apriliacluj Postat Martie 25, 2021 Share Postat Martie 25, 2021 zboara timpul, nici nu o sa observi..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 25, 2021 Share Postat Martie 25, 2021 1 oră în urmă, apriliacluj a spus: zboara timpul, nici nu o sa observi..... Dap, la o adica nu stii cum te trezesti mort. Adica nu te trezesti. Intelegeti voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Martie 25, 2021 Share Postat Martie 25, 2021 Acum 13 ore, apriliacluj a spus: MM campeon in 2022 Acum 3 ore, caracterincompatibil a spus: La popice Scuza-l pe colegul aprilia, a vrut sa zica 2021. Lasand gluma, daca e la fel de haotic si sez asta.. Chiar are sanse daca vine la jumatea lui . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Martie 26, 2021 Share Postat Martie 26, 2021 Acum 8 ore, frigider a spus: 2201 Fixed! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Aprilie 1, 2021 Share Postat Aprilie 1, 2021 https://www.fanpage.it/sport/motori/lucchinelli-contro-valentino-rossi-non-vince-da-tre-anni-corre-per-arrivare-si-ritiri/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 4, 2021 Autor Share Postat Aprilie 4, 2021 (editat) Editat Aprilie 4, 2021 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 4, 2021 Share Postat Aprilie 4, 2021 L-au angajat ca pilot de teste pentru motoretele de stradă? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 5, 2021 Share Postat Aprilie 5, 2021 Acum 8 ore, adidas a spus: Doar așa sa mai vadă steag cu pătrățele. Acum 7 ore, PzKpfW a spus: L-au angajat ca pilot de teste pentru motoretele de stradă? Sau doar pt o reclamă Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 5, 2021 Autor Share Postat Aprilie 5, 2021 Pe toata perioada suspendarii, nu are voie sa semneze nici un contract cu nici o entitate care se supune regulamentului WADA. Nici macar voluntariat nu are voie si cred ca nici in paddock. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Aprilie 5, 2021 Share Postat Aprilie 5, 2021 Se vede destul de clar branding-ul Aprilia. Și merge pe un RSV4. Nu cred că este accidental. Probabil că are contract cu constructorul în sine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 5, 2021 Autor Share Postat Aprilie 5, 2021 Da, probabil sunt entitati diferite, echipa de motogp si constructorul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Aprilie 5, 2021 Share Postat Aprilie 5, 2021 Pe timpul suspendarii nu are voie sa concureze in competitii organizate sub egida FIA, sa faca parte din echipe din asemenea competitii, etc, insa asta nu inseamna ca nu poate sa incheie un contract cu un producator. Daca Aprilia vrea sa il tina ca pilot de casa, ca sa testeze pentru ei, in privat, o pupa in posterior WADA, FIA, etc. In alta ordine de idei, o informatie foarte importanta pentru nucleul dur de fani: Iorghe s-a apucat de televiziune. Si-a tras canal pe YT. Aici o productie cu pronosticuri, analize si povestioare din propria cariera, inainte de cursa a 2-a de la Losail: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 5, 2021 Share Postat Aprilie 5, 2021 Acum 37 minute, xt600 a spus: Iorghe s-a apucat de televiziune Influencer vrei sa zici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Aprilie 5, 2021 Share Postat Aprilie 5, 2021 Acum 27 minute, frigider a spus: Influencer vrei sa zici Asa, asa, zici bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 5, 2021 Share Postat Aprilie 5, 2021 1 oră în urmă, xt600 a spus: Iorghe s-a apucat de televiziune. Dear Gigi era mortal! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 5, 2021 Autor Share Postat Aprilie 5, 2021 2 hours ago, xt600 said: Pe timpul suspendarii nu are voie sa concureze in competitii organizate sub egida FIA, sa faca parte din echipe din asemenea competitii, etc, insa asta nu inseamna ca nu poate sa incheie un contract cu un producator. Daca Aprilia vrea sa il tina ca pilot de casa, ca sa testeze pentru ei, in privat, o pupa in posterior WADA, FIA, etc. Aprilia producatorul de motociclete, da poate sa-l contracteze, Aprilia echipa de curse, nu. Dar nici in cazul asta nu sunt sigur, adica nu-s sigur ce statut au producatorii de motociclete, daca sunt sub FIM sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 5, 2021 Share Postat Aprilie 5, 2021 Sunt o laie, ce treabă are o federație cu un producător?!? Pe de altă parte nu știu cât e de benefică asocierea, parcă alți sportivi au pierdut și contractele de publicitate când au fost prinși cu chestii d'astea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Aprilie 5, 2021 Autor Share Postat Aprilie 5, 2021 Nu stiu man, de asta am si zis ca nu sunt sigur. Da, isi pot pierde si contractele de sponsorizare doar pentru ca nu vor sa-si asocieze imaginea cu asa ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Valentino Rossi VR46 Postat Aprilie 5, 2021 Share Postat Aprilie 5, 2021 Acum 3 ore, xt600 a spus: In alta ordine de idei, o informatie foarte importanta pentru nucleul dur de fani: Iorghe s-a apucat de televiziune. Si-a tras canal pe YT. Aici o productie cu pronosticuri, analize si povestioare din propria cariera, inainte de cursa a 2-a de la Losail: A baut apa dupa Rosberg? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Aprilie 8, 2021 Share Postat Aprilie 8, 2021 La 05.04.2021 la 23:20, Valentino Rossi VR46 a spus: A baut apa dupa Rosberg? Adevarata lui menire,critic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 9, 2021 Share Postat Aprilie 9, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
damager Postat Aprilie 10, 2021 Share Postat Aprilie 10, 2021 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Aprilie 10, 2021 Share Postat Aprilie 10, 2021 Paddock-ul tremura deja... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 10, 2021 Share Postat Aprilie 10, 2021 (editat) Acum 5 ore, damager a spus: Ahahaha colegii care așteptau retragerea sa ridice mânuță sus, ca la școală #saterminatsmekeria #numairiderdegpsanufii #mmcampeon #hastaggenericdevenerareaceluimaitareriderdinistoriecaskill Înțeleg că poți urâ un om, dar nu urâ pilotul... Altfel nu uitam la fotbal feminin, scuze, volei feminin sau emisiuni de gătit. Eu nu sunt fan MM dar ca cineva sa ia titlu de gp cu cel mai tare pilot fiind pe bara mi se pare o crimă. Mir ar face bine sa returneze cupa aia titularului de drept ESTOY MUY FELIZ ! daca eram MM facem comanda de casca astfel încât să se vadă dinții. Cred că pentru prima oară o sa mă uit la FP1,2,3,4,5,6,7 tot tot tot. M as mira să vedem alt pilot la tv cursa următoare. Doar aia depășiți :)) hmmm cred că tre să o las mai moale puțin. Îmi ocupa cam mult timp postarea asta continua. *Un lucru mai zic: Io daca as fi pilot m-aș pune pe căutat/inventat scuze. Vin este exclus: indiferent de rezultat elnu știe ce s a ntamplat. Încheiat elegant, cu o rima pereche. Editat Aprilie 10, 2021 de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Aprilie 10, 2021 Share Postat Aprilie 10, 2021 Acum 2 ore, frigider a spus: ESTOY MUY FELIZ ! Așteaptă să facă întâi >3 ture fără să se ducă scrâșnind din celebri lui dinți la boxe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate