasca pe malul marii. Urat a fost drumul "rapid" de intoarcere, pe langa granita cu Turcia, unde m-am luptat din greu cu somnul (si de cateva ori am pierdut - motiv de oprire, tras palme, hidratat si plecat mai departe). In final au iesit 1222 km si 14:30 (de mers + 1 ora de masa, granite si scarpinat in crestet cu ochii pe GPS). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 bravo mosule data viitoare daca faci si oprire de o noapte in "PULI ma bag si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Iulie 21, 2014 Autor Share Postat Iulie 21, 2014 Nu e rea ideea de a merge macar in 2. Ma gandeam ca daca ma intind pe campii, tre' sa astept recolta sa vina oamenii la treaba (sau poate se prindeau dupa vulturii care s-ar fi rotit). Mai ales ca nu stia nimeni unde sunt, nici macar eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdglasfk Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 +1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate