Flower-Power Postat Mai 11, 2020 Share Postat Mai 11, 2020 Am mâncat fără pâine..ceea ce e mult pentru mine. și greu. Azi spaghete..până la urmă..poate apuc să pun și poze La 08.05.2020 la 11:24, WotRU2Me a spus: Cu sos de branzeturi (putin parmezan, putin cascaval, branza topita, branza branza etc) topite in lapte si smantana si aromate cu cimbru, oregano etc, calite in foarte putin ulei de masline (in aceeasi tigaie, inainte de incropirea sosului). Apoi, parmezan sau cascalal ras peste, piper proaspat rasnit si putin ulei de masline si aia e! Din ramasite, cum ar veni... Până la urmă..am făcut și paste. Tu ce ai mai gătit? Cine ,ce mai gătește? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Mai 13, 2020 Share Postat Mai 13, 2020 Arata excelent. Musai trebuie sa fac si eu cu sos rosu una din zilele astea. N-am mai gatit nimic...de cateva zile imi omor timpul cu reorganizarea si reconditionare de unelte A...am cumparat hamsie proaspata si ne-a prajit mama Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 14, 2020 Share Postat Mai 14, 2020 (editat) Astăzi ceva iarăși de "dietă".. Vă prezint patul: Coaste de porc afumate Garnitura.. Și lângă o salată verde cu ceapă verde sau usturoi verde...nu mă pot hotărî Acum 18 ore, WotRU2Me a spus: N-am mai gatit nimic... start la gătit, ce facem aici..facem topic sau ne jucăm Editat Mai 14, 2020 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Mai 14, 2020 Share Postat Mai 14, 2020 A, pai bagi batul prin gard cu scarita aia. Aveam rezerve de pesto, so Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat Mai 14, 2020 Share Postat Mai 14, 2020 Ce bine arata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 14, 2020 Share Postat Mai 14, 2020 Eh și acum ce a ieșit..să vă prezint coastele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin.moto Postat Mai 14, 2020 Share Postat Mai 14, 2020 Cam... binee!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Mai 15, 2020 Share Postat Mai 15, 2020 Cu ce sa mearga kangurul oare. Cred ca cu un pireu de cartof dulce. A fost bunicel, dar find carne dezghetata lasa o gramada de zeama. Kanguru ca si vita e pretentios tare la temperatura. Asa ca se consuma in varianta rare sau medium. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 15, 2020 Share Postat Mai 15, 2020 Cangur??? Animalul?ăla din Australia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Mai 17, 2020 Share Postat Mai 17, 2020 Inapoi in bucatarie. Gulas si fudulii de curcan cu ciuperci in sos alb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cooldeep Postat Mai 17, 2020 Share Postat Mai 17, 2020 On 15.05.2020 at 14:20, Flower-Power said: Cangur??? Animalul?ăla din Australia? Aha, la lidl in congelatoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Mai 18, 2020 Share Postat Mai 18, 2020 (editat) Eu am lipsit o perioada însă intre timp am incercat sa trec la următorul nivel, și anume După ce am băgat.o de 2 ori la cuptor (nu am șters foarte bine surplusul de ulei cand am copt.o a 2 a oară și avea o mica zona care se simțea lipicioasa undeva pe mijloc.) am zis sa incerc ca prim test niste cartofi cu bacon După ce și.a făcut treaba, am curățat.o, am reîncălzit.o și am dat.o iar cu ulei. S.a rezolvat pata lipicioasă iar tigaia se simțea pregătită pentru a 2a misiune Ceapa, usturoi, ardei, morcovi, cartofi și ciuperci. Pentru misiunea 3 am în gând o fripturica ceva, iar pentru echipament am în gând un cuțit santoku (cu alveole) Spor la preparate Editat Mai 18, 2020 de robert23mg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 18, 2020 Share Postat Mai 18, 2020 Acum 20 ore, cooldeep a spus: Aha, la lidl in congelatoare Uhm..Ințeleg, bine că mi-ai zis să nu iau din greșeală. Nu îmi vine să gust..deși mănânc fructe de mare...ce aș mânca niște scoici cu roșii și usturoi făcute de Scărlătescu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Mai 19, 2020 Share Postat Mai 19, 2020 Cum vine asta, mamiferele-s dezgustatoare? Ai, ai... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 19, 2020 Share Postat Mai 19, 2020 (editat) Astăzi am mâncat caracatiță ..miam miam.. vă recomand restaurantul La Zavat au home delivery și porțiile sunt sănătoase. Pentru București, nu știu de alte zone. A..și când o să mă fac mare poate o să dau o tură cu motorul până în Grecia. Editat Mai 19, 2020 de Flower-Power Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 19, 2020 Share Postat Mai 19, 2020 Acum 13 ore, einstein1984 a spus: fructele de mare mi se par mai dezgustatoare Normal, cică ar fi afrodiciace. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 20, 2020 Share Postat Mai 20, 2020 Fara ingrediente de peste mari si tari, totul oltenesc! Si ce buna a fost...mmmmmmm! Devorata la o singura masa...in doi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 20, 2020 Share Postat Mai 20, 2020 Ce avem aici? Arată foarte bine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 20, 2020 Share Postat Mai 20, 2020 Pizza, ingrediente naturale, inclusiv maslinele sunt luate de la greci, anul trecut...si s-au pastrat perfect in borcanele de la ei. Ciuperci din crescatorie de la cumnatu', oua de gaina de batatura, carnita de curcan, cascaval de la Novaci, gogosari proaspeti de la Dolj, faina facuta la moara din grau boabe natur'...si design marca proprie! Ah...sa nu uit, am uitat poza cu socata, facuta din flori de soc de langa casa, fara E-uri, fara alcool, doar lamai, zahar, menta si apa de izvor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Mai 20, 2020 Share Postat Mai 20, 2020 Bun de tot, până la urmă măslinele erau grecești. De când nu am mai băut socată , nici nu știu cum se face că aș încerca. Se țin cumva la macerat florile de soc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Mai 20, 2020 Share Postat Mai 20, 2020 Da, masline luate de la muma lor, alea din magazin parca difera gustul, par dopate! Da, socata se face prin macerarea florilor de soc uscate la intuneric, fara surse de caldura sau lumina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Mai 20, 2020 Share Postat Mai 20, 2020 Acum 15 ore, einstein1984 a spus: Maimuta, caine sau sobolan parca nu as manca... Desi se practica prin asia. Asa si colega nu ar manca cangur. Mda, parca nu se preteaza chiar toate. Cangur am mancat prima data prin 2003, cand am ajuns in Australia cu nava si mi s-a parut foarte bun. Exista bunul obicei la flota franceza a companiei de a comanda si ceva specific zonei de unde se facea aprovizionarea, pe langa proviziile consacrate. Mai luam crocodil si strut de la australieni. Probabil ca fiind toate legal (si igienic) comercializate, ai sentimentul ca incerci ceva exotic, nu ceva scarbos. Cam la fel era si cu vanatul, caprioara, mistret, prepelita, potarniche...erau totusi unii care nu mancau caprioara (cei care mancau se simteau cu atat mai mult barbati adevarati ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 21, 2020 Share Postat Mai 21, 2020 Labă de urs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Mai 21, 2020 Share Postat Mai 21, 2020 Acum 2 minute, john17 a spus: Labă de urs. De rus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Mai 21, 2020 Share Postat Mai 21, 2020 Știe broasca ce-i oceanu'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.