shashka Postat Martie 8, 2022 Share Postat Martie 8, 2022 Acu , vreo 20 de ani, am avut asa o durda. Era misto, cu ejector cand o "rupeai" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Martie 18, 2022 Share Postat Martie 18, 2022 (editat) Cine doreste bile de 5,94 - 5.95 mm - 5000 bbs 20 G Kalasnikhov ? Am o punga nedesfacuta si una pe jumatate plina Editat Martie 18, 2022 de sprike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 18, 2022 Share Postat Martie 18, 2022 Bile 50 cal, peste 2 grame bucata, are cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 19, 2022 Share Postat Martie 19, 2022 Merci pentru pont, când le căutam, nu erau în ofertă, doar de astea ușoare. Am varianta de plastic de 2,2 grame, impactul e mult mai puternic decât Umarex de 0,7 (alea cu "fustă", cică de precizie). De 3 grame cred că ar fi perfecte, îmi doresc să facă "dammage" cât mai mare pe distanțe mici (până în 10 metri, v-ați prins pentru ce îmi trebuie). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Martie 20, 2022 Share Postat Martie 20, 2022 Șoareci sau șobolani, dar l-am luat pentru self-defence de fapt și de drept. Trag binișor, de la 15 metri am nimerit șira spinării unui prieten care nu a crezut că țintesc așa de bine. Ciudat, când au venit bilele albastre, nu a vrut să îi mai frig una, cică i-a ajuns. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Martie 20, 2022 Share Postat Martie 20, 2022 Acum 8 minute, Lucian_M a spus: am nimerit șira spinării unui prieten De aici și zicala "ferește-mă, doamne, de prieteni"! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 1, 2022 Share Postat Aprilie 1, 2022 Multumesc! Buna ideea, doar ca io m-am axat pe ceva sanatos, bine crescut si lucrat, fiindca unu' din asta micut in mana mea pare ca un piscarici! Ceva de genu'...(asta este doar un exemplu gasit la repezeala)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Aprilie 1, 2022 Share Postat Aprilie 1, 2022 La 20.03.2022 la 8:25, ENEOS a spus: De aici și zicala "ferește-mă, doamne, de prieteni"! Omul a crezut că nu îl nimeresc de la 15 metri, sigur trag pe lângă. No, ghinion, a fost punct ochit, punct lovit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 10, 2022 Share Postat Aprilie 10, 2022 Mai bun si mai fun ca mersul la sala in weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate