marianvi Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 Stiti cumva ce raport are melcul de la vitezometrul de DragStar 650 Custom? (1:1 sau 2:1) Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 Vezi ca acum sunt MOTORIOUS... Am bifat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manzotti6 Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 100 euro. Toate nu merg,dar cu mici adaptari facute frumos orice merge. Pun niste poze cu ce am apucat sa pozez.Maine atasez si coburii... Cand imi vine ape hanger-ul dau ghidonul,oglinzile,toata furtunaraia de franare fata,toate cablurile(gaz,ambreiaj,etc).Apoi,dupa ce primesc kitul de scaun solo si aripa spate mai urmeaza ambele scaune,aripa spate,semnalizari,scarite spate,evacuarea si mai vad eu ce.Toate arata foarte bine. In poze mai apar unele pete deoarece a plouat putin.Dar le-am demontat si lustruit intre timp.Acum iti faci mustata in ele...Sissy are si distantierele si suruburile dedicate dar nu le-am mai pozat. Cat ceri pe proiectoare ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 Cat ceri pe proiectoare ? Pfuaii....Alea s-au dat demult.Tre sa mai sterg din ce s-a vandut. Casca Biltwell Gold sosita astazi.Foarte usoara si vine la fix pe cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 Pfuaii....Alea s-au dat demult.Tre sa mai sterg din ce s-a vandut. Casca Biltwell Gold sosita astazi.Foarte usoara si vine la fix pe cap. Bling Bling \m/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 Stai ca mai vine si aerografiata... Ieri am pus luminile spate si conectat turometrul...Dar mai trebuie facut un mic suport si pe urma vin cu poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulycornel Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 Dupa un sezon si jumatate pe doua roti am dat in mintea femeilor : "VREAU MAI MARE". In consecinta se vinde una bucata Dragstar Classic 650 ,an 2001 ,35800km ,Filtre si ulei nou, Vandut! Si achizitionat utilajul dorit: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 Vandut! Si achizitionat utilajul dorit: Ahoi! Te-ai facut mai voinic, felicitari. Sa-l stapanesti sanatos, chiar si dupa pensionare!!! La vara sigur trec prin Bistrita si sper sa ne vedem si sa-ti vad jucaria, poate treci si tu pe aci. Stai ca mai vine si aerografiata... Ieri am pus luminile spate si conectat turometrul...Dar mai trebuie facut un mic suport si pe urma vin cu poze. Ahoi! Cu turomentru cum te-ai descurcat? Cum l-ai legat? Astept pozele si cu restul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alin3400 Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 Blocul de lumini pt dragstar 650 mai este?Eu am probleme cu butonul faza lungă scurta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 Cu turometrul s-a rezolvat.Si e programabil...Ma gandeam eu ca era cam scump pentru un simplu turometru. Cornele,baga ceva si cu Venturele si cealalta,chiar daca sunt off topic...Asa,de clatit lentila. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulycornel Postat Februarie 11, 2014 Share Postat Februarie 11, 2014 Poze si cu celelalte 2 “chiar daca nu le—am cumparat eu“ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 (editat) Ahoi! Un prieten cauta o aripa de dragstar classic de 1100, nu aveti careva una de vanzare desigur!??!! Multumesc. Cu turometrul s-a rezolvat.Si e programabil...Ma gandeam eu ca era cam scump pentru un simplu turometru.Cornele,baga ceva si cu Venturele si cealalta,chiar daca sunt off topic...Asa,de clatit lentila. Ahoi! Uite un single carb pe dragstar 1100 Ma-si uita la un video sa vad cum se curata carburatorul la un dragstar de 1100cc dar numai video-uri pentru dragstar 650cc gasesc. E aceasi treaba cumva? Editat Februarie 12, 2014 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Februarie 12, 2014 Share Postat Februarie 12, 2014 La 650 sunt asezate orizontal,dar tot carburatoare sunt.Vezi manualul pentru unspe sute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 13, 2014 Share Postat Februarie 13, 2014 (editat) Chiar ieri m-am uitat un pic in manual, tre sa scot la imprimanta toate foile si sa-l demontez pas cu pas si sa-l curat cum zice cartea Today's Work Un pic de ordine la carburator!!! Editat Februarie 15, 2014 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shtefanut Postat Februarie 17, 2014 Share Postat Februarie 17, 2014 Salutare la toata lumea. IceLord vad ca demontezi intr-o veselie... Acu ceva timp vroiam sa te rog ceva si anume sa-mi spui cum fac sa demontez roata spate pentru a schimba anvelopa la drag-ul de 650 cu frana spate pe tambur. Desfac si cardanul, sau daca desfac axul roata o sa iasa fara a desface cardanul. Tamburul il mai dau jos (cred eu ca da ca altfel nu pot echilibra)? Vreau sa stiu asta pentru ca atunci cand o sa ma apuc de treaba sa nu fac alte trasnai. E valabila parerea tuturor celor care ati mai desfacut. Multam' si astept un raspuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat Februarie 17, 2014 Share Postat Februarie 17, 2014 Uite aici: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai15 Postat Februarie 17, 2014 Share Postat Februarie 17, 2014 Salutare, am si eu un dragstar 650 custom pe care l.am refacut complet(aripa spate,tobe,filtru aer, kit carburatie, ambreiaj barnett, ghidon,suspensii progresive si tot ce inseamna accesorii) iar proiectul este gata saptamana viitoare, singura problema este ca nu a ajuns saua inca iar acesta este motivul pentru care va scriu: Are cineva sa imi imprumute o sa pentru cateva saptamani, pana in martie ar trebuii sa ajunga? Nu stiu ce sa zic ca las garantie daca imi lasati saua, ziceti voi daca sunteti dornici sa ma ajutati ce vreti ca sa nu credeti ca fug cu ea:) Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 17, 2014 Share Postat Februarie 17, 2014 (editat) Salutare la toata lumea. IceLord vad ca demontezi intr-o veselie... Acu ceva timp vroiam sa te rog ceva si anume sa-mi spui cum fac sa demontez roata spate pentru a schimba anvelopa la drag-ul de 650 cu frana spate pe tambur. Desfac si cardanul, sau daca desfac axul roata o sa iasa fara a desface cardanul. Tamburul il mai dau jos (cred eu ca da ca altfel nu pot echilibra)? Vreau sa stiu asta pentru ca atunci cand o sa ma apuc de treaba sa nu fac alte trasnai. E valabila parerea tuturor celor care ati mai desfacut. Multam' si astept un raspuns. Ahoi! Apoi demontez pana unde ma duc cunostiintele si curajul . Uite aici: Bun video si explicit! Editat Februarie 17, 2014 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 Am rezolvat-o si cu turometrul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 Am rezolvat-o si cu turometrul Ahoi! Hai ca tare, chiar ca ma uimesti unde i-ai gasit locul. TARE!!! De la bobinele de inductie ai tras cablurile? Sau de undeva de la CDI? Ca vad ceva cabluri pe acolo (rosu si galben). Chiar sunt curios, te rog sa-mi dai detalii!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Februarie 18, 2014 Share Postat Februarie 18, 2014 (editat) Initial l-am pus aici,dar se incingea atat de tare incat mai devreme sau mai tarziu l-as fi distrus.Asa ca l-am mutat in spate unde caldura e mai mica si ventilatia mai buna.Arata haios si asa!Oricum,turometrul la DS e doar sa reglezi corect relantiul.In rest se uita dracu la el...Montarea e cam asa:negrul la minusul bateriei,albastru l-am bagat in papucul bobinei de inductie cilindru fata(asa spunea instructiunea) si rosul oriunde,dar dupa siguranta.Nu inaintea ei.Si asta este rezervorul fostei mele Virago 750.Amicul caruia am vandut-o a facut-o varza,din pacate.Il voi pune pe perete,in loc de tablou..... Editat Februarie 18, 2014 de MOTORIOUS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shtefanut Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 Multam de clip BlackSeraph si tie Ursule pentru reconfirmare. O sa ma bag sa o desfac singur si sa vad ce iasa. Nu ar fi mare filozofie. o sa va spun cat de bun mecanic am fost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianvi Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 Un site util, daca nu aveti turometru http://www.650ccnd.com/calc.htm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 (editat) Initial l-am pus aici,dar se incingea atat de tare incat mai devreme sau mai tarziu l-as fi distrus.Asa ca l-am mutat in spate unde caldura e mai mica si ventilatia mai buna.Arata haios si asa!Oricum,turometrul la DS e doar sa reglezi corect relantiul.In rest se uita dracu la el...Montarea e cam asa:negrul la minusul bateriei,albastru l-am bagat in papucul bobinei de inductie cilindru fata(asa spunea instructiunea) si rosul oriunde,dar dupa siguranta.Nu inaintea ei.Si asta este rezervorul fostei mele Virago 750.Amicul caruia am vandut-o a facut-o varza,din pacate.Il voi pune pe perete,in loc de tablou..... Ahoi! Clar ca nu era bine pozitionat acolo, pe cel stricat pe care il am eu am vrut sa-l pun pe ghidon intre inaltatoare ca imi placea sa-l admir in mers.Chiar daca o sa-mi i-au alt turometru o sa-l pun tot in pozitia asta. Apropo e carcasa de plastic la turometru? La care siguranta faci referire? E vreo siguranta pe langa bobinele de inductie ca nu imi aduc aminte? Multam de clip BlackSeraph si tie Ursule pentru reconfirmare. O sa ma bag sa o desfac singur si sa vad ce iasa. Nu ar fi mare filozofie. o sa va spun cat de bun mecanic am fost. Ahoi! Asa sa faci, oricum video e destul de explicit! Editat Februarie 19, 2014 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MOTORIOUS Postat Februarie 19, 2014 Share Postat Februarie 19, 2014 Carcasa este metalica.Referitor la firul de alimentare,m-am intepat la un fir pe care am curent la punerea contactatului.Cat despre siguranta,ma refeream la tabloul de sigurante al motocicletei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate