vik55 Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 Parca as baga sambata o tura daca vremea permite sau duminica . CEVA AMATORI ? ? ? . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 Cum se prezinta vremea? Cati km sunt? Plecat dimineata intors seara? Ce ritm de mers ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 Eu o sa bag in w-end o Transalpina si un Transfagarasan. Ma cazez 1-2 nopti pe undeva pe traseu. Vremea e ok, iar pe duminica s-au anuntat 18-19 grade, mult soare. Sambata posibile averse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 M-as baga si eu la asta... Am stat pe bara un uichend. Altcineva? Ar fi ok de o zi sau doua zile cu innoptare in Sibiu, eventual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Beatrice Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 Va recomand Hotel Comfort, Miercurea Sibiului. Curat, ieftin, mancare multa si buna ( e de incercat ciolanu' cu fasole la 20 de lei, pe care majoritatea nu-l pot termina singuri ) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 Asadar, suntem cel putin 3 motoare. Vine si razvann si middle_of_nowhere. Cred ca se mai strang... O facem duminica? Intr-adevar, sambata se anunta mai urat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Octombrie 16, 2014 Autor Share Postat Octombrie 16, 2014 (editat) Vedem ce zic astia cu prognozele lor daca sambata nu se poate o lasam pe duminica , in principiu as vrea intr-o zi ori o facem invers , sambata plecam mai pe la 10 /11 bagam pana in Sibiu ramanem unde zice Beatrice hotel Comfort [ Miercurea Sibiului ] vb maine pe seara . Editat Octombrie 16, 2014 de vik55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 Eu nu pot decat pe o zi...dar asta nu inseamna ca nu pot merge cu voi...apoi sa ma intorc. Nea Vik...nu am avut onoarea sa ne cunoastem personal, dar am inteles ca scoti untul din participanti... True? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 16, 2014 Share Postat Octombrie 16, 2014 (editat) daca va bate gandul sa iesiti spre sugag si sa nu mergeti spre voineasa ceea ce va recomand este sa aveti in vedere zonele umbrite unde asfaltul este ud buc pitesti rm val novaci ranca jina sibiu bv ploiesti buc 730 km deci aveti grija ca la 19.00 e BEZNA vik sa iei solutie de curatat musculite ca era plin prin padure si sa nu i alergi prea rau.... Editat Octombrie 16, 2014 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Octombrie 17, 2014 Autor Share Postat Octombrie 17, 2014 Je ? Plecati voi cu monseur Ianachim sa vedeti circul ambulant pe doua roti eu conduc cat se poate de legal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Domnilor...pana la urma se face de doua zile, sau de una? Ce ar fi sa facem Transalpina, mergem pe Voineasa(cu oprire la colegul nostru Blorin la Vidra, pentru peisaje si pentru ceva de mancare), daca nu mancam la Vidra, mancam in Voineasa la Zen (mancare ok la preturi medii), apoi mergem pe Brezoi, Rm. Valcea, Pitesti, Home. E nitel mai scurt, dar si zilele sunt mai scurte acum. Si stiu....Dealul Negru nu e chiar de vis...dar macar avem curbe...rasfirate printre tiruri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Dealul Negru era blana, acum vreo luna, n-aveau tirurile voie pe acolo, ii puneau sa ocoleasca. Am facut Bucuresti-Sebes-Sugag-Transalpina-Horezu(unde fierbe greu orezu')-Valcea-Bucuresti, a fost blana pe Dealul Negru, in schimb se lucra inainte de Dedulesti, cum vii dinspre Valcea, era un semafor, atat. In rest, rupere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
borsulica Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Eu sambata am programata montarea la central: dureaza vreo 4 ore, cica. Asa ca duminica e perfect pt mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Je ? Plecati voi cu monseur Ianachim sa vedeti circul ambulant pe doua roti eu conduc cat se poate de legal ce zici tu acolo straine mai face si omul cate o GOLANEALA ....... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Domnilor...pana la urma se face de doua zile, sau de una? Ce ar fi sa facem Transalpina, mergem pe Voineasa(cu oprire la colegul nostru Blorin la Vidra, pentru peisaje si pentru ceva de mancare)... Colegii, dacă vreți să mergeți la Vidra, let me know, să fac mizanplasul la vile, să știe că ajungeți. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zven Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Mai voi iar umblati cu necuratu gand de haiduceala si parca incepe sa ma mance si pe mine ... mdea ... vedem pana pe seara cum ma simt si ce mai e de facut pe acasa si dau un semn ceva. SPOR !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 (editat) Nea Blorine, nu e cu ramas pe acolo, ma gandeam sa trecem sa vedem cum si in ce fel...si doar sa mancam de data asta. » Post actualizat in 17 Oct 2014 09:17 Je ? Plecati voi cu monseur Ianachim sa vedeti circul ambulant pe doua roti eu conduc cat se poate de legal ) Am inteles ca ar fi angajat de astia de la Munich sa testeze la extrem bicla aia. Cica deja a descoperit o problema la sa...din acest motiv nu prea o foloseste in deplasare. ) Editat Octombrie 17, 2014 de middle_of_nowhere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Okidoki, la drum cu voi! Va invidiez... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Okidoki, la drum cu voi! Va invidiez... So, se poate manca ceva acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heinrich08 Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 (editat) Prea mult spam. Cum ramane? Care e traseul? Se sta o seara in sibiu si apoi a 2-a zi intoarcere pe transalina? Maine se anunta ploie Editat Octombrie 17, 2014 de heinrich08 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Sorry for the "spam", voiam sa aflu si eu una, alta. In principiu a ramas Duminica, tocmai pentru ca maine e urat. Sa vedem ce zice si initiatorul topicului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Evident, restaurantul e deschis! (mai ales ca am un alt grup de prieteni acolo pe weekend, care merg sa petreaca!) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Octombrie 17, 2014 Autor Share Postat Octombrie 17, 2014 (editat) Sorry for the "spam", voiam sa aflu si eu una, alta. In principiu a ramas Duminica, tocmai pentru ca maine e urat. Sa vedem ce zice si initiatorul topicului. Pai ce sa zic sunt si eu putin in ceata din cauza acestor prognoze , unele cu cer partial acoperit altele cu ploaie usoara , ca ar da cateva picaturi nu ar fi mare bai punem costumu si gata dar daca mai sunt si 10/ 13 grade cam nasol ,,,,,eu am venit cu o propunere se poate modifica de oricine ar avea o idee mai buna . Eu din pacate duminica nu cred ca mai pot deci varianta pt mine este sambata toata ziua . Si pe la Bg sambata pe la Veliko ii da cu ceva ploaie . Editat Octombrie 17, 2014 de vik55 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Pai ce sa zic sunt si eu putin in ceata din cauza acestor prognoze , unele cu cer partial acoperit altele cu ploaie usoara , ca ar da cateva picaturi nu ar fi mare bai punem costumu si gata dar daca mai sunt si 10/ 13 grade cam nasol ,,,,,eu am venit cu o propunere se poate modifica de oricine ar avea o idee mai buna . Eu din pacate duminica nu cred ca mai pot deci varianta pt mine este sambata toata ziua . Si pe la Bg sambata pe la Veliko ii da cu ceva ploaie . nu o scoate pe ploaie ca nu ai idee ce rau SE MURDARESTE....pusculitele alea din ungurime au fost mici copii pe langa ce iei de pe TRANSALPINA uda eu zic sa nu te risti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Octombrie 17, 2014 Share Postat Octombrie 17, 2014 Ianachimeeeeee ....nu pot sa creeeeed.....cum mah sa asemuiesti circuitul moto cu hamsterii aia? ) Nu mai pooot!... Sa vezi tu ce te balacaresc acum baietii care au pasiunea asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate