Flower-Power Postat Ianuarie 5, 2022 Share Postat Ianuarie 5, 2022 Arata foarte bine somonul, cum l-ai făcut? Și legumele le-ai fiert sau ce le-ai făcut? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Ianuarie 5, 2022 Share Postat Ianuarie 5, 2022 Dacă tot am ajuns pe acest topic, am zis sa postez și eu ceva ce am gătit acum vreo luna în urmă Pulpe de pui dezosate cu zahar brun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 5, 2022 Share Postat Ianuarie 5, 2022 Whaaat? Cu zahar ? Nu știu ce sa zic, cred ca nu aș încerca.prefer sarea în bucate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supa La Plic Postat Ianuarie 5, 2022 Share Postat Ianuarie 5, 2022 Nu îți imagina că am pus un kilogram de zahăr, uite rețeta : https://www.jocooks.com/recipes/brown-sugar-garlic-chicken/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Ianuarie 5, 2022 Share Postat Ianuarie 5, 2022 1 oră în urmă, Flower-Power a spus: Whaaat? Cu zahar ? Nu știu ce sa zic, cred ca nu aș încerca.prefer sarea în bucate. Se foloseste pentru caramelizare (inclusiv la legume). Incearca morcivi sau ceapa caramelizate, ai sa te indragostesti…. de ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
819NZT Postat Ianuarie 5, 2022 Share Postat Ianuarie 5, 2022 Acum 1 oră, Supa La Plic a spus: Pulpe de pui dezosate cu zahar brun Cred ca e tare buna reteta. Eu fac destul de des pulpe de pui, dar nu pun zahar brun, ci amidon. Lasate la macerat in otet de orez si sos de soia cam 2 ore, dupa care le amestec cu amidon si le gatesc stir fry cu legume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Ianuarie 5, 2022 Share Postat Ianuarie 5, 2022 Acum 10 minute, De 3 Lei CuiE a spus: Cred ca e tare buna reteta. Eu fac destul de des pulpe de pui, dar nu pun zahar brun, ci amidon. Lasate la macerat in otet de orez si sos de soia cam 2 ore, dupa care le amestec cu amidon si le gatesc stir fry cu legume. Daaaa….bun asa. Cu zahar e varianta mult mai rapida si buna pentru oricine. Tu intri in alta categorie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 5, 2022 Share Postat Ianuarie 5, 2022 Acum 3 ore, FlipperCo a spus: Se foloseste pentru caramelizare (inclusiv la legume). Incearca morcivi sau ceapa caramelizate, ai sa te indragostesti…. de ele Si cât se pune...alta belea, eu nu consum zahar prea mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Ianuarie 5, 2022 Share Postat Ianuarie 5, 2022 Acum 30 minute, Flower-Power a spus: Si cât se pune...alta belea, eu nu consum zahar prea mult. Fiecare reteta este diferita si evident ca diferenta vine si din cantitatea pe care o prepari. Eu nu consum zahar nici la cafea, motiv pentru care pun intotdeauna jumatate din cantitatea recomandata in retete (sau folosesc sirop de agave,miere, etc, sau alte variante- vezi @De 3 Lei CuiE) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 6, 2022 Share Postat Ianuarie 6, 2022 Select ,ușor.. nice. Ești mai mult pe raw vegan. La salata aia mergea un dressing..? Acum 18 ore, FlipperCo a spus: Fiecare reteta este diferita si evident ca diferenta vine si din cantitatea pe care o prepari. Eu nu consum zahar nici la cafea, motiv pentru care pun intotdeauna jumatate din cantitatea recomandata in retete (sau folosesc sirop de agave,miere, etc, sau alte variante- vezi @De 3 Lei CuiE) Am folosit o perioada sirop de agave ca îndulcitor...mierea la temperaturi înalte nu este buna/sănătoasă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Ianuarie 6, 2022 Share Postat Ianuarie 6, 2022 Acum 2 ore, Flower-Power a spus: Select ,ușor.. nice. Ești mai mult pe raw vegan. La salata aia mergea un dressing..? Am folosit o perioada sirop de agave ca îndulcitor...mierea la temperaturi înalte nu este buna/sănătoasă. De acord cu mierea, de aceea eu nu folosesc, dar e o varianta pt gatire f f rapida. Acum 14 ore, stege a spus: Nimic deosebit, aruncat intr-o tigaie de fonta. Legumele (varza si pastaile) sunt doar oparite, restul sunt proaspete. Din aceeasi categorie, peste afumat servit rece si legume. Am fost atat de nehotarat in ceea ce priveste berea, incat le-am baut pe toate. Salutare Pestele si berea nu prea se iubesc, fa-l fericit si da-i vin alb sec. Altfel e pacat de efortul tau as zice. Dar cum gusturile nu se discuta….. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 6, 2022 Share Postat Ianuarie 6, 2022 https://m.facebook.com/groups/2122435444561504/permalink/2195227533948961/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 6, 2022 Share Postat Ianuarie 6, 2022 da, trebuie sa întru la dietă...nu ești singurul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 6, 2022 Share Postat Ianuarie 6, 2022 Si eu imi tot zic ca trebuie, dar acusica trece prima luna din an si n-am luat inca nicio masura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 10, 2022 Share Postat Ianuarie 10, 2022 Challenge accepted Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 10, 2022 Share Postat Ianuarie 10, 2022 Ținem dieta impreuna? sau ești mândru de curățenia făcută ?ca nu îmi dau seama care e provocarea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 10, 2022 Share Postat Ianuarie 10, 2022 Era curat, la cat de mica si saracacioasa in ustensile e bucataria asta (asta e provocarea), nush cum o sa ma ingras...de fapt cred stiu, de doua zile mananc kebab Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Ianuarie 10, 2022 Share Postat Ianuarie 10, 2022 ma gandeam eu ca nu vrei sa ne apucam de dieta impreuna ci ești mândru de curățenie. Te pricepi la curatenie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 10, 2022 Share Postat Ianuarie 10, 2022 Ne apucam Uite, eu ma apuc sa improvizez un cus cus cu ce am pe aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Ianuarie 10, 2022 Share Postat Ianuarie 10, 2022 Acum 38 minute, WotRU2Me a spus: de doua zile mananc kebab nu e panica, trebuie doar sa scoti sosurile din el si e top! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 10, 2022 Share Postat Ianuarie 10, 2022 Sunt cu munca in Marseilles si astia nu-ti dau cine stie ce sos, dar compenseaza in paine si carne...mult si bun. A, si cartofi prajiti pe langa, nu te poti abtine, orice maghernita face un tun d-asta caloric delicios, chiar e panica! Noroc ca stiu si rapide usurele...hm...in fine Nu ingrasa cus cus asta sper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 11, 2022 Share Postat Ianuarie 11, 2022 Acum 13 ore, Flower-Power a spus: Ținem dieta impreuna? ai pierdut startul eu am inceput din 04 ianuarie.... Acum 13 ore, WotRU2Me a spus: Nu ingrasa cus cus asta sper daca ne uitam, sigur nu! daca-l mancam nu stiu cus-cusul nu e renumit de caloriile negative Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 11, 2022 Share Postat Ianuarie 11, 2022 Hmm...poate noodles sunt mai prietenoase? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Ianuarie 12, 2022 Share Postat Ianuarie 12, 2022 Mancati ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Ianuarie 12, 2022 Share Postat Ianuarie 12, 2022 hahahahaha!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate