tiyuta Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Green_Alex Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Tare frumos, ma batea si pe mine gandul cand am vazut ce soare a fost sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tomytza Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Tare frumos, ma batea si pe mine gandul cand am vazut ce soare a fost sambata. ultima poza este TARE! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 (editat) bemveul cu buline nu este cel din "vand km"?? foarte frumoase pozele, peisajul 10+ Editat Octombrie 13, 2014 de styuk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Cand am vazut parbrizul lui Doyle mi-am amintit de ce mi-am luat Dakaru'! Din păcate, al meu anul ăsta nu a văzut decât asfalt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiyuta Postat Octombrie 13, 2014 Autor Share Postat Octombrie 13, 2014 Multumim! @ styuk: Chiar el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DStar Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 foarte frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 ce vreme misto ati prins SA VA FIE DE BINE!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pana Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Pe unde ati urcat si coborat ? Eu l-am facut cu bicla acu un an, de la Azuga la Secaria dar in capete am luat-o mai pieptis, nu pe drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiyuta Postat Octombrie 13, 2014 Autor Share Postat Octombrie 13, 2014 Pe unde ati urcat si coborat ? Eu l-am facut cu bicla acu un an, de la Azuga la Secaria dar in capete am luat-o mai pieptis, nu pe drum. Am urcat din Secaria si am coborat in Busteni. Planul era sa coboram in Azuga dar era mult prea tarziu cand am ajuns la bifurcatia de coborare spre Busteni, asa ca am hotarat sa ne dam jos. Am intrat in traseu la ora 15:00 si cu siguranta ne-ar fi prins intunericul daca ii dadeam spre Azuga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
isai@ Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Multumim!!! Asta da plimbare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shpixy Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 SUPEEEER !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dacro Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 eeeee, ce coincidenta. Tocmai ce am terminat de citit Vand kilometri nu ai idee cat de bine au venit pozele astea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Cum ziceati voi? Aaaaa, da. "Blana!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Misto rau peisajul, felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Fotografii foarte reusite, ca de obicei Reflecta exact atmosfera de toamna surprinsa intr-o tura enduro touring Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pana Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Eu am fost mai jos, de la Baicoi la Sotrile apoi spre Talea. E o zona super de motociclit pe dealurile din Prahova. Atentie la soferii locali .... e la ei acasa, taie curbele ca la raliu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 (editat) Am urcat din Secaria si am coborat in Busteni. Planul era sa coboram in Azuga dar era mult prea tarziu cand am ajuns la bifurcatia de coborare spre Busteni, asa ca am hotarat sa ne dam jos. Am intrat in traseu la ora 15:00 si cu siguranta ne-ar fi prins intunericul daca ii dadeam spre Azuga. Bine ca nu ati avut timp de coborat prin Azuga, e un namol acolo ceva de speriat! Si pare ca nu se usuca niciodata! Inteleg ca spre Busteni e OK, nu?! Editat Octombrie 14, 2014 de Kollar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pana Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 (editat) Bine ca nu ati avut timp de coborat prin Azuga, e un namol acolo ceva de speriat! Si pare ca nu se usuca niciodata! Inteleg ca spre Busteni e OK, nu?! De-asta intrebam si eu ca auzisem de noroiul de la Azuga. Sambata am mai facut cale intoarsa dintr-un noroi...dar tot ezit sa renunt la intermediare. Editat Octombrie 14, 2014 de Pana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiyuta Postat Octombrie 14, 2014 Autor Share Postat Octombrie 14, 2014 Multumim tuturor pentru aprecieri! @dacro: Ii vor transmite autorului. Sunt convins ca se va bucura. @Doctor X: Exact! @ Pana: Arata blana pe unde ai fost tu. @Kollar: Am auzit de vestitul 'namol de Azuga' si ne-am promis ca il vom incerca data viitoare. Varianta de Busteni e foarte frumoasa si foarte usoara. Si fara noroi. Cel putin acum. Multe ace de par care coboara domol, numai prin padure. Drumul e BLA-NA! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
razvannnn Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 Frumos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 (editat) De-asta intrebam si eu ca auzisem de noroiul de la Azuga. Sambata am mai facut cale intoarsa dintr-un noroi...dar tot ezit sa renunt la intermediare. Pe ala de Azuga pot sa ti-l confirm din proprie experienta: @Kollar: Am auzit de vestitul 'namol de Azuga' si ne-am promis ca il vom incerca data viitoare. Varianta de Busteni e foarte frumoasa si foarte usoara. Si fara noroi. Cel putin acum. Multe ace de par care coboara domol, numai prin padure. Drumul e BLA-NA! Sa inteleg ca pe Busteni e si ceva piatra, nu doar pamant cleios? Editat Octombrie 14, 2014 de Kollar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiyuta Postat Octombrie 15, 2014 Autor Share Postat Octombrie 15, 2014 Este ori pamant tasat bine si foarte rar cate un strop de noroi (vezi poza atasata) Ori piatra sparta si batatorita bine in pamant, ca mai jos: Nu se compara cu ce vad in pozele tale. Coborarea pe Azuga pare blana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Octombrie 15, 2014 Share Postat Octombrie 15, 2014 O, paradis! Merci frumos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Octombrie 29, 2014 Share Postat Octombrie 29, 2014 tare de tot ultima poza de pe pagina precedenta. da ce spuneti de coborarea de toamna 2013 din tabla butii Bob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate