Guzuman Postat Iulie 27, 2014 Share Postat Iulie 27, 2014 (editat) Salut ! pe la inceputul lui august as vrea sa merg cu motorul si prietena cu cortul sa campez undeva. Mi-ar placea sa nu fie ursi, sa fie o apa si sa pot face focul. De asemenea, nu as vrea sa fie aglomeratie si inghesuiala. Ma puteti sfatui in privinta asta? Multumesc, L.E. neaglomerate Editat Iulie 27, 2014 de Guzuman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Iulie 27, 2014 Share Postat Iulie 27, 2014 Delta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guzuman Postat Iulie 27, 2014 Autor Share Postat Iulie 27, 2014 Hmm, Delta suna foarte foarte bine. Poti fi mai specific te rog ? Autanul m-a ajutat tura trecuta in Delta . Multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kza Postat Iulie 27, 2014 Share Postat Iulie 27, 2014 3 ape, transaplina, sohodol, radosi, retezat, herculane, semenic, cheile nerei, dubova, cozia, surduc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iulie 27, 2014 Share Postat Iulie 27, 2014 Nu iti recomand Delta in perioada verii...trecand cu vederea caldura si mizeria lasata de diversi nesimtiti (unde ajungi tu cu mobra, ajunge si grataragiul cu masina), un aspect deloc de ignorat sunt tantarii...care, contrar parerii generale, apar cand apune soarele si dispar cand rasare. Asta daca campezi la soare, ca in padure nu dispar mai deloc. Si nu sunt 2-3... Mananca Autan cu placere si sunt imuni aproape la orice alt leac... Bratari, spirale Raid, otet...egale cu 0. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guzuman Postat Iulie 27, 2014 Autor Share Postat Iulie 27, 2014 Ok, deci Delta nu. De nesimțiții aia as vrea sa ma feresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Iulie 28, 2014 Share Postat Iulie 28, 2014 linistea costa! Cu alte cuvnte: va trebui sa optezi pentru o zona infestata de ursi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 28, 2014 Share Postat Iulie 28, 2014 3 ape, transaplina, sohodol, radosi, retezat, herculane, semenic, cheile nerei, dubova, cozia, surduc ... Daca omu'a zis ca nu vrea ursi, banuiesc ca nu vrea nici vipere. Deci taie Nera si Herculane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Iulie 28, 2014 Share Postat Iulie 28, 2014 e cam greu sa te muste o vipera in cort... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boghi13 Postat Iulie 28, 2014 Share Postat Iulie 28, 2014 Parcul natural macin (dobrogea), teoretic ai vreo 2..3 locuri de campare desemnate, peisajul e fain se ajunge cu mobra..poate si un pic de autospinare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Iulie 28, 2014 Share Postat Iulie 28, 2014 Ahoi! Un camping superb e in zona Harghita, intre Gheorgheni si Praid la 18km dinspre Gheorgheni spre Praid. Pensiunea Dorca! In localitatea Borsec e Poiana Viezurilor, superb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat Iulie 28, 2014 Share Postat Iulie 28, 2014 Salut ! pe la inceputul lui august as vrea sa merg cu motorul si prietena cu cortul sa campez undeva. Mi-ar placea sa nu fie ursi, sa fie o apa si sa pot face focul. De asemenea, nu as vrea sa fie aglomeratie si inghesuiala. Ma puteti sfatui in privinta asta? Multumesc, L.E. neaglomerate Vad ca ai BMW si vrei la inceput de august. Uite o propunere: /index.php?/topic/714506-bmw-camp-5-the-real-deal/ Si nici nu cred ca va fi aglomerat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Iulie 28, 2014 Share Postat Iulie 28, 2014 Nu iti recomand Delta in perioada verii...trecand cu vederea caldura si mizeria lasata de diversi nesimtiti (unde ajungi tu cu mobra, ajunge si grataragiul cu masina) Asta se aplica oriunde/oricand daca e s'o spunem p'a dreapta. Cu tantarii ... mai depinde si de cat de dulce ai sangele Ca si regula .. tantarii sunt dimineata vre'o 4-5 (de pe la 5-6 pan' pe la 10) ore si seara la apus inca vre'o 3-4 (de pe la 18 pan' pe la 22) Sunt o gramada de locuri superbe in balta (aka Delta) Poti sa ajungi cu motoretul (il urci pe bac) pana pe la Sulina. Poti sa ajungi pe sosea din TL spre Mahmudia/Murighiol (mama si ce sosea belea este de la iesire din TL spre Mahmudia) iar acolo sunt o gramada de campinguri/cazari/pensiuni/ depinde cat de tine portofelul . Spre exemplu eu aici imi golesc buzunarele regulat ==> https://www.facebook.com/PufleneResort?ref=br_tf / sau http://pensiunealagunaalbastra.ro/ Poti s'o arzi pe partea cealalata (via Macin) sau prin Jurilovca .. sau pe la lacul Razelm. Sunt zone superbe cu lacuri/ghioluri/grinduri/stufarisuri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iulie 28, 2014 Share Postat Iulie 28, 2014 Cu tantarii e dubioasa treaba in Delta... am fost intr-un an prin mai si abia daca erau cativa seara, in rest nimic, puteai sta linistit afara. In schimb, acum 2 ani, am stat 4 zile la cort pe bratul Sf. Gheorge prin august si am innebunit, cum se insera nu mai puteai sta afara din cort (si ala cu plasa inchisa, normal) decat daca faceai foc cu frunze verzi, mult fum, si sa stai fix in fumul ala (imposibil de facut). Haine cu maneca lunga, Autan, otet, bratari anti-tantari, spirale Raid arse... nimic, eram ciuruiti. Poate conteaza si zona si perioada anului. Nu sunt "de-al locului", nu stiu ce si cum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Iulie 28, 2014 Share Postat Iulie 28, 2014 Shit happens man .. stai linistit. Nu e vre'o regula batuta'n cuie. E posibil sa fi nimerit in mijlocul unei invazii d'alea de dureaza 1saptamana - doua... si atunci ai belit coceanu ... Dar daca iti permiti sa ridici tabara si sa te cari din zona infestata... sunt sanse mari sa eviti donarea de sange Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tmdmitza Postat Iulie 28, 2014 Share Postat Iulie 28, 2014 Recomandarea mea este lacul vidraru si ai o gramada de locuri de campare plus si casute daca vrei sa stai la ele iar un mare plus este ca ai ce vedea ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 28, 2014 Share Postat Iulie 28, 2014 Recomandarea mea este lacul vidraru si ai o gramada de locuri de campare plus si casute daca vrei sa stai la ele iar un mare plus este ca ai ce vedea ..... Si ursi deasemenea! » Post actualizat in 28 Jul 2014 19:29 e cam greu sa te muste o vipera in cort... Tu cand stai la cort stai...numai in cort?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guzuman Postat Iulie 28, 2014 Autor Share Postat Iulie 28, 2014 Cum da cineva o idee si un loc si-mi place, cum posteaza urmatorul coleg zicand vipere, tigani, sau ursi ) Cheile Herei, Delta, Vidraru imi sunau bine, dar mi-ati taiat craca scurt. SyDemon, preturile cum sunt la Puflene resort ? Tot aud ca prin Delta sunt numai rip off-uri, gen un mujdei 10 ron . Va multumesc tuturor pentru raspunsuri ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SyDemon Postat Iulie 28, 2014 Share Postat Iulie 28, 2014 (editat) Mane ... la Puflene ... costa . Alea's 4 stele pe bune ..nu prosteala. Un bors de peste cu o plachie cu mamaliga si sucuri pt 2 persoane ... pregateste'te sa marchezi un 100lei scurt. Dar nu e numai Puflene sau Murighiol p'acolo. D'aia am zis ca sunt oferte pt toate buzunarele. Editat Iulie 28, 2014 de SyDemon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Iulie 28, 2014 Share Postat Iulie 28, 2014 (editat) Mergi neica la Sacelu, in Gorj, unde ai preturi de pui in coor toata tara asta si liniste deplina, fara serpi, ursi, tintari sau alte lighioane. Distractie pe masura pungii, adica lacuri amenajate cu intrare ieftina sau piscina de bambuisti cu citronada si bere la botu' calului la preturi ceva mai mari, dar nicidecum sa iti rupa scaiul de la buzunar! Poti sta la cort sau la pensiuni cu preturi de camping. Ia in calcul si varianta asta si sa-mi spui daca am avut sau nu dreptate! Editat Iulie 28, 2014 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Iulie 28, 2014 Share Postat Iulie 28, 2014 Daca ramai la ideea de campare la cort costurile scad mult... mai gatesti ceva la foc, mai mananci un ceva de pe marginea drumului... daca nu, reorienteaza-te spre cazare la pensiune sau casute si ai mai multe optiuni. Mie, de exemplu, mi-a placut mult zona Sf. Gheorghe (aia din Covasna), am fost acum multi ani la Homorod. Cam greu cu "bastinasii" care uita subit limba romana si nu vor sa-ti vanda nici 1l de lapte proaspat, dar asta e... poate s-au mai schimbat lucrurile in atatia ani. Mai e de luat in calcul si aspectul vremii si a temperaturii, eu am prins in august 0-5 grade. Herculane iar e frumos... dar viperele sunt un pericol real, mai ales la cort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guzuman Postat Iulie 28, 2014 Autor Share Postat Iulie 28, 2014 Daca ramai la ideea de campare la cort costurile scad mult... mai gatesti ceva la foc, mai mananci un ceva de pe marginea drumului... daca nu, reorienteaza-te spre cazare la pensiune sau casute si ai mai multe optiuni. Mie, de exemplu, mi-a placut mult zona Sf. Gheorghe (aia din Covasna), am fost acum multi ani la Homorod. Cam greu cu "bastinasii" care uita subit limba romana si nu vor sa-ti vanda nici 1l de lapte proaspat, dar asta e... poate s-au mai schimbat lucrurile in atatia ani. Mai e de luat in calcul si aspectul vremii si a temperaturii, eu am prins in august 0-5 grade. Herculane iar e frumos... dar viperele sunt un pericol real, mai ales la cort. Multumesc pentru ideea cu Harghita, dar sunt din Neamt ca origine si deja stiu pe acolo. E frumos intr-adevar, dar am fost de multe ori . Mergi neica la Sacelu, in Gorj, unde ai preturi de pui in coor toata tara asta si liniste deplina, fara serpi, ursi, tintari sau alte lighioane. Distractie pe masura pungii, adica lacuri amenajate cu intrare ieftina sau piscina de bambuisti cu citronada si bere la botu' calului la preturi ceva mai mari, dar nicidecum sa iti rupa scaiul de la buzunar! Poti sta la cort sau la pensiuni cu preturi de camping. Ia in calcul si varianta asta si sa-mi spui daca am avut sau nu dreptate! As vrea sa stau la cort doar de dragul campatului : un foc, natura, o apa pe langa, o bere, si nu pentru buget. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Honda60 Postat Iulie 30, 2014 Share Postat Iulie 30, 2014 Lacul Vidraru, Paltinu, sau sos. Predeal - Rasnov pa malul riului - sunt cateva corturi, fara ursi. Lacul Bolboci sau in nord in zona Agapia - Varatec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Iulie 30, 2014 Share Postat Iulie 30, 2014 la Padis in Apuseni.. ai o gramada de locuri de vizitat pe acolo, cred ca poti sa bantui si 2 saptamani zona fara sa te plictisesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Iulie 31, 2014 Share Postat Iulie 31, 2014 Lacul Vidraru, Paltinu, sau sos. Predeal - Rasnov pa malul riului - sunt cateva corturi, fara ursi. Lacul Bolboci sau in nord in zona Agapia - Varatec. La Paltinu'in weekend e plin de grataragii cocalaro-manelistici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate