marianklm4 Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Salutare.. Am si eu o mica intrebare... Exista cumva CDI Unlimited pentru Honda Cbr 125 ca mi-a zis cineva ca cica ar prinde undeva la 160-170 km/h cu acest CDI... Si daca exista de unde il pot achizitiona... Multumesc! Asfalt Uscat!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Esti constient ca si-a batut joc de tine,cel care ti-a zis,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mexicanu' Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Slabe sanse =) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Si inca o chestie,jucaria aia de 125 e facuta sa mearga cu 100.Sa presupunem,ipotetic,ca ar putea sa atinga 170.Atunci esti sigur ca o vei putea manevra si frana in acelasi timp,tinand cont ca are cauciucurile cat cele de bicicleta???? Nu te supara,dar daca pui intrebari din astea,sfatul meu ar fi sa iti iei un moped .E spre binele tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 200 cu 200 merge...am auzit eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Salutare.. Am si eu o mica intrebare... Exista cumva CDI Unlimited pentru Honda Cbr 125 ca mi-a zis cineva ca cica ar prinde undeva la 160-170 km/h cu acest CDI... Si daca exista de unde il pot achizitiona... Multumesc! Asfalt Uscat!! Nu există așa ceva. Și-a bătut joc de tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 exista , e cam scump dar merita , de banii aia ti-o urca ei in avion si te ajuta s-o si arunci , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Salutare.. Am si eu o mica intrebare... Exista cumva CDI Unlimited pentru Honda Cbr 125 ca mi-a zis cineva ca cica ar prinde undeva la 160-170 km/h cu acest CDI... Si daca exista de unde il pot achizitiona... Multumesc! Asfalt Uscat!! =))) tigaia aia nu prinde atat decat daca o arunci din avion... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Nu fiti rai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dude123 Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Era panta ce o cobara suficient de inclinata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petru_xxl Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Pe Gilera de 125 SP01 am mers cu 140, prin 2004, consum de 14% Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 nu toti au avioane de motoare, mai are lumea si tigai...jigniti copilul ampu;lea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata84 Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 nu toti au avioane de motoare, mai are lumea si tigai...jigniti copilul ampu;lea ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Dar merge scris si din altceva, gen mouse, imprimanta ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dedant68 Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Salutare.. Am si eu o mica intrebare... Exista cumva CDI Unlimited pentru Honda Cbr 125 ca mi-a zis cineva ca cica ar prinde undeva la 160-170 km/h cu acest CDI... Si daca exista de unde il pot achizitiona... Multumesc! Asfalt Uscat!! Pentru siguranta TA, circula cu ce ai..dar nu mai mult de 90 km/h, este un motor usor si instabil la viteze mari, nu mai vorbesc de franare de urgenta ! Dupa o perioada de experienta 2-3 ani, poti trece pe un motor, sa zic de 600....si o sa recuperezi ce "crezi ca ai pierdut acum". Numai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heinrich08 Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 frumoasa comunitate, numai de misto va arde. Omul poate chiar are complexe si frustari ca si-a luat honda, pardon honda cbr 125 si se simte nasol cand il depasesc aia cu bicicletele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 nu toti au avioane de motoare, mai are lumea si tigai...jigniti copilul ampu;lea ! partea cu tigaia e un pic exagerata , dar trebuie sa fie realist copilu , cand aveam 125- u si voiam sa vad 3 cifre la vitezometru , trebuia sa caut o panta destul de lunga si sa ma rog sa n-am de franat , si el viseaza 170 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Septembrie 25, 2014 Share Postat Septembrie 25, 2014 Ia faceti zoom aici De ce nu ar vrea omul 170. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Septembrie 26, 2014 Share Postat Septembrie 26, 2014 Pe Gilera de 125 SP01 am mers cu 140, prin 2004, consum de 14% Da, dar e in 2T ala parca, cred si eu ca are mai multa viata in el. Ia faceti zoom aici De ce nu ar vrea omul 170. Asta e Superman, il dureau mainile sa care bicicleta asa ca s-a decis sa o impinga! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Septembrie 26, 2014 Share Postat Septembrie 26, 2014 Limitarea turaţiei în CDI e folosită la scuter-moped împreună cu o limitare a vitezei din rapoartele de transmisie pentru a trece testele de omologare care spun 45 kmph. Mai există limitatoare ca modul separat ce se intercalează la mufa CDI-ului. O limitare din CDI la motorul 4T de 125cc dacă există e doar pentru sănătatea motorului. Dacă observi că ajunge rapid la topspeed iar acolo se plafonează ai putea pune un pinion cu 2 dinţi în plus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Contabil Postat Septembrie 26, 2014 Share Postat Septembrie 26, 2014 M-am interesat si eu acum ceva vreme, se schimba pinionul si mareste cilindreea. In urma modificarilor probabil vei prinde cu greu 130-140 la un cost de peste 600 eur. Recomandarea a fost totusi sa o schimb, asa ca am lasat 125-ul si am luat ceva mai mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianklm4 Postat Septembrie 26, 2014 Autor Share Postat Septembrie 26, 2014 Va multumesc pentru glumele fara rost... Si le multumesc celor ce au raspuns legat de subiect.. Era o simpla intrebare puteati sa raspundeti cu Da sau Nu... Rog un moderator stergerea Topicului.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Septembrie 26, 2014 Share Postat Septembrie 26, 2014 (editat) Iti dai seama ca daca la modelul tau exista ECU "delimitat", exista la BMW S1000RR ECU NO limit si merge motoreta aia cu 350km/h. Nu te supara, dar ai pus o intrebare de-a dreptul copilareasca, fara nici un fundament tehnic. Editat Septembrie 26, 2014 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 26, 2014 Share Postat Septembrie 26, 2014 exista , e cam scump dar merita , de banii aia ti-o urca ei in avion si te ajuta s-o si arunci , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator r_amonna Postat Septembrie 26, 2014 Share Postat Septembrie 26, 2014 un motor de 10 kw care sa prinda 160-170... e ceva de vis! asa mobra merge si ea saraca su macar 90... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate