theos_ Postat Iulie 20, 2016 Share Postat Iulie 20, 2016 cum se intelege Becheru cu R1`le nou ?sambata era putin suparat Pe curbe bine, in rest... pe linia dreapta l-a facut Cata cu K7. » Post actualizat in 20 Jul 2016 18:42 Ah, si am vazut ca a scos timp bun Gabi Ceh2o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 20, 2016 Share Postat Iulie 20, 2016 Gabitza merge simplu si eficient,Jan e pe drumul cel bun si el ,usor usor "scoala skatkart" a inceput sa scoata capu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iulie 20, 2016 Share Postat Iulie 20, 2016 De cand tot zic eu ca ajung pe circuit si nici acum n-am biruit. Weekendul asta sunt in bucuresti si as vrea sa vin sa va vad in actiune, pot sa ma lipesc de voi si poate sa va ajut cu ceva pe acolo ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 21, 2016 Share Postat Iulie 21, 2016 (editat) wtf,vezi cine merge weekendul asta ca in afara de Lemne nu stiu cine mai apare.. Editat Iulie 21, 2016 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iulie 21, 2016 Share Postat Iulie 21, 2016 Pai ok, daca vede cineva postarile mele si merge in directia aia sa dea de veste. Bine era daca nimeream cand veneati si voi sa fim mai multi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iulie 21, 2016 Share Postat Iulie 21, 2016 wtf: Eu + un prieten o sa plecam sambata dimineata pe moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Iulie 21, 2016 Share Postat Iulie 21, 2016 wtf: Eu + un prieten o sa plecam sambata dimineata pe moto Hai ca vin si eu cu voi, unde ne intalnim sa mergem in directia aia toti 3 ? Iti las PM cu numarul meu te telefon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 21, 2016 Share Postat Iulie 21, 2016 (editat) Lemne nu uita sa dai parbrizul jos,nu-ti mai acceptam filmuletele pe motociclism cu parbrizul acela ,dupa o sa vorbesc si cu cei de la y2b ) have fun ! Editat Iulie 21, 2016 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iulie 21, 2016 Share Postat Iulie 21, 2016 mersi ! am dat comanda de windshield nou (made in china baby!!). Nu ajunge pana we asta din pacate, dar o sa bag filmare din spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Iulie 21, 2016 Share Postat Iulie 21, 2016 Duminica merge cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Iulie 21, 2016 Share Postat Iulie 21, 2016 (editat) Ionut Mistode: la grupa A pot intra doar pilotii mai rapizi de 1.56. La grupa B vor putea merge pilotii mai rapizi de 2.05 si la C cei care vin prima data sau au experienta mica pe circuit. Exista si intrari libere cu 60 lei/ intrare, o zi 70 euro, 2 zile 130 euro. taxa pentru scoala este de 250 euro/ 2 zile incluzand taxa de circuit. Have Fun ! Editat Iulie 21, 2016 de gabi_papi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iulie 21, 2016 Share Postat Iulie 21, 2016 woa, e discrepanta mare intre mai rapid de 2.05 si cine merge pt prima oara pe circuit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 22, 2016 Share Postat Iulie 22, 2016 (editat) lemne ce nu intelegi?gand pe consistenta de data asta nu pe bestlap ,succes Editat Iulie 22, 2016 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iulie 22, 2016 Share Postat Iulie 22, 2016 Si eu cred ca grupa B la peste 2.10 era mai ok decat doar peste 2.05 . E treaba organizatorului ,noi ne conformam. » Post actualizat in 22 Jul 2016 05:50 Nu am vazut nici un comentariu despre noul asfalt.A mai rezolvat din denivelarile care erau sau nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c3h2o Postat Iulie 22, 2016 Share Postat Iulie 22, 2016 Nu am vazut nici un comentariu despre noul asfalt.A mai rezolvat din denivelarile care erau sau nu? S-au rezolvat. Pentru mine e ok, mi-a placut atat de mult incat in primul viraj de pe portiunea noua am suspendat moto pe toba Deci atentie cum aveti pusa toba, eu nu ma asteptam sa ajunga pe jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 22, 2016 Share Postat Iulie 22, 2016 Gabita verifica pozele mele sa vezi cum arata o toba polizata » Post actualizat in 22 Jul 2016 06:11Gluma,gluma dar e periculoasa treaba cu toba pe jos ,mare grija Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iulie 22, 2016 Share Postat Iulie 22, 2016 (editat) @cmd daca mergi pe circuit pe la 2.06 - 2.08 si te dai cu unii care intra pt primia oara / incepatori care merg pe la 2.20 - 2.30 e periculos ca am patit-o de-asta ma refeream ca e discrepanta mare, mai ales in curbele de viteza. portiunea noua de asfalt e super, sper insa sa nu mai sara atatea pietricele. Mare grija cu atins de toba / scarite, eu am facut un highside din cauza asta. - Editat Iulie 22, 2016 de Legnakrad. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 22, 2016 Share Postat Iulie 22, 2016 (editat) cate grupe vrei sa faca, 5 erau bine sa te dai cate 10 minute? Ai uitat ce a zis Dabija ? Editat Iulie 22, 2016 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Iulie 22, 2016 Share Postat Iulie 22, 2016 @cmd Man acum esti smecher ca ai devenit solid de grupa A . Cand am fost ultima data noi scoteam 2.06-2.08 si eram la gramada cu baieti care scoteau 2.50-3. Asta a fost si motivul pentru incidentul cu video ,cateva pagini in urma .Si au mai fost si altele dar nu asa dramatice. La una din sesiuni am intrat 12 si numai 6 am iesit pe roti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 22, 2016 Share Postat Iulie 22, 2016 (editat) faza este ca si cei de 2:20 care vin prima data trebuie sa participe si ei undeva,cei de 2:05 2:06 o sa-ti traga pe cei de 2:15 spre ei ,asa progreseaza si incepatorii ,nu poti sa-i lasi intr-o grupa separata a lor peste 2:10 - 2:15 ca nu o sa-ti mai progreseze nimeni .. sincer , nici 5 grupe nu au cum sa faca sau 4, este circuitul lung si nu apuci sa faci tururi cronometrate,o sa te trezesti ca ai 5 grupe si cei de acolo fac 3 tururi cronometrate/sesiune,este normal ? unde-i bagam pe cei care vin prima data pe circuit si cum facem sa progreseze!? » Post actualizat in 22 Jul 2016 08:18Goe eu cred/consider ca sunt de B ,nu cred ca sunt inca de A,cand o sa merg constant sub 1:50 atunci o sa fiu de A ,numar iesirile pe circuitul asta pe degetele de la mana stanga ... Editat Iulie 22, 2016 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Legnakrad. Postat Iulie 22, 2016 Share Postat Iulie 22, 2016 multe degete mai ai la mana stanga.. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 22, 2016 Share Postat Iulie 22, 2016 Din nou se ajunge aici le discutii de astea.va intreb:de ce pe alte circuite sunt doar doua grupe si cu ce incomodeaza?ca doar nu reinventeaza romanii roata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi_papi Postat Iulie 22, 2016 Share Postat Iulie 22, 2016 Mai baieti, Mistode e un baiat destept si a dovedit-o de atatea ori. Initial se va intra dupa pragurile initiale. Daca la o grupa vor fi 20 si la alta doar 3 pragurile vor fi modificate astfel incat sa fie un echilibru. Sunt curios cati de aici care comenteaza vin pe circuit we acesta? Lasati carcotelile acasa si bucurati-va de preturile foarte bune si timpul frumos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Iulie 22, 2016 Share Postat Iulie 22, 2016 George pt Romania nu cred ca e momentul pt 2 grupe,se poate si cu 2 grupe dar cu putini piloti/sesiune sa fie aerisita treaba,am participat la trackday`uri cu 2 grupe si a fost foarte ok Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RazvanLNI Postat Iulie 22, 2016 Share Postat Iulie 22, 2016 Eu nu am fost pe circuit cu trotineta. Habar nu am cat de rapid sunt. Mai ales ca voi fi calare pe o baba grasa . Dar indraznesc sa zic ca grupele par a fi destul de corect aranjate. Grupa C here I come Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate