Nguyen Postat Iulie 22, 2022 Share Postat Iulie 22, 2022 Acum 20 minute, Flower-Power a spus: Măcar am scris ce este,ce se vrea a fi, In caz ca nu rezulta din imagine....ca nu arata cum vrei tu, aia e...tu esti doar comentator profesionist ,nu pui poze cu ce gătești. Nu te agita, nu am vazut pe nimeni pana acum sa faca o pizza in casa si care macar sa para a fi pizza, incepand de la blat si pana la ce pune pe ea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 22, 2022 Share Postat Iulie 22, 2022 Nu ma agit,printesa ! Stai cuminte.. vad ca ai și orbul găinilor, uita-te mai sus la pizza făcută în casa de Tatis.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Iulie 22, 2022 Share Postat Iulie 22, 2022 Acum 7 minute, Flower-Power a spus: vad ca ai și orbul găinilor, uita-te mai sus la pizza făcută în casa de Tatis.. Tatis e barbat, deci face pizza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Iulie 22, 2022 Share Postat Iulie 22, 2022 1 oră în urmă, Nguyen a spus: Nu te agita, nu am vazut pe nimeni pana acum sa faca o pizza in casa si care macar sa para a fi pizza.... Acum 54 minute, Nguyen a spus: Tatis e barbat, deci face pizza. Tu ai ajuns sa te contrazici singur... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 24, 2022 Share Postat Iulie 24, 2022 Uitati de pizza, priviti ceva serios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gast Postat Iulie 25, 2022 Share Postat Iulie 25, 2022 Orice poza decenta cu o friptura trebuie sa arate si sectiunea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 25, 2022 Share Postat Iulie 25, 2022 Acum 9 ore, patrick1 a spus: Fără pâine, fără murături. Serios? Fara paine fiindca sunt cartofi. Muraturile le-am pus dupa, dar au fost (si cu ghrata pe ele) Acum 9 ore, gast a spus: Orice poza decenta cu o friptura trebuie sa arate si sectiunea. Uite, special pt tine. Poza a fost facuta cu alt telefon si n-o aveam. Mie imi plare “in sange” - foarte (ca si fiicei mele dealtfel) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gast Postat Iulie 25, 2022 Share Postat Iulie 25, 2022 Asa e. Dar nu trebuia decat un grad mai facuta. Alt aspect important e sa o odihnesti 5-10 minune, preferabil pe un gratar sa nu stea in zeama. Timp in care se mai si gateste si se redistribuie sucurile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 25, 2022 Share Postat Iulie 25, 2022 1 oră în urmă, gast a spus: Asa e. Dar nu trebuia decat un grad mai facuta. Alt aspect important e sa o odihnesti 5-10 minune, preferabil pe un gratar sa nu stea in zeama. Timp in care se mai si gateste si se redistribuie sucurile. Stiu, am facut asta. Dar mie zeama aia imi place maxim, de fapt de obicei fac un sos din ea (n-am avut timp acum). Apoi, am gatit carnea fara sa folosesc termometru, deci gradul acela lipsa este de inteles si relativ (si cum o prefer asa, n-am avut o grija majora). A iesit fix cum ne place noua, asta-i important Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat Iulie 25, 2022 Share Postat Iulie 25, 2022 Acum 1 oră, Clit Eastwood Jr. a spus: fiecare cu gustul lui. Eu n-am mâncat pana acum friptura “prea”negatita, doar prea făcută Important e sa nu vomiți Treaba-i asa. Nu discutam despre FRIPTURA prea negatita, ci doar de friptura DE VITA IN SANGE. Porcul de ex. trebuie intotdeauna bine gatit, fiindca altfel poste sa devina nociv pentru sanatate (trichinella spiralis de ex). Vita cu cat se gateste mai mult, devine in principiu mai tare. Bine, exista detalii, cum,cat, daca, in ce fel a fost maturata, tinuta in bait, sau de ex. in sare. Dar in cele din urma, este vorba doar de ce iti place, si asta este ceea ce conteaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gast Postat August 11, 2022 Share Postat August 11, 2022 Si produsu' final? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat August 11, 2022 Share Postat August 11, 2022 Am pe undeva prin "arhive" o poza cu o jivina d'asta cumparata de pe la Lidl (prin 2013) pentru protap...la Vadu...anyways, e fun, dar nu ceva wow! Pastrama e better Dar nici rosiile coapte si bine condimentate, peste orice pasaret (umil prin definitie), nu sunt de colea. daDar nici rosiile coapte si bine condimentate, peste orice pasaret (umil prin definitie), nu sunt de colea. Plm... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 12, 2022 Share Postat August 12, 2022 mai trebuie si o matura, sau un bat pt alungatul cainilor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat August 12, 2022 Share Postat August 12, 2022 Sper ca au fost foarte buni. Pacat ca i-ai stricat cu roșiile, nu sunt din acelasi film. Iar rosii cu bere…. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat August 14, 2022 Share Postat August 14, 2022 Ia pune domne si o poza cu fraieru sa il vedem si pe dumnealui :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 14, 2022 Share Postat August 14, 2022 Bai, va recomand un restaurant grecesc lângă mine, la kostas... M-a pus copilu sa promit ca nu mai mananc caracatița, ca sunt ființe vii și deștepte asa ca am luat-o pe miel..și am jurat ca nu mai mananc caracatița.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat August 15, 2022 Share Postat August 15, 2022 (editat) Acum 21 ore, Flower-Power a spus: Bai, va recomand un restaurant grecesc lângă mine, la kostas... M-a pus copilu sa promit ca nu mai mananc caracatița, ca sunt ființe vii și deștepte asa ca am luat-o pe miel..și am jurat ca nu mai mananc caracatița.. Stai ca nu pricep, pe principiul “mieii sunt morti si prosti”? Dar da, bun mielutul daca e bine gatit (caracatita in egala masura). Folower, dezvolta un pic te rog, ce are deosebit La Kostas, fata de prea multele asa zise restaurante grecești din Bucuresti? Editat August 15, 2022 de FlipperCo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 15, 2022 Share Postat August 15, 2022 Nu știu pe ce principiu, eu nu prea mananc nici miel, cred ca o sa devin vegana în curand ...legat de restaurantul grecesc de care ziceam, nu am acțiuni la el, nu îmi face discount..dar acolo am mancat cel mai bine,caracatița cea mai buna, măslinele pane cele mai delicioase, deja îmi fac pofta scriindu-ti asta, souflaki.., am testat cam tot ce se cheamă grecesc în București.. și am ajuns la aceasta concluzie. Nu trebuie sa ma crezi pe cuvânt, incearca-i o data.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat August 15, 2022 Share Postat August 15, 2022 Acum 3 minute, Flower-Power a spus: Nu știu pe ce principiu, eu nu prea mananc nici miel, cred ca o sa devin vegana în curand ...legat de restaurantul grecesc de care ziceam, nu am acțiuni la el, nu îmi face discount..dar acolo am mancat cel mai bine,caracatița cea mai buna, măslinele pane cele mai delicioase, deja îmi fac pofta scriindu-ti asta, souflaki.., am testat cam tot ce se cheamă grecesc în București.. și am ajuns la aceasta concluzie. Nu trebuie sa ma crezi pe cuvânt, incearca-i o data.. Despre asta era vorba, o sa merg pe mana ta si voi incerca. Sper sa fie cu adevarat grecesc, altfel la prima tura faci cinste!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat August 15, 2022 Share Postat August 15, 2022 Da, încearcă, spune-mi cum e...și rezolvam la prima ieșire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlipperCo Postat August 15, 2022 Share Postat August 15, 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 16, 2022 Share Postat August 16, 2022 La 12.08.2022 la 10:12, stege a spus: Si varianta de la Vaslui: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat August 26, 2022 Share Postat August 26, 2022 La 15.08.2015 la 12:31, fast_arrow a spus: pizza ordinea e asa: blat pizza sos rosii/ketchup - se mai poate baga la cuptor 5 minute acum, sau nu mozzarella masline, porumb, salam, carne - au potential sa se usuce si se pun mai dedesupt ardei, ceapa, dovlecel parmezan ciuperci se vor pune cele mai la suprafata ca-si lasa apa ingredientele le alegeti voi mozzarella se topeste si se usuca parmezanul deasupra pentru ca nu formeaza cleiul optinut de tine. fac acasa de ani de zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WotRU2Me Postat Septembrie 16, 2022 Share Postat Septembrie 16, 2022 Ce-ati mancat frate toata vara? Cum mi-a crescut niste busuioc prin curte, m-am indopat cu paste cu sos rosu. Am mai scapat si in altele...anyways, acum ca fizicul de vara nu mai este o prioritate, pe ce tabarati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat Septembrie 16, 2022 Share Postat Septembrie 16, 2022 Bai ,omule...trebuie sa ma inviti la tine cu toată familia ca să mancam, promit ca iti aduc ce vrei tu de băut din ce an vrei tu 1400 încolo...arata foarte bine.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate