MOTORIOUS Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 Motorul e asa din fabrica.Daca te referi la rezervor si aripi,habar nu am.Trebuie sa-l intreb pe artist... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dallyde Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 am inteles, credeam ca l-ai revopsit si eram curios cu ce vopsea/nuanta . ms frumos motoru sa-l stapanesti sanatos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
share_khan Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 On za road... Ti-a iesit super fain. Drumuri uscate!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiGS Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 Salut, Mi-am luat de curand un DragStar XVS 1100 pe care l-am scos luni la plimbare pentru prima data dupa ce i-am facut revizia si am incaltat-o cu gume noi. De cand l-am luat, fostul proprietar mi-a spus ca are tobele goale iar zgomotul este pe masura. As vrea sa schimb tobele de pe ea cu unle mai silentioase. Are cineva de vanzare ? Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 19, 2014 Share Postat Martie 19, 2014 Ahoi! Bun venit pintre posesorii de Dragstar @MihauGS, sper ca sa ai numai evenimente placute alaturi de noua ta "jucarie" si sa o stapanesti sanatos. Da se gaseste esapament silentios, intrebarea e: - ce fel de esapament ai tu, eventual ne poti lamuri cu ceva poza, ca sa vedem despre ce e vorba. Sunt variante de schimb poate in avantajul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MihaiGS Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 Ola IceLord, Merci pentru sfat. Dimineata am facut si cateva poze la tobe, inclusiv la ce scrie pe ele, poate este cineva interesat de ele sau de un schimb . Link-ul catre poze: http://postimg.org/gallery/1v5v7nh6g/ Asfalt uscat si vreme buna ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 Ola IceLord, Merci pentru sfat. Dimineata am facut si cateva poze la tobe, inclusiv la ce scrie pe ele, poate este cineva interesat de ele sau de un schimb . Link-ul catre poze: http://postimg.org/gallery/1v5v7nh6g/ Asfalt uscat si vreme buna ! Cu placere, eventual lasa baietilor un nr.de telefon si poate te contacteaza careva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianvi Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 voi cat de puternic strangeti spitele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Ahoi! Veci n-am strans spitele de cand am dragstarul din 2010. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianvi Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Le-am strans azi. Am gasit cateva slabe. Cel mai simplu test este lovirea usoara a fiecareia cu o cheie. Cele care nu mai suna sunt slabe. (nu stiu sa va descriu altfel ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
share_khan Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Le-am strans azi. Am gasit cateva slabe. Cel mai simplu test este lovirea usoara a fiecareia cu o cheie. Cele care nu mai suna sunt slabe. (nu stiu sa va descriu altfel ) Salut, pai dupa strangere trebuie sa ai grija ca nu cumva sa se descentreze roata. Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianvi Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Salut, pai dupa strangere trebuie sa ai grija ca nu cumva sa se descentreze roata. Bafta de acord cu tine, dar banuiesc ca cei care se incumeta sa si le stranga singuri nu sunt la prima "abatere" si stiu ce si cum. La mine spatele a avut cateva slabe, le-am strans doar cat sa le tensionez, o strangere ca la carte voi face dupa smaeb, la schimbul anvelopei, cand roata va fi desculta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 Ahoi! Incet cu pasi marunti fac si eu ceva. - remediat prezon - - vopsirea blocului motor - ce ziceti de sea pe arcuri? - Care are asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianvi Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 Motorius erai azi dimineata in Lehliu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clodel Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 sal . sunt posesor de honda shadow 600 si as dori sa trec pe un dragstar de 1100 si m ar interesa si pe mine un consum de curiozitate si daca as face o alegere buna. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 sal . sunt posesor de honda shadow 600 si as dori sa trec pe un dragstar de 1100 si m ar interesa si pe mine un consum de curiozitate si daca as face o alegere buna. multumesc Ahoi! Eu personal cel mai mic consum a fost de 4.3/100km dar mers in localitate de 50-60km\h si inafara 90-100km\h. Un mers personal am o medie de 5L/100km, undeva la 60-70Km\h in localitati si 90-120km\h in afara. Am rezolvat cu arcuri. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Motorius erai azi dimineata in Lehliu? Din Bistrita pana la Lehliu....Era careva cu vreun bobber? Lordule,nu lua arcuri din alea...Se turtesc rapid.Mai bine clasice de 4 inchi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianvi Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Eram in mers si am zarit intre 2 masini, pe dreapta, un cruiser vopsit negru cu accente de rosu (flacari). Nu am vazut prea multe detalii dar am zis sa intreb, poate ai iesit la plimbare oricum arata foarte bine si acela. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Ahoi! Am gasit clasice la 3'. Am sa fac poze cand vin din Germania. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 Un scurt metraj cu mine si o parte din gasca...vimeo.com/m/89864808 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 Frumos scurt metrajul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shtefanut Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 Eu nu vad scurt metrajul, nu stiu de ce, dar nu se deschide nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianvi Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 ha ha, foarte tare filmuletul frumoasa zona de plimbat aveti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulycornel Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 Fain ... Imi pare rau ca am ratat evenimentul. Lipsea ceva de ...1700... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 Ahoi! Fain pasul Tihuta, chiar imi place traseul ala mult, ce e mai fain cand mergi pana la Suceva sau invers, de la Suceva la Bistrita! Usor usor imi iasa si mie legoul - Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate