ivan pedala Postat Aprilie 18, 2020 Share Postat Aprilie 18, 2020 Salata, ornata la foc automat, intre telefoane cu indicatii moto tehnice! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 18, 2020 Share Postat Aprilie 18, 2020 Uns cu ulei, frecat cu ce se freaca si aruncat in cuptor. Sa vedem... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 18, 2020 Share Postat Aprilie 18, 2020 (editat) Si...in ordinea in care se vor topi... P.S.- mai lipsesc din poza de grup unele chestii, dar voi mai reveni cu amanunte pe parcursul supliciului! Editat Aprilie 18, 2020 de ivan pedala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 18, 2020 Share Postat Aprilie 18, 2020 Te-ai organizat exemplar nea Ivane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Aprilie 18, 2020 Share Postat Aprilie 18, 2020 @ivan pedala @WotRU2Me,V-ATI organizat exemplar.Paste linistit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 18, 2020 Share Postat Aprilie 18, 2020 Da, va multumesc, asa este...dar fara ajutorul doamnei baba, nu prea aveam ce organiza! Ce-i drept, n-as muri de foame, dar dezmatul culinar de care am parte zilnic, ar fi mai putin pompos si nu asa diversificat...fiindca baba mea pare nascuta in bucatarie! Daca as vrea s-o pedepsesc, i-as inchide bucataria sau i-as ascunde ustensilele de gatit! Dar pedeapsa cea mare ar fi pe capu' meu! Meritul meu este ca le am cu ornatu' si aranjatu', dibui cantitatile din ochi si stiu cand un fel este facut dupa miros...si-o privire aruncata-n oala! Gata, ma simt deja ostenit...cu burta plina si dupa o baie pe cinste (ma jucai iar cu potaia dupa masa de seara si pute ca dracu' jivina, si nu sta sa-l spal nici mort!) simt ca ma solicita patu'! S-aveti sarbatori pascale imbelsugate, cu liniste si sanatate, noroc si voie buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 18, 2020 Share Postat Aprilie 18, 2020 Asa au unii noroc Felicitari, sa traiti si sa va fie de bine. Sarbatori Pascale fericite! O data Inca o data O parte din armata inamica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Aprilie 19, 2020 Share Postat Aprilie 19, 2020 Azi a fost zi lejera. La pranz niste gratarel de ton cu pireu de cartof dulce. Pt ca nu ma pot abtine cu ierburile, azi am testat niste tarhon pe una din bucatile de ton. Acu depinde de gusturi, e foarte bun si simpluz dar e tare bun si aromat. Pe seara am bagat o ciorbica de macris. Next project sos de macris a la france. Inca nu m am gandit peste ce carne sa l tolosesc. Da o sa imi vina idei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 19, 2020 Share Postat Aprilie 19, 2020 Lejer si aici, numa' ca luat de val am cam uitat de poze...o sa ma rog de ostasi sa imi imprumute cate ceva, daca or fi facut! De la mine mai subtirel... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Aprilie 22, 2020 Share Postat Aprilie 22, 2020 (editat) Din ce am mai facut zilele astea....bine mai mult sotia, eu doar cu gratarul, si tinut ligheanul la framantat cozonac, plus spart nuca. Desertul se vrea a fi un tort din clatite, cu branza dulce si stafide, iar pastele sunt cu un mix de fructe de mare. Editat Aprilie 22, 2020 de Nooxy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Aprilie 22, 2020 Share Postat Aprilie 22, 2020 Daca-i fost la pescuit...sper ca nu cu masina de serviciu.Arata bine toate cele. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 26, 2020 Share Postat Aprilie 26, 2020 (editat) Again clătite , după o rețetă nouă cu banană pasată în compoziție. Urmează o supă cremă cu dovleac, țelină, ciuperci, morcov, cartof și niște crutoane făcute la cuptor sare , ulei și ierburi. Editat Aprilie 26, 2020 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 26, 2020 Share Postat Aprilie 26, 2020 Unde-i marauder sa-ti dea zecele (10) ala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Aprilie 26, 2020 Share Postat Aprilie 26, 2020 neeeeee.....7cu plus sau 8 cu minus....pare pufoasa dar -marginile zdrentuite -ce cauta portocala pe farfurie? daca era ceva dulceata mai avea logica (in mintea mea) ca na, bagai clatita in dulceata pe stilul "mic in mustar"...dar observ o imbunatatire Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 26, 2020 Share Postat Aprilie 26, 2020 Nush ce ai tu cu marginile alea zdrentuite. Mie chiar imi plac asa, (mai ales daca sunt si putin crocante). Daca nici astea nu ti-au placut, lasa ca lovesc eu in urmatoarele ore cu o saramura de somn cu mamaliguta si medalioane la gratar cu cartofi natur (tot somn). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 26, 2020 Share Postat Aprilie 26, 2020 Și supa cremă Și mai pun și o clătită de jurizat, poftim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Aprilie 26, 2020 Share Postat Aprilie 26, 2020 Hai ca-s de nota buna(vizual...).(portocala-i a la Dinescu) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Aprilie 26, 2020 Share Postat Aprilie 26, 2020 in principiu nu am nica cu marginile zdrentuite ca la infasusare se mascheaza.....ia sa faca un valau de clatite si sunt convins ca dupa vreo 10 bucati isi face mana si la cantitatea din polonic si la rotit tigaia sa distribuie cum trebuie maglavaisul si sa iasa bordura faina....eu chiar propun ca pe 16mai sa faca asa un teanc de clatite, vreo 40-50 si daca se da semiliber sa ne aduca la degustare undeva era sa spun la o bere undeva dar sunt convins ca o sa ramana inchise barurile si terasele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 26, 2020 Share Postat Aprilie 26, 2020 Acum 8 ore, Flower-Power a spus: Asta e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 26, 2020 Share Postat Aprilie 26, 2020 Hehe, merci! Aștept somnul tău că stau cu gândul la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 26, 2020 Share Postat Aprilie 26, 2020 Pentru pofticiosul coleg @marauder Acum 19 minute, Flower-Power a spus: Hehe, merci! Aștept somnul tău că stau cu gândul la el. S-ar putea sa fi sters pozele reusite, ca l-am si udat cu...udatura A iesit bun bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 26, 2020 Share Postat Aprilie 26, 2020 Rețeta..că nu scapi! arată delicios..udătura un demisec alb sper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 26, 2020 Share Postat Aprilie 26, 2020 Dacă tot vb de somn, mi-a ieșit și mie unul azi, o nebunie! Poze nu i-am făcut. A ținut vreo 2 ore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Aprilie 27, 2020 Share Postat Aprilie 27, 2020 Acum 12 ore, Flower-Power a spus: Rețeta..că nu scapi! arată delicios..udătura un demisec alb sper. Stiu ce zici, dar la faza asta mi-a alunecat putin piciorusul...am inceput cu bere la despicat lemnele si nu am mai schimbat Somnul nu prea gras...da, cred ca ar fi mers demisec. Reteta e extrem de simpla. Se coc pe gratar legumele, se frige pestele pe gratar cu sare grunjoasa multa si piper, se pune apa la fiert pentru saramura si mamaliga, se scoate pestele si se pune in vasul in care va fi definitivata saramura, se scot legumele coapte de pe gratar, se presara un pic de sare, se belesc si se toaca grosier, se arunca in apa clocotita si se lasa sa fiarba la foc iute. Se pregateste mujdeiul, se mesteca in mamaliga, se toaca patrunjelul. Se ia fiertura cu legume si se toarna clocotita peste peste, se pune patrunjelul, se acopera cateva minute ca sa umble sarea si aromele. Legume pe gratar: ardei rosu (capia), rosii, ardei iute, jumatate de capatana de usturoi (taiata pe ecuator, cealalta jumatate se face mujdei). Optional, ardei galben, ceapa (puristii nici nu vor da auda de ceapa, dar, daca se doreste musai, nu cred ca strica nimic). Saramura: apa. Optional, boabe de piper, foaie de dafin, ardei iute, sare (cu grija, ca risti sa iasa ocna, e destula sare pe peste si in zeama de legume tocate). Scheme: legumele nu se aleg dupa aspect ci cat mai coapte. Legumele nu se parpalesc timid, se tin destul cat sa se arda coaja bine. Zeama pe care o lasa legumele cat zac arse, sarate (putin) si claie peste gramada in bol, nu se arunca. Inainte de a curata ardeii, se cresteaza pe meridian si se lasa la scurs in bolul vietii. Cand se curata si se toaca legumele, zeama nu trebuie irosita. E clar, sper, ca zeama vietii prezinta importanta majora si nu trebuie pierduta. Ardeiul iute nu mai e chiar asa iute dupa coacere, deci fie se alege foarte iute, fie se pune mai mult in functie de preferinte. Pestele nu se face pe foc anemic, e de dorit o crusta si micile portiuni aparent arse sau pielea arsa nu se indeparteaza sub nicio forma. Pestele nu se fierbe impreuna cu saramura, aceasta se toarna peste bucati la sfarsit, se presara patrunjelul tocat si se lasa cateva minute sub capac inainte de masa. Mamaliga se face spre tare, dar nu chiar chitroasa. Mujdeiul se pune la sfarsit, peste portie. Cam atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Aprilie 27, 2020 Share Postat Aprilie 27, 2020 Hai că am înghițit in sec.. trebuie să fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.