superbec Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 sau ce sa pun femeia sa gateasca? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petrilacocuz Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Cartofi cu ou! Pofta buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 23, 2014 Autor Share Postat Octombrie 23, 2014 Cartofi cu ou! Pofta buna! cartofi cu ou prajit si condimente de popcorn furate de un amic care lucra la cinema... pas. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Aripioare dulci picante cu piure belgian si salata de cruditati. Asta fac eu diseara. Daca vrei iti dau si reteta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dude123 Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 (editat) piept de pui cu ciuperci si smantana ) plus un piure. Relativ rapid si gustos! Editat Octombrie 23, 2014 de dude123 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 o musaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dude123 Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Se vede ca nu mai e soare afara )))) Deja se transforma forumul in MIRC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Am fost afara sa pun husa pe mobra. Deja ma incerca o lacrima...mai trist este ca ma apuc de a 2.a pasiune a mea... gatitul...am 103 kg deja...nu vreau sa stiu cate o sa am in primavara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KENAZ Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Pentru initiator: ai in semnatura raspunsul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 sa vina vremea buna ca se alege prafu' de forum )). pana la primavara il populam si cu retete de muraturi,genuri,zacusti ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 23, 2014 Autor Share Postat Octombrie 23, 2014 Aripioare dulci picante cu piure belgian si salata de cruditati. Asta fac eu diseara. Daca vrei iti dau si reteta. ce-i piureu belgian? piept de pui cu ciuperci si smantana ) plus un piure. Relativ rapid si gustos! wtf? asta am mancat ieri... esti spion? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 (editat) Zuurvlees, zoervleis, zoervleisj Editat Octombrie 23, 2014 de Falkenberg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaima Ursuletilor de Plus Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 E la fel ca piureul clasic.. adaugi morcovi cam 1/3 din cartofi ( mai mult zdrobiti nu pasati) lapte 3.5 si unt. Sare dupa gust..dar initial trebuie sa fie mai dulce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zîmbesc Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 (editat) Ia şî hierbi o găinî bre. Azvîrli în oalî 2 morcovi şî vrio şasî cartohi şî-i gata consommé-ul. Sî serveşti hierbinti cu mujdei di usturoi sau cu hrian. Vă doresc, țîi şî fimeii sî aveți poftî bunî. Editat Octombrie 23, 2014 de zĂŽmbesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Aia e stamppot / stoemp, o faci eventual cu carne fiert direct in el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 23, 2014 Autor Share Postat Octombrie 23, 2014 E la fel ca piureul clasic.. adaugi morcovi cam 1/3 din cartofi ( mai mult zdrobiti nu pasati) lapte 3.5 si unt. Sare dupa gust..dar initial trebuie sa fie mai dulce. nu ma incanta morcovii, poti sa-i inlocuiesti cu 2-3 fire de ceapa verde (adaugi ceapa taiata fin inainte sa iei oala de pe foc) Zuurvlees. dureaza prea mult, totusi am o reteta geniala de zuurfvlees Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Sau mergi sa mananci in Maastricht. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dude123 Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Nu, este singurul fel de mancare pe care stiu sa il fac ) ce-i piureu belgian? wtf? asta am mancat ieri... esti spion? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Octombrie 23, 2014 Autor Share Postat Octombrie 23, 2014 : ha,ha,ha hamburger cu costita (olandeza ) la gratar, se numeste RO-vegan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
derkleine Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Roesti fondue , raclette ca tot vine iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Ce nu ne spune Bec, este ca de fapt el gateste. Keep it simple. Poate o omeleta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hora09 Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 vine iarna.. se simte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 care iese la o tura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dude123 Postat Octombrie 23, 2014 Share Postat Octombrie 23, 2014 Joci sah? care iese la o tura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate