johnyebravo Postat Mai 9, 2009 Share Postat Mai 9, 2009 salut,cantit. de ulei pt dragstar 650cc data pe net , este de 2,8l +0,2l cu filtru.....mie mi-au intrat 2,7l cu tot cu filtru,si uitindu-ma pe ochiul de nivel,este peste limita.de ce oare? apropos de filtru de ulei,mi-a luat ceva timp pina i-am identificat locatia...hehehe pai poate nu s-a scurs tot uleiul eu ma bagat cu tot cu filtru vreo 2.8 litri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogmad Postat Mai 10, 2009 Share Postat Mai 10, 2009 Salut lumea de pe aici. Urmeaza (sper) sa-mi iau un Dragstar Classic 650. Intrebarea mea cu scuzele de rigoare daca s-a mai spus pe undeve pe forum.... Cum vi se pare cuplul Dragstarului? Am citit ca ar fi ceva probleme fata de alte mobre concurente din clasa ei si ca are un cuplu slab care se simte mai ales la drum lung. Pareri? Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirel_rebelbiker Postat Mai 11, 2009 Share Postat Mai 11, 2009 vreau sa curatz rezervoru de benzina.. cum?! are rugina inautru shi mizerii... vreau sa dispara..... mersi Poti sa cureti rezervoru cu un lant,introduci o bucata de lant cu zalele mai micute si agiti rezervoru dar dupa ce demontezi robinetul de benzina sau la spalatorie cu jet de presiune . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 De vanzare o sa de yamaha dragstar 1100 clasic... stare ireprosabila ! /index.php?...p;#entry1898162 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Mai 21, 2009 Share Postat Mai 21, 2009 De vanzare o sa de yamaha dragstar 1100 clasic... stare ireprosabila ! /index.php?...p;#entry1898162 sunt curios ce ti-ai pus in loc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nou_nascut Postat Mai 23, 2009 Share Postat Mai 23, 2009 Cumpar risere originale de dragstar XVS650A CLASSIC sau oricare altele care se potrivesc si la modelul acesta. Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 sunt curios ce ti-ai pus in loc? Uite, se vede in poza asta ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy Angel Postat Mai 25, 2009 Share Postat Mai 25, 2009 Uite, se vede in poza asta ! foarte fain..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 foarte fain..... he he super Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Multumesc de aprecieri; este foarte frumoasa dar este si confortabila, iar pozitia de drum este cu mult imbunatatita; Merita fiecare banut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 baieti am si eu o problema. Mi am cumparat de curand dragstar classic (acum vreo 3 zile ), ne intelegem foarte bine insa are si el o mica problema. Aripa spate este prinsa in cadru(cred) cu cate 2 suruburi pe fiecare parte (primele 2 dispre fata spre spate) Unul dintre cele 4 nu il mai am si aripa flencane. Imi e teama sa nu se rupa, si asa se balangane inestetic. Intrebarea este...voi aveti idee de cat e filetul la surubul ala si unde pot gasii unul ca pe acasa mi-a fost imposibil sa dau de unul Multam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 baieti am si eu o problema. Mi am cumparat de curand dragstar classic (acum vreo 3 zile ), ne intelegem foarte bine insa are si el o mica problema. Aripa spate este prinsa in cadru(cred) cu cate 2 suruburi pe fiecare parte (primele 2 dispre fata spre spate) Unul dintre cele 4 nu il mai am si aripa flencane. Imi e teama sa nu se rupa, si asa se balangane inestetic. Intrebarea este...voi aveti idee de cat e filetul la surubul ala si unde pot gasii unul ca pe acasa mi-a fost imposibil sa dau de unulMultam Ahoi! I-a un surub din cele 2 si dute cu el la un magazin de specialitate si intreaba daca au asa ceva ! Apropo nu pui o poza ca dragstar-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 l am dat pe unul dintre ele afara si am aflat. E un metric 10 cu pas fin. E surub atipic nu se gaseste prin oras(sau nu am gasit eu inca). Cred ca am sa fac filet de 10 normal acolo daca nu reusesc sa rezolv in curand. Poza cu ea....oki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Mai 27, 2009 Share Postat Mai 27, 2009 (editat) l am dat pe unul dintre ele afara si am aflat. E un metric 10 cu pas fin. E surub atipic nu se gaseste prin oras(sau nu am gasit eu inca). Cred ca am sa fac filet de 10 normal acolo daca nu reusesc sa rezolv in curand.Poza cu ea....oki Foarte Frumoasa, cat te-a costat? Sa fiti sanatosi amandoi! Editat Mai 27, 2009 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Mai 30, 2009 Share Postat Mai 30, 2009 (editat) Stiu ca nu e topic de vanzari acesta, dar e cel mai bun loc pentru intreba daca intereseaza pe cineva un capac + garnitura de pompa de frana pentru Dragstar 650. Garnitura e intacta, capacul la fel. Detalii pe PM sau la 0722858466. Editat Mai 30, 2009 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mobu Postat Iunie 3, 2009 Share Postat Iunie 3, 2009 am si eu maaaaaare nevoie de o roata de spate pt un dragstar 650 custom 97.....sau doar spitele+janta.....sau doar spitele.stiti p cineva care are????sau p cineva care dezmembreaza...........???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheFatBob Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 caut urgent,maneta ambreiaj dragstar,noua sau s-h. si o pereche de semnalizari,pt aripa spate. merci. TFB Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 (editat) ... si o pereche de semnalizari,pt aripa spate.merci. Ciao Cristi, Megaoferta la semnalizari Kellermann Micro Chrom sau Kellermann Black: De pret vorbim la telefon daca iti plac. 0722858466 Editat Iunie 8, 2009 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Iunie 8, 2009 Share Postat Iunie 8, 2009 Cine se pricepe? Dyno Jet Merita pus asa ceva pe dragstar? Sincer un pic de putere in plus nu ar strica, daca nu cativa caluti macar o martoaga obosita si tot ar fi bine. In afara de 100 de euro mai putin in buzunar, cam la ce m-as putea astepta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 (editat) Dyno jet,mi-i se pare ca inseamna si hypercharger...Care e vreo 300 euro,vrei sa spui...nici s/h,nu cred ca ai sanse sa gasesti,doar cu 100 euro...Stiu cel putzin 3 oameni,care si-au luat asa ceva ( mihai_prd,AWD si Foxdesert,ca sa-i pun in ordinea in care si-au luat chestia asta),asa ca stiu pretul real...Plus,ca de obicei,cand pui hypercharger,schimbi si tobele,cu ceva aftermarket.Care mai costa si alea,cel putzin tot cam atita...Deci,e vorba de minimum 600 euro investiti,pt. vreo 5 CP in +...Chiar merita? Editat Iunie 9, 2009 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Iunie 9, 2009 Share Postat Iunie 9, 2009 Dyno jet,mi-i se pare ca inseamna si hypercharger...Care e vreo 300 euro,vrei sa spui...nici s/h,nu cred ca ai sanse sa gasesti,doar cu 100 euro...Stiu cel putzin 3 oameni,care si-au luat asa ceva ( mihai_prd,AWD si Foxdesert,ca sa-i pun in ordinea in care si-au luat chestia asta),asa ca stiu pretul real...Plus,ca de obicei,cand pui hypercharger,schimbi si tobele,cu ceva aftermarket.Care mai costa si alea,cel putzin tot cam atita...Deci,e vorba de minimum 600 euro investiti,pt. vreo 5 CP in +...Chiar merita? Incercasem sa pun un link de pe www.louis.de. Ieri parca mergea. Azi vad ca e in balarii link-ul. Ideea e ca la ei e un kit DynoJet de vanzare iar pentru XVS650 costa 99 euro. Tobe aftermarket nu vreau sa pun si nici sa gauresc tobele pe care le am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Iunie 12, 2009 Share Postat Iunie 12, 2009 l am dat pe unul dintre ele afara si am aflat. E un metric 10 cu pas fin. E surub atipic nu se gaseste prin oras(sau nu am gasit eu inca). Cred ca am sa fac filet de 10 normal acolo daca nu reusesc sa rezolv in curand.Poza cu ea....oki A... deci tu esti cel care a cumparat motorul ... Sa-l stapanesti sanatos... Am si eu o intrebare...: Nu-ti plac semnalele alea mici de au vrut bara de semnale de fatza?! l am dat pe unul dintre ele afara si am aflat. E un metric 10 cu pas fin. E surub atipic nu se gaseste prin oras(sau nu am gasit eu inca). Cred ca am sa fac filet de 10 normal acolo daca nu reusesc sa rezolv in curand.Poza cu ea....oki Eu am gasit la BricoStore in Bucuresti la set de 2 suruburi... s-au potrivit perfect ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 am rezolvat cu surubul l-am facut la un strungar. Bara de semnale o am dar nu am semnale de yamaha sa pun pe ea ca as vrea sa o modific la loc. Daca are cineva i le dau pe a mele la schimb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JustMe_DF Postat Iunie 15, 2009 Share Postat Iunie 15, 2009 am rezolvat cu surubul l-am facut la un strungar. Bara de semnale o am dar nu am semnale de yamaha sa pun pe ea ca as vrea sa o modific la loc. Daca are cineva i le dau pe a mele la schimb Cum vrei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius R Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 iti dau semnalele mele cu tot cu stopul cruce malteza si imi dai tu unele de dragstar originale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate