Denis_sbz Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 Este oficial, Motor Park Adincata isi va deschide portile pentru motociclisti pe 27 - 28 Septembrie. Pretul pentru cele doua zile este de 140 de Euro. Organizator: Ionut Mistode - 0723.172.369. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 se poate lua si doar o zi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Septembrie 9, 2014 Autor Share Postat Septembrie 9, 2014 Nu stiu, pentru mai multe detalii trebuie contactat Ionut la numarul de mai sus. Ce cunosc pina acum, este ca se poate inscrie oricine, indiferent de tipul motorului sau experienta, si ca se munceste intens ca pina la acea data sa fie gata zonele de siguranta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 Super tare,...daca a vorbit cineva cu Mistode , si se poate lua numai o zi ( de ce nu s-ar putea ? ) sa scrie si aici , ca e naspa sa-l sunam toti pt acelasi lucru, nu?.....si daca tot scrie sa mai puna si alte detalii....sau scrie mai Mistode tu ...sa stim toti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 nice, poate il intreaba cineva pe Ionut cand il suna si cand o sa se dea drumu la scoala moto de acolo...poate are vreo data estimativa.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Septembrie 9, 2014 Autor Share Postat Septembrie 9, 2014 Taxa de inscriere este de 70 eur/zi si fiecare clasa A1,A2, B, C, vor avea cate 6 sesiuni a cate 20 minute/zi. https://www.facebook.com/romaniansuperbike?fref=nf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 Musai combinezon dintr-o bucata cu slidere si casca DD? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Septembrie 9, 2014 Autor Share Postat Septembrie 9, 2014 Nu e neaparat nevoie de slidere, ca inchiderea castii sa aibe DD sau costumul sa fie dintr-o bucata insa musai e ca cei care vin sa aibe echipament complet: casca, manusi, cizme si combinezon de piele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 deja a inceput distractia.... se poate doar o tura, dar cu anvelope de acum 7 ani, pot doar cu geaca cu fermoar pe stanga, cu cric central ma lasa, dar cu plata la lichidare'????!! cand o sa inteleaga romanul ca daca vrei sa te DAI PE UN CIRCUIT ......COSTA!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 Eh, la trackdays nu este la ca profesionisti. Merge si cu far, oglinzi pliate... sau asa ar trebui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 Pai nu s-a plans nimeni de pret pana acum. Pretul e mai mult decat decent, pentru un incepator cu motocicleta de strada, o zi e suficienta pentru distractie - 6 intrari a cate 20 min... Eu n-am fost niciodata pe un circuit serios si nu stiu care sunt regulile de intrare. Auzisem niste vorbe ca pe circuitele cu pretenii nu poti intra decat cu casca dd si combinezon din piele dintr-o singura bucata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 (editat) Din cate stiu eu, se uita si certificarea castii, nu doar inchiderea DD. Gen trebuie sa fie certificata DOT sau SNELL 2010, samd Manusile sa fie lungi, peste incheietura (nu manusi de supermoto) Protectie de coloana obligatorie si lista poate continua Editat Septembrie 9, 2014 de Zimbrutza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
io, bogo Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 Poate n-ar fi rau ca cineva avizat sa posteze aici un regulament complet al circuitului pentru trackdays (reguli acces circuit, echipament, pregatire motocicleta, etc). Spre rusinea mea eu n-am habar ce inseamna clasele A1, A2. B si C. Multam'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 fiecare circuit are regulile lui eu nu as lasa pe nimeni fara echipament complet...pe topicul pt tg secuiesc am pus la un moment dat un film din uk, cum sa`ti pregatesti mobra pt trackday la nivel de amator, se gaseste pe youtube la tg sec se intampla sa vezi oameni in adidasi sau tricou pe circuit, ceea ce nu e ok...farurile sunt deranjante, nu e greu sa scoti o mufa sau sa pui niste banda adeziva pe far eu le recomand celor care nu au avut treaba cu circuitul pana acum sa inceapa cu amc si tg secuiesc...nu va aruncati asa repede la adincata pretul e ok, calculati cat va costa sa va duceti pana la serres sau alt circuit mai apropiat daca acum se face track day pt doua zile, si vrei sa te dai doua zile...ai posibilitatea sa`ti lasi motorul acolo peste noapte? ai unde sa te cazezi? o sa fie obositor sa urci motorul seara pe remorca, sa vii acasa - bucuresti, sa`l pui undeva bine si de dimineata sa pleci iar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 Pana nu se fac boxe sau se monteaza corturi, eu nu m-as risca sa las motorul acolo in camp. Duminica cand am fost la autoslalom era sa imi fure stergatorul de la masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 (editat) Din cate stiu eu, se uita si certificarea castii, nu doar inchiderea DD. Gen trebuie sa fie certificata DOT sau SNELL 2010, samd Manusile sa fie lungi, peste incheietura (nu manusi de supermoto) Protectie de coloana obligatorie si lista poate continua Nu stii bine;) ia exemplu hungaroring.trackday...nu e obligatoriu nici macar sa pui powertape peste faruri,nici sa dai jos oglinzi,nici macar numarul de inmatriculare nu e de dat jos.cat despre costum,doua bucati e ok,textil la fel.casca nu se verifica,etc.nu sunt atatea reguli pe cum cred unii;) la fel si la adancata,ma cam indoiesc ca vor fi reguli excesiv de multe. Editat Septembrie 9, 2014 de george05 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 multe din regulile de mai sus ar trebui sa fie obligatorii pentru noi nu sa ne fie impuse!cum se face un textil la un lowside de 40km/h? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 ce ar fi facut unul in adidasi\bocanci\tenesi la un accident ca al meu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 (editat) ce ar fi facut?credca ar fi stat cu suruburi si suport ca sa ii prinda piciorul! Editat Septembrie 9, 2014 de Eusebiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buu Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 ce ar fi facut unul in adidasi\bocanci\tenesi la un accident ca al meu? "mamaaaa, sa moara m@m@, ala de pe jos e piciorul meu?" ))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MVA Postat Septembrie 9, 2014 Share Postat Septembrie 9, 2014 exista undeva o harta oficiala a circuitului? cu dimensiuni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 Banner Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 (editat) rog pe aceasta cale daca poate sa-mi puna si mie cineva pe google maps unde este linia de start/finish !tnx Editat Septembrie 10, 2014 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Septembrie 10, 2014 Share Postat Septembrie 10, 2014 Nu apare pe google maps. E doar .... camp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Septembrie 10, 2014 Autor Share Postat Septembrie 10, 2014 cand o sa inteleaga romanul ca daca vrei sa te DAI PE UN CIRCUIT ......COSTA!!!!!! Corect, mersul pe circuit costa, mersul la curse costa si mai mult iar mersul `tare` costa foarte mult. deja a inceput distractia.... se poate doar o tura, dar cu anvelope de acum 7 ani, pot doar cu geaca cu fermoar pe stanga, cu cric central ma lasa, dar cu plata la lichidare'????!! Important si imbucurator este ca exista interes. Oricum, o data cu deschiderea acestui circuit, va incepe o noua etapa pentru motorsportul autohton iar de acum inainte, iubitorii vitezei/ dependentii de adrenalina, nu vor mai avea nicio scuza sa mai rupa strazile in doua. » Post actualizat in 10 Sep 2014 08:10 exista undeva o harta oficiala a circuitului? cu dimensiuni? Poza si comentariul de mai jos asta e tot ce-am putut gasi pe pagina lor de facebook. https://www.facebook.com/MotorParkRomaniaAdancata?fref=ts In imagine aveti schita completa a circuitului in faza finala - 2015! Schita cu negru reprezinta traseul actual al circuitului - pe care il puteti testa in intregime duminica 7 sep. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate