Sari la conținut

Motociclisti bucatari? (in bucataria proprie, evident!)


superbec

Postări Recomandate

Acum 20 minute, Flower-Power a spus:

Măcar am scris ce este,ce se vrea a fi, In caz ca nu rezulta din imagine....ca nu arata cum vrei tu, aia e...tu esti doar comentator profesionist 😂 ,nu pui poze cu ce gătești. 

 

Nu te agita, nu am vazut pe nimeni pana acum sa faca o pizza in casa si care macar sa para a fi pizza, incepand de la blat si pana la ce pune pe ea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 1,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

1 oră în urmă, Nguyen a spus:

 

Nu te agita, nu am vazut pe nimeni pana acum sa faca o pizza in casa si care macar sa para a fi pizza....

 

Acum 54 minute, Nguyen a spus:

 

Tatis e barbat, deci face pizza.

 

Tu ai ajuns sa te contrazici singur...😂😂😂🤔

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 9 ore, patrick1 a spus:

Fără pâine, fără murături. Serios?

Fara paine fiindca sunt cartofi. Muraturile le-am pus dupa, dar au fost (si cu ghrata pe ele)🍻

Acum 9 ore, gast a spus:

Orice poza decenta cu o friptura trebuie sa arate si sectiunea. 🤗

Uite, special pt tine. Poza a fost facuta cu alt telefon si n-o aveam. 
Mie imi plare “in sange” - foarte (ca si fiicei mele dealtfel)

8E9B7781-824A-4DA2-89E3-6766BBE04FC5.jpeg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asa e. Dar nu trebuia decat un grad mai facuta. 

Alt aspect important e sa o odihnesti 5-10 minune, preferabil pe un gratar sa nu stea in zeama. Timp in care se mai si gateste si se redistribuie sucurile. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

1 oră în urmă, gast a spus:

Asa e. Dar nu trebuia decat un grad mai facuta. 

Alt aspect important e sa o odihnesti 5-10 minune, preferabil pe un gratar sa nu stea in zeama. Timp in care se mai si gateste si se redistribuie sucurile. 

Stiu, am facut asta. Dar mie zeama aia imi place maxim, de fapt de obicei fac un sos din ea (n-am avut timp acum). 

Apoi, am gatit carnea fara sa folosesc termometru, deci gradul acela lipsa este de inteles si relativ (si cum o prefer asa, n-am avut o grija majora). 
 

A iesit fix cum ne place noua, asta-i important 🍻

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 1 oră, Clit Eastwood Jr. a spus:

fiecare cu gustul lui.

Eu n-am mâncat pana acum friptura “prea”negatita, doar prea făcută

Important e sa nu vomiți 😅

Treaba-i asa. Nu discutam despre FRIPTURA prea negatita, ci doar de friptura DE VITA IN SANGE.
Porcul de ex. trebuie intotdeauna bine gatit, fiindca altfel poste sa devina nociv pentru sanatate (trichinella spiralis de ex).

Vita cu cat se gateste mai mult, devine in principiu mai tare. Bine, exista detalii, cum,cat, daca, in ce fel a fost maturata, tinuta in bait, sau de ex. in sare. 
Dar in cele din urma, este vorba doar de ce iti place, si asta este ceea ce conteaza.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Am pe undeva prin "arhive" o poza cu o jivina d'asta cumparata de pe la Lidl (prin 2013) pentru protap...la Vadu...anyways, e fun, dar nu ceva wow! Pastrama e better 

Dar nici rosiile coapte si bine condimentate, peste orice pasaret (umil prin definitie), nu sunt de colea. 

 

 

IMG_20220811_214803_1.thumb.jpg.2a55c2e170b2423065b4712366dee00e.jpgdaDar nici rosiile coapte si bine condimentate, peste orice pasaret (umil prin definitie), nu sunt de colea. 

 

 

Plm...

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bai, va recomand un restaurant grecesc lângă mine, la kostas...

20220814_203147.jpg

M-a pus copilu sa promit ca nu mai mananc caracatița, ca sunt ființe vii și deștepte asa ca am luat-o pe miel..și am jurat ca nu mai mananc caracatița.. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 21 ore, Flower-Power a spus:

Bai, va recomand un restaurant grecesc lângă mine, la kostas...

20220814_203147.jpg

M-a pus copilu sa promit ca nu mai mananc caracatița, ca sunt ființe vii și deștepte asa ca am luat-o pe miel..și am jurat ca nu mai mananc caracatița.. 

😱 Stai ca nu pricep, pe principiul “mieii sunt morti si prosti”? 🤣🤣

Dar da, bun mielutul daca e bine gatit (caracatita in egala masura).

Folower, dezvolta un pic te rog, ce are deosebit La Kostas, fata de prea multele asa zise restaurante grecești din Bucuresti?

Editat de FlipperCo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu știu pe ce principiu, eu nu prea mananc nici miel, cred ca o sa devin vegana în curand ...legat de restaurantul grecesc de care ziceam, nu am acțiuni la el, nu îmi face discount..dar acolo am mancat cel mai bine,caracatița cea mai buna, măslinele pane cele mai delicioase, deja îmi fac pofta scriindu-ti asta, souflaki.., am testat cam tot ce se cheamă grecesc în București.. și am ajuns la aceasta concluzie. Nu trebuie sa ma crezi pe cuvânt, incearca-i o data..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 3 minute, Flower-Power a spus:

Nu știu pe ce principiu, eu nu prea mananc nici miel, cred ca o sa devin vegana în curand ...legat de restaurantul grecesc de care ziceam, nu am acțiuni la el, nu îmi face discount..dar acolo am mancat cel mai bine,caracatița cea mai buna, măslinele pane cele mai delicioase, deja îmi fac pofta scriindu-ti asta, souflaki.., am testat cam tot ce se cheamă grecesc în București.. și am ajuns la aceasta concluzie. Nu trebuie sa ma crezi pe cuvânt, incearca-i o data..

Despre asta era vorba, o sa merg pe mana ta si voi incerca. Sper sa fie cu adevarat grecesc, altfel la prima tura faci cinste!! 🤪🤣

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
La 15.08.2015 la 12:31, fast_arrow a spus:

pizza 

 

 

 

ordinea e asa:

blat pizza 

sos rosii/ketchup - se mai poate baga la cuptor 5 minute acum, sau nu

mozzarella

masline, porumb, salam, carne - au potential sa se usuce si se pun mai dedesupt

ardei, ceapa, dovlecel

parmezan

ciuperci se vor pune cele mai la suprafata ca-si lasa apa

 

ingredientele le alegeti voi

mozzarella se topeste si se usuca

parmezanul deasupra pentru ca nu formeaza cleiul optinut de tine.

 

fac acasa de ani de zile.

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...