frigider Postat Martie 22, 2021 Share Postat Martie 22, 2021 Acum 10 ore, danypop a spus: Asa bătăuș l-ar fi învățat? Sau mufa de la incarcatorul de la telefon mai rau, ii rupe asta: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 22, 2021 Share Postat Martie 22, 2021 Da, cu asta îi stinge lumina complet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Martie 22, 2021 Share Postat Martie 22, 2021 no MM in Quatar https://www.gpone.com/en/2021/03/22/motogp/news-release-marc-marquez-skips-qatar-doctors-say-no.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 22, 2021 Share Postat Martie 22, 2021 Acum 9 minute, ioio_viola a spus: no MM in Quatar https://www.gpone.com/en/2021/03/22/motogp/news-release-marc-marquez-skips-qatar-doctors-say-no.html mm campion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 22, 2021 Share Postat Martie 22, 2021 O decizie absolut corecta. Din câte țin eu minte parca a spus ca nu se întoarce până nu e 100% fit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 22, 2021 Share Postat Martie 22, 2021 Adică atunci când se termină nebunia covid. Pe la calendele grecești. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Martie 22, 2021 Share Postat Martie 22, 2021 si nici la a doua cursa nu participa https://www.gpone.com/en/2021/03/22/motogp/latest-news-marc-marquez-updates-honda-i-will-miss-both-races-in-qatar.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 22, 2021 Share Postat Martie 22, 2021 Acum 19 minute, ioio_viola a spus: si nici la a doua cursa nu participa https://www.gpone.com/en/2021/03/22/motogp/latest-news-marc-marquez-updates-honda-i-will-miss-both-races-in-qatar.html tot mm campion. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 22, 2021 Share Postat Martie 22, 2021 hahahahaha mai stai un pic sa intre si BB! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 22, 2021 Share Postat Martie 22, 2021 Las ca a avut destul timp pt recuperare, cat a trecut de la a 3a operatie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Martie 22, 2021 Share Postat Martie 22, 2021 Asta nu o sa mai fie marqez in veac,sunt curios cum o sa cada de acum in colo. Sechele 4 ever Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 22, 2021 Share Postat Martie 22, 2021 Acum 2 ore, P T R a spus: Asta nu o sa mai fie marqez in veac,sunt curios cum o sa cada de acum in colo. Sechele 4 ever Da, te pune pe ganduri. O sa fie matur. O sa -l vezi cum termina pe 5-6 vs in pietris Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 23, 2021 Share Postat Martie 23, 2021 (editat) La cum mergea MM toti asteptam sa vedem cum va fi noul GOAT. Si uite ca o accidentare de tot rahatul ii da toate planurile peste cap. Stoner s-a lasat, Lorenzo s-a lasat, pe Dovi l-au dat pe faras afara, Rossi azi-maine zice ca e destul, pentru astia batranii competitia devine usor neinteresanta. Sper sa inceapa sa imi placa alt pilot, ca daca MM nu va mai fi ce a fost, MotoGp-ul va arata cam anost. Si uite-asa Rossi va ramane The GOAT, parea ca va fi usor de invins de MM dar uite ca viata ne arata ca longevitatea in MotoGp nu e nici ea usor de facut... Vremuri nasoale... Editat Martie 23, 2021 de Pinocchio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioio_viola Postat Martie 23, 2021 Share Postat Martie 23, 2021 ai de unde alege: FQ, JM, FB, FM ... sunt tineri talentati si care o sa aibe priza la public. trebuie sa inceapa sa castige incredere tot mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 23, 2021 Share Postat Martie 23, 2021 5 minutes ago, Pinocchio said: Rossi azi-maine zice ca e destul, pentru astia batranii competitia devine usor neinteresanta. Sper sa inceapa sa imi placa alt pilot, ca daca MM nu va mai fi ce a fost, MotoGp-ul va arata cam anost. Rossi ar fi trebuit să spună "destul" de vreo 2 ani deja. El se distrează, dar performanțele sunt mediocre. Doar numele și marketingul asociat l-au ținut în MotoGP. Sezonul trecut a fost orice dar nu anost. Iar în motorsport cred că spectacolul și competiția trebuie să primeze, nu afinitățile personale față de o echipă sau un pilot, ca la folbal de exemplu. Părere personală. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 23, 2021 Share Postat Martie 23, 2021 Acum 2 minute, PzKpfW a spus: . Iar în motorsport cred că spectacolul și competiția trebuie să primeze, As fi de acord cu tine dar totusi exista oameni (nu putini) care se uita la F1. Deci... lol? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 23, 2021 Share Postat Martie 23, 2021 Poate ca asa ar trebui, dar uite ca eu sezonul trecut nu prea m-am uitat cu placere, am pierdut curse, nici macar nu le-am cautat pe net sa le vad. Ceea ce in anii trecuti nu se intampla...deci la mine trebuie sa am si niste afinitati acolo pe pista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 23, 2021 Share Postat Martie 23, 2021 Nu ca am ura pe conserve dar e boooring. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Martie 23, 2021 Share Postat Martie 23, 2021 9 minutes ago, frigider said: As fi de acord cu tine dar totusi exista oameni (nu putini) care se uita la F1. Eu. Urmăresc din motive diferite față de cele care mă fac să urmăresc MotoGP. Este un altfel de interes, competitivitatea se măsoară altfel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 23, 2021 Share Postat Martie 23, 2021 Acum 40 minute, PzKpfW a spus: Eu. Urmăresc din motive diferite față de cele care mă fac să urmăresc MotoGP. Este un altfel de interes, competitivitatea se măsoară altfel. cum spui tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 24, 2021 Share Postat Martie 24, 2021 https://www.corsedimoto.com/motomondiale/motogp/motogp-marc-marquez-problemi-a-braccio-e-spalla-bradl-non-e-ancora-guarito/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 24, 2021 Share Postat Martie 24, 2021 Eu cred că i s-a cam încheiat cariera... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Martie 24, 2021 Share Postat Martie 24, 2021 Eu cred ca o sa își revină și o sa fie același Marc Marquez din 2019 doar ca are nevoie de mult timp pentru asta, probabil încă, câteva luni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Martie 25, 2021 Share Postat Martie 25, 2021 MM campeon in 2022 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 25, 2021 Share Postat Martie 25, 2021 Acum 18 ore, danypop a spus: are nevoie de mult timp pentru asta Cam până scăpăm de covid, 2-3 ... ... Sute de ani! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate