Geo_ZGA Postat Martie 22, 2017 Share Postat Martie 22, 2017 Depin de costuri... am montat unele noi in toamna, dar sunt mai scurte si prea rigide pt mine. Sa iau unele sh oem, e la risc. Sa iau unele noi... dublez valoarea motocicletei ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Martie 22, 2017 Share Postat Martie 22, 2017 SH OEM, ai si tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 (editat) ® Editat Martie 31, 2017 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Martie 31, 2017 Share Postat Martie 31, 2017 Va salut. Se pricepe cineva să mă ajute sa întăresc suspensia pe fata la o Aprilia Tuono 1000 cc din 2005? Am strâns șuruburile de sus de pe furca la.maxim și tot se lăsa prea ușor când frânez pe fata. Merci fain » Post actualizat in 31 Mar 2017 18:33 Motorul are 22.000 km și nu cred că furca a fost vreo dată servisata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Aprilie 1, 2017 Share Postat Aprilie 1, 2017 Posibil ca hidraulicul sa nu te mai ajuta,mersi si serviseaza furca,arcul este un obiect foarte mic care nu poate sustine pe franare toata greutate pe care o muti tu pe fata,posibil ca si perna de aer sa fie mai mare si furca sa nu mai lucreze cum trebuie,mergi la un mecanic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Aprilie 1, 2017 Share Postat Aprilie 1, 2017 Hai că azi cineva mi-a arătat că pe lângă piulițele mici, la baza, există niște șuruburi mari, le-am strâns și pe alea. Pe loc nu pare să se fi schimbat ceva dar in mers la frânare parca e mai tare. Mai testez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Aprilie 1, 2017 Share Postat Aprilie 1, 2017 (editat) cand vine vorba de ceva unde nu ma pricep prefer sa zic pas, mai ales la suspensii care imi pot pune viata in pericol reglate necorespunzator. Editat Aprilie 1, 2017 de paulynos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Aprilie 1, 2017 Share Postat Aprilie 1, 2017 Deacord, deocamdata n am stricat nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Aprilie 1, 2017 Share Postat Aprilie 1, 2017 Deacord, deocamdata n am stricat nimic de unde stii, daca nu te pricepi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Aprilie 1, 2017 Share Postat Aprilie 1, 2017 Pai mă susține Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulynos Postat Aprilie 1, 2017 Share Postat Aprilie 1, 2017 tu vrei sa te sustina sau sa mearga ca la carte? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Aprilie 1, 2017 Share Postat Aprilie 1, 2017 Că la carte dar m-am saturat sa le lase prea tare când frânez. Ai dreptate, trebuie să găsesc pe cineva profi să mă ajute » Post actualizat in 01 Apr 2017 19:35 Aveți idee dacă service-ul goracing.ro mă poate ajuta profi in acest sens? Merci » Post actualizat in 01 Apr 2017 19:36 tu vrei sa te sustina sau sa mearga ca la carte? Oare service-ul goracing.ro mă poate ajuta profi in acest sens? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 1, 2017 Share Postat Aprilie 1, 2017 Daca tot scoți bani sa faci întreținere la furca, vezi la baietii astia priceputi de pe aici. Cesar, TNG...ce cauti la whatever zici tu acolo? Daca nu au ei timp sau nu ai tu rabdare, mai vezi apoi. Dar nu te mai apuca singur sa invarti reglaje daca nu o faci macar dupa ce zice producatorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Aprilie 1, 2017 Share Postat Aprilie 1, 2017 Man, am făcut exact cum spune manualul. Desene, explicații etc. O zici de parcă am demontat-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 1, 2017 Share Postat Aprilie 1, 2017 Pai ok atunci. Si? Nu s-a intarit? Ce setari ai ales? » Post actualizat in 01 Apr 2017 20:58 Nu ma lua cu click-uri...mai de strada, mai sport. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Aprilie 1, 2017 Share Postat Aprilie 1, 2017 (editat) Uite, am făcut exact că în manual. Am 3 șuruburi, 2 sus și unul jos pe furca in capăt. Sus sunt: Dumping, compression și jos e preload. Le am setat undeva între circuit și normal usage. Pe fata tot nu e tare cum mi-aș dori » Post actualizat in 01 Apr 2017 21:02 Si ori trebuie servisata furca (deja am 22600 km) ori atât poate ea, ori am greșit undeva » Post actualizat in 01 Apr 2017 21:03 Ori trebuie să mai slăbesc :-)) Asta oricum e deja în execuție! Editat Aprilie 1, 2017 de DArtagnan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 1, 2017 Share Postat Aprilie 1, 2017 Cum sa fie preload jos? Furca e capabila. Ori faci tu ceva gresit pe acolo, ori nu te ajuta hidraulica. Arcul nu cred sa fie prea moale. Trebuie sa se uite cineva care se pricepe, cine stie ce ai pe acolo. De curs nu e cursa, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Aprilie 1, 2017 Share Postat Aprilie 1, 2017 Poate nu m-am exprimat corect, 1 și 3 sunt sus, 2 jos. Dumping si preload sus, compression jos » Post actualizat in 01 Apr 2017 21:20 Și nu, nu este cursa. E curata bec, se simte că se opune frumos...Dar na, poate vreau eu avioane. Mi-ar placea sa fie mai tare când frânez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 1, 2017 Share Postat Aprilie 1, 2017 Pai nush ce numesti tu tare / moale. Ea trebuie sa lucreze, altfel nu prea e bine. Risti buba. Setarile de strada ar trebui sa fie potrivite pe majoritatea greutatilor la viteze mici si mari pe suprafete nu foarte netede. Ok, putin intarite nu o fi bai, dar daca treci la setari de circuit, sau cine stie cat mai intaresti tu acolo, risti ca furca sa nu mai faca treaba pe drumuri normale. Sau nu la fel de bine. Deci atentie totusi. Daca nu e paguba, poti sa ceri o parere avizata. Repet, ai aici chiar pe topic garajul potrivit. Incearca u ei prima data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Aprilie 1, 2017 Share Postat Aprilie 1, 2017 (editat) Merci, așa fac. PS. Până să umblu la ea, când franam, fata se lăsa prea repede și mult. Acum parca e mai bine dar vreau o mână avizată, vorba lui paulynos, tine de siguranta, de aderenta, de modul cum iau curbele... Editat Aprilie 1, 2017 de DArtagnan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 1, 2017 Share Postat Aprilie 1, 2017 Exact. Cel mai bine sa o vada si un baiat care stie cu ce se mănâncă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristidb Postat Aprilie 2, 2017 Share Postat Aprilie 2, 2017 Am schimbat ieri uleiul din furca. In amortizorul din dreapta era relativ curat, dar in ala din stanga era mizerabil. Care poate fi explicatia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Aprilie 3, 2017 Share Postat Aprilie 3, 2017 Va salut. Se pricepe cineva să mă ajute sa întăresc suspensia pe fata la o Aprilia Tuono 1000 cc din 2005? Am strâns șuruburile de sus de pe furca la.maxim și tot se lăsa prea ușor când frânez pe fata. Merci fain » Post actualizat in 31 Mar 2017 18:33 Motorul are 22.000 km și nu cred că furca a fost vreo dată servisata. Chiar daca maresti preload-ul, arcul nu devine mai tare ci scurtezi cursa disponibila. Arcurile sunt elementele elastice care asigura sustinerea structurala. Pe de alta parte, viteza cu care se comprima si revine suspensia sunt controlate de amortizor. Destul cu teoria Lasa preload-ul la 1/3 din cursa maxima disponibila si cel mult regleaza revenirea si compresia. Daca nu a fost niciodata servisata ar cam trebui facuta operatiunea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Aprilie 3, 2017 Share Postat Aprilie 3, 2017 Chiar daca nu au scurgeri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Aprilie 3, 2017 Share Postat Aprilie 3, 2017 Dap! O data la 2-3 ani se serviseaza, chiar daca nu curge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate