frigider Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 Salut oameni, Care stiti ceva dragut de vazut la vreo 200 km de buc? Prin dragut zic ori ceva de vizitat (o idee ar fi salina slanic) sau drum smecher de genul cel spre Cabana Piatra Arsa. Deocamdata intre astea stau si ma gandesc dar poate mai e ceva prin zona ce am ratat. Am pasager asa ca as prefera ca drumul sa fie bun. De Siriu chiar am vazut zilele astea un clip cu un tip care se strecura printre utilaje... merge facut cap - coada? N-am chef de probleme cu muncitorii / politia. Noroc + ms anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 http://transbucegi.ro/tb/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 30, 2014 Autor Share Postat Septembrie 30, 2014 (editat) http://transbucegi.ro/tb/ da, asta stiu ca e smecheras.. mai astept propuneri. la asta nu-mi convine ca e cam ingust..si mi-e sa nu fie aglomerat. siriu parca mereu a fost mai liber.. Editat Septembrie 30, 2014 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
asdglasfk Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 Bulgaria. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 don't be a pussy , da-i spre Piatra Arsa.... alege o zi in in CURsul saptamanii,nu in weekend. am fost in 2013, a fost sm3ch3r ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 30, 2014 Autor Share Postat Septembrie 30, 2014 (editat) Bulgaria. pasagera n-are buletin (nu are la modul ca e la schimbat, nu va ganditi la prostii ) don't be a pussy , da-i spre Piatra Arsa.... alege o zi in in CURsul saptamanii,nu in weekend. am fost in 2013, a fost sm3ch3r ... stiu cum e ca am fost, acum fiind cu pasager nu prea ma incanta ingustimea drumului. » Post actualizat in 30 Sep 2014 08:20 dupa peisaj zici ca-i de pe Isle of Mann Editat Septembrie 30, 2014 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 pasagera n-are buletin (nu are la modul ca e la schimbat, nu va ganditi la prostii )..... Asa-s bune,cand le-au dat dintii sunt prea batrane!)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 frigider eu cu pasagera am mers , si 2 rucsaci (eu unul, ea unul). wtf,doar nu te duci sa te dai cu genunchiul pe curbe, te duci sa te plimbi,relax.Nu stiu ce motor ai tu,dar daca eu am putut,cu RSV ul pe acolo,poti si tu ,cu siguranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 frigider eu cu pasagera am mers , si 2 rucsaci (eu unul, ea unul). wtf,doar nu te duci sa te dai cu genunchiul pe curbe, te duci sa te plimbi,relax.Nu stiu ce motor ai tu,dar daca eu am putut,cu RSV ul pe acolo,poti si tu ,cu siguranta da man ... DAR nu toti ne putem compara cu experienta si priceperea ta!!! frigider@ daca mergi spre piatra arsa ia suba cu tine ca acolo nu s mai mult de 5 grade acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 da man ... DAR nu toti ne putem compara cu experienta si priceperea ta!!! frigider@ daca mergi spre piatra arsa ia suba cu tine ca acolo nu s mai mult de 5 grade acum cheagule, ma refeream daca pan si eu am reusit sa merg pe-acolo cu vitezana, nu vad de ce n-ar putea si el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 30, 2014 Autor Share Postat Septembrie 30, 2014 (editat) frigider@ daca mergi spre piatra arsa ia suba cu tine ca acolo nu s mai mult de 5 grade acum incerc s-ajung in jurul pranzului, poate e mai cald naibii. cheagule, ma refeream daca pan si eu am reusit sa merg pe-acolo cu vitezana, nu vad de ce n-ar putea si el da man, e ok, am oroare de pantofari cu gip-uri, atata tot. (altfel te feresti cand esti singur pe moto decat atunci cand ai pe cineva in spate) Asta era una din cele 2 drumuri la care ma gandeam, eram curios sa vad daca mai apare si altceva. Deci, daca mai stie cineva ceva spectaculos la 200km de bucuresti, sunt deschis la nou » Post actualizat in 30 Sep 2014 09:14 Asa-s bune,cand le-au dat dintii sunt prea batrane! )))) Editat Septembrie 30, 2014 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 Hai ma, zii: tot kawa? as veni si eu pe transbucegi... suna foarte misto! Cand? Si eu mai slow motion asa... genunchiul la locul lui nu pe jos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 30, 2014 Autor Share Postat Septembrie 30, 2014 da, tot cava, dar e tura privata ne salutam cu farul daca e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 Hai PA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 30, 2014 Autor Share Postat Septembrie 30, 2014 Hai PA! papa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 papa! ma tu cauti o locatie intima si nu stii cum sa spui?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 Daca te intereseaza ve sambata asa poate ne hantalnim pe drum. N-am pasager dar eu oricum sunt mai mosneag la mers de fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 deci frigider, tu zi drept,vrei sa fu.ti intre brazii aia de pe platou si nu stiai daca o sa te descurci sa ajungi acolo cu pasager(a) )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 30, 2014 Autor Share Postat Septembrie 30, 2014 haha, f fani nu baieti, vreau doar sa ma plimb si ziceam poate e vreun locusor smecheras de care nu prea stiu multi. as ramane setat pe piatra arsa, as vrea totusi sa ma intorc pe la targoviste, poate e mai linistita zona aia, stie cineva cum e bucata aia de drum? link : https://maps.google.ro/maps?saddr=Gorjului,+Bulevardul+Iuliu+Maniu,+Bucure%C8%99ti,+Rom%C3%A2nia&daddr=45.3272002,25.5394554+to:Cabana+Piatra+Ars%C4%83+to:45.1653703,25.449414+to:44.6736369,25.6531527+to:44.4806971,26.0338358+to:Piata+Gorjului,+Bulevardul+Iuliu+Maniu,+Bucure%C8%99ti&hl=ro&ie=UTF8&ll=44.671583,26.166687&spn=0.887734,2.113495&sll=45.333564,25.541668&sspn=0.10921,0.264187&geocode=FUUCpgIdOg6NASkF75TdrQGyQDFT-8jsyxk95g%3BFWCjswIdf7OFASkZ6_TwMBezQDF9aRON0vRUqg%3BFSGBtAIdFOiEASH01NegnOyhVCkbjiI6AxazQDH01NegnOyhVA%3BFTorsQIdxlOEASlnm9QPhh2zQDGVapRkn-86Fw%3BFWSqqQIdoG-HASkL4uJXYG6yQDFiJdElpoh0mQ%3BFbm4pgIdqz6NASlTTCWCxgOyQDFMixJru1-sAg%3BFUUCpgIdOg6NASkF75TdrQGyQDFT-8jsyxk95g&t=h&mra=dpe&mrsp=1&sz=13&via=1,3,4,5&z=10 » Post actualizat in 30 Sep 2014 11:13Daca te intereseaza ve sambata asa poate ne hantalnim pe drum. N-am pasager dar eu oricum sunt mai mosneag la mers de fel. cum ziceam, prefer sa merg singur am incercat sa merg cu mai multi / cu 1, cu 2, cu 3, nu e pt mine. merg in legea mea fara sa am grija nimanui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 Din ce stiu eu e buna. Am fost anu trecut pana la Pucioasa, si e acceptabil, pana si pentru o vitezana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Septembrie 30, 2014 Autor Share Postat Septembrie 30, 2014 Din ce stiu eu e buna. Am fost anu trecut pana la Pucioasa, si e acceptabil, pana si pentru o vitezana. aha, pai sper sa fie bine, as ramane la traseul asta. https://maps.google.ro/maps?saddr=Iancului,+Bucharest&daddr=45.325108,25.5326304+to:Cabana+Piatra+Ars%C4%83+to:Pucioasa,+Jude%C8%9Bul+D%C3%A2mbovi%C8%9Ba+to:Piata+Gorjului,+Bulevardul+Iuliu+Maniu,+Bucure%C8%99ti&hl=ro&ie=UTF8&ll=44.906469,25.809631&spn=1.760461,4.22699&sll=45.331754,25.552998&sspn=0.109214,0.264187&geocode=FesepgIdDs2OASGAXYwGnqlM_SnjY7vX1PixQDGAXYwGnqlM_Q%3BFTSbswId1piFASk7Vc6pORezQDFfPlPP9HUWEQ%3BFSGBtAIdFOiEASH01NegnOyhVCkbjiI6AxazQDH01NegnOyhVA%3BFffGrwIdNxiEASn1Pv8YVuOyQDFSfcD3n9AvyQ%3BFUUCpgIdOg6NASkF75TdrQGyQDFT-8jsyxk95g&oq=pucioasa&t=h&mra=dpe&mrsp=1&sz=13&via=1&z=9 poate o mai ajuta si pe altii care vor o tura scurta si sunt in pana de idei. daca are cineva o alta idee de tura sa bage aici si analizez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 Pe la Secaria e putin mai prost, dar e o portiune mica: http://goo.gl/maps/aunxy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Septembrie 30, 2014 Share Postat Septembrie 30, 2014 Drumul pana la Pucioasa, facut acum 2-3 saptamani este ok. Mai departe, pana la Sinaia era ok acum vreo doua luni. Un alt traseu de luat in seama ar fi: Buc - Valeni - Cislau - Magura Buzaului (la han dreapta) - Manastirea Ciolanu' - am fost de doua ori anul asta si mereu am incurcat drumurile da' ajungi la Urlati - Ploiesti - Buc. Drumul este o feerie ca peisaj dar atentie de ce este pe jos dupa Magura, nisip, frunze, altfel asfaltul este bun. Neaparat halta la tabara de sculptura si imediat dupa, Manastirea Ciolanu'. Foarte frumos. Nu stiu cati km sunt dar nu cred ca depaseste prea mult "baremul" tau. Plimbare placuta. Daca n-o faci maine, las-o pe weekend, poate o sa ai isotitori din aia linistiti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Octombrie 1, 2014 Autor Share Postat Octombrie 1, 2014 Pe la Secaria e putin mai prost, dar e o portiune mica: http://goo.gl/maps/aunxy nu e rea deloc modificarea, mie-mi e de pasager cu atatea curbe.. de-aia am si bifat cele 2 autostrazi, de respiro, si la dus si la intors. cu autostrazi incluse traseul propus de tine ajunge la 6 ore jumate.. care e destul de mult pt pasager pe sportiva (de-aia vreau si drumul sa fie bun, chiar si daca e bine peticit tot devine enervant, asa DN-ul si autostrazile cred ca sunt in regula dp asta de vedere) de dj-uri nu stiu ce sa zic, am avut si surprize placute. Drumul pana la Pucioasa, facut acum 2-3 saptamani este ok. Mai departe, pana la Sinaia era ok acum vreo doua luni. Un alt traseu de luat in seama ar fi: Buc - Valeni - Cislau - Magura Buzaului (la han dreapta) - Manastirea Ciolanu' - am fost de doua ori anul asta si mereu am incurcat drumurile da' ajungi la Urlati - Ploiesti - Buc. Drumul este o feerie ca peisaj dar atentie de ce este pe jos dupa Magura, nisip, frunze, altfel asfaltul este bun. Neaparat halta la tabara de sculptura si imediat dupa, Manastirea Ciolanu'. Foarte frumos. Nu stiu cati km sunt dar nu cred ca depaseste prea mult "baremul" tau. Plimbare placuta. Daca n-o faci maine, las-o pe weekend, poate o sa ai isotitori din aia linistiti. mersi, citisem de tabara asta de sculptura, pare interesant, sa vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 2, 2014 Share Postat Octombrie 2, 2014 Borsulica, Zven, daca tot a deschis Frigider topicul asta "doar sa se laude"(glumeam Mr. Fridge) ), poate il facem noi in weekend. Nici.eu nu sunt "reisar" si chiar mi-ar prinde bine compania unor domni cu simtul umorului. ) Am zis sa nu mai creez un alt topic...dar daca nu il mai urmariti pe asta...o sa deschid unul nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate