George M. Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 (editat) Din 16 motociclete anuntate s-au prezentat doar 24. Pai e frumos asa domnule? Circuit (520 km): Iasi - Gura Humorului - Pojorata - Rarau - Vatra Dornei - Gura Humorului - Iasi. Cativa baieti cu motociclete enduro-touring-adventure s-au separat de grup la Chiril si s-au intors acasa pe la Poiana Largului. Editat Octombrie 27, 2014 de George M. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pytyk Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 salut ,uite cateva si de la mine(eram cu motoarele de bacau ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bart Bz Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Au asfaltat drumul până la cabana de pe Rarău? Am fost acum 3 ani si era praf.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Octombrie 27, 2014 Autor Share Postat Octombrie 27, 2014 Nu am urcat pana la cabana, dar lumea zice ca e asfaltat. Se circula pe o singura banda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Frumos! La mai multe! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costin1 Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandy202 Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 super , brava ! io debia pesta 2 sapt ajung pe acasa (cred ca deja nu se mai poate da cu moto) , ci mii ciuda . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kalashnikov545 Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 frumos, la anul il bifez si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladionut Postat Octombrie 28, 2014 Share Postat Octombrie 28, 2014 frumos, frumos, frumos, de 3 ori frumos .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tatu28 Postat Octombrie 28, 2014 Share Postat Octombrie 28, 2014 Bravo! Daca zici ca e asfaltat, la anul ma incumet si eu. Ati prins vreme buna, norocosilor. Acum cu nametii astia care vin din octombrie, imi e si frica sa mai fac drumuri lungi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Octombrie 28, 2014 Share Postat Octombrie 28, 2014 Când mă uit la filmarea voastră și-mi aduc aminte ce frumoase trasee sunt prin zonă, mai că-mi pare rău că m-am mutat in Temeșvar (de fapt, mai cinstit spus, ar fi: ”că Iașu-i așa departe de Tm”). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alin G. Postat Octombrie 28, 2014 Share Postat Octombrie 28, 2014 Frumoasa iesirea, felicitari pentru montaj! Am vazut si un Varadero negru in trupa, anunta-l te rog daca nu este ,,forumist'' ca incercam sa facem o comunitate Varadero aici : https://www.facebook.com/groups/665085093536397/ Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Octombrie 28, 2014 Autor Share Postat Octombrie 28, 2014 Alin, este forumist dar nu cred ca intra prea des. Cred ca mai bine ii adresezi tu invitatia, in calitate de initiator. https://www.facebook.com/lazar.ghe?fref=ts Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MMM 71 Postat Octombrie 28, 2014 Share Postat Octombrie 28, 2014 Sigur nu ne-ai pus si pe noi cei din Roman in calcul ,care v-am asteptat la Hanul Ancutei !! Chiar daca nu am mers si la coborarea spre Brosteni , si imi pare rau acum dupa ce am vazut traseul, dar eram la primul drum cu FJR-ul si nu am vrut sa intarzii ,sa nu ne prinda noaptea la intoarcere ,mai ales ca era problema cu masa ,trebuia sa ne impartim ca sa nu stam prea mult daca opream toti in aceeasi locatie ! Oricum a fost super , am prins o vreme mai ceva ca asta vara ,ca tare a fost capricioasa !! Astept cu nerabdare sezonul viitor ,poate facem un tur prin frumoasa Romanie ...!!! Intre timp astept o invitatie la un spectacol cu trupa ta ...!! Si cateva poze ...de amator !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chif Postat Octombrie 28, 2014 Share Postat Octombrie 28, 2014 Foarte fain. N-am stiut ca au asfaltat. Imi pare bine, ca e mai usor accesibil. Imi pare rau, ca e prea usor accesibil Sper sa nu i se fure linistea Raraului. Pe de alta parte, trebuie sa-l vada lumea ca sa-l aprecieze. Ai muncit ceva la film. Frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Octombrie 28, 2014 Autor Share Postat Octombrie 28, 2014 Meritele pentru editare sunt ale lui Daniel (domnul cu vesta verde), noi doar am filmat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nicksididi Postat Noiembrie 3, 2014 Share Postat Noiembrie 3, 2014 Bravo domnilor, frumoasa plimbare....am avut! Hai, puneti-va mintile la contributie in iarna asta sa stabilim traseele pentru sezonul urmator. Trebuie sa ne pregatim din timp pentru a profita la maxim, sau de Maxim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Noiembrie 3, 2014 Share Postat Noiembrie 3, 2014 Drumul pana la Cabana Rarau este asfaltat 100%. Am fost anul acesta in septembrie. Asta daca se face stanga din Pojorata. Daca se face dreapta, pe langa gara din Campulung Moldovenesc, se poate urca doar cu o mobra de enduro. Este insa sensibil mai putin aglomerat, chiar pustiu as putea spune. Depinde ce cauta fiecare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 3, 2014 Share Postat Noiembrie 3, 2014 in 2012 am urcat cu RSV ul fix pana la cabana. Asfaltul nu mergea pana la cabana. Ultimele sute de metri pana la cabana am mers pe pietris, pamant, etc...dar am reusit sa urc. Traseul e exact cum spunea SONYC mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Noiembrie 4, 2014 Share Postat Noiembrie 4, 2014 F frumos drumul ala asfaltat prin padure.. cam multa lume in weekend da' pe ansamblu mi-a placut (pozele sunt tot din weekendul ala) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krong28 Postat Noiembrie 5, 2014 Share Postat Noiembrie 5, 2014 Superbe poze! Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wagnererik20 Postat Noiembrie 6, 2014 Share Postat Noiembrie 6, 2014 Super traseu, Super poze. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Noiembrie 6, 2014 Autor Share Postat Noiembrie 6, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Noiembrie 6, 2014 Share Postat Noiembrie 6, 2014 Frumos! De invidiat. .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate