djwilly Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Salut, eu m-am mutat recent in Timisoara si nu prea cunosc lume, dupa un sezon cald de lucrat la yamaha e gata de o tura asa mai domoala, e cineva care vrea sa iasa la o tura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Eu, unul, sper la ture până dă zăpada. Ploaie să nu fie! Mai puțin w/e ăsta, că nu-s în zonă, mă duc la scăldat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Daca o sa mai avem peste 15grade da intru in hora, daca nu las adevaratii motociclisti sa se plimbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Cam greu să mai treacă de 15 grade! Dar și sub poate fi OK, dacă nu bate vântul și e soare. Ieri au fost cam 10, am întâlnit multe mobre pe la Arad. Din păcate eram cu conserva... Haine groase, mânuși și putem ieși la o ciorbă caldă prin preajmă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Cam greu să mai treacă de 15 grade! Dar și sub poate fi OK, dacă nu bate vântul și e soare. Ieri au fost cam 10, am întâlnit multe mobre pe la Arad. Din păcate eram cu conserva... Haine groase, mânuși și putem ieși la o ciorbă caldă prin preajmă. Nah eu nu ma bag, spor la pedale. » Post actualizat in 27 Oct 2014 15:57 La un vin fiert vin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djwilly Postat Octombrie 27, 2014 Autor Share Postat Octombrie 27, 2014 eu ma bag si la vin si la ciorba oricand, pana la -1C ma infofolesc. \ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Am dat jos carenele, bateria nu stiu daca sa ma apuc sa montez la loc dar daca se arata peste 15grade e posibil sa o mai scot din cotet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madalyn1289 Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 azi am fost la o tura Timisoara-Sag-Timisoara, friggggg de numa, prin oras totusi a fost acceptabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tauras Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Si eu am fost ieri pe la rude la Carpinis si la intoarcere mai spre seara am cam tras un frig...si s-a ars si becul de la xenon vineri o retrag si eu la garaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LEON77 Postat Octombrie 27, 2014 Share Postat Octombrie 27, 2014 Salut! M-as baga eu la o tura si la o ciorba dar stau atat de prost cu timpul liber...poate pe sambata duminica daca vremea permite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Octombrie 28, 2014 Share Postat Octombrie 28, 2014 Duminica am fost la o tura de 330km. E frig pentru cine nu are echipament potrivit, pentru ca toamna nu-i ca vara https://plus.google.com/photos/104504690509937400026/albums/6074812083236467601?banner=pwa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
northern_freyja Postat Octombrie 28, 2014 Share Postat Octombrie 28, 2014 (editat) Duminica am fost la o tura de 330km. E frig pentru cine nu are echipament potrivit, pentru ca toamna nu-i ca vara https://plus.google.com/photos/104504690509937400026/albums/6074812083236467601?banner=pwa Frumoase pozele... te mai incalzesti daca te dai offroad, am iesit si eu anul trecut pe la -4 C, soft enduro cu vechea mea motocicleta, Honda CB 500 - a fost fain dar mi-a trecut de iesit prin frig, oasele imi amintesc la schimbarile de temperatura ca mai bine o las mai moale... Mobra mea doarme cuminte in garaj, tocmai la Bucuresti - am facut sambata trecuta ultima tura si am dus-o 600 km... daca e frumos weekendul asta ma duc incolo si o mai plimb prin imprejurimi... acolo a si nins dar s-a topit. Mi-e dor de drumurile astea, vreau spre Deva... si n-am apucat sa mai fac o data Clisura Dunarii... Editat Octombrie 28, 2014 de northern_freyja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu H. Postat Octombrie 28, 2014 Share Postat Octombrie 28, 2014 Ieri am plecat la servici pe la ora 13. Erau in jur de 6 grade. A fost ok. Seara cand am plecat acasa, pe la 22:10 erau -2 / -3 grade (ca sa nu spun mai putin). Nu am manusi pentru vreme rece si vreau sa spun ca mi-ai congelat mainile. Pur si simplu dupa 10km nu-mi mai simteam mainile. Am oprit putin sa-mi revin si am continuat. In rest nu am avut probleme. Cine nu are echipament adecvat mai bine sa stea linistit. Ziua cand sunt 7-8 grade e ok, dar daca te prinde seara e cam naspa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paulnastase Postat Octombrie 28, 2014 Share Postat Octombrie 28, 2014 Echipamentul e musai, mai nasol e cu temperaturile scazute ca nu se incalzesc prea bine gumele si aderenta e ceva mai scazuta. In rest e boierie. As iesi in tura de w-e, dar te anunt mai in apropiere de w-e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Noiembrie 5, 2014 Share Postat Noiembrie 5, 2014 Se anunță un weekend cu căldură, numa'bun de ieșeală! Unde motociclim? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TwinS Postat Noiembrie 5, 2014 Share Postat Noiembrie 5, 2014 Duminica asa pe la pranz m-as baga si eu la o plimbare usoara de 2 3 ore. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
quback Postat Noiembrie 8, 2014 Share Postat Noiembrie 8, 2014 la fel si io ,dupa ora 2,loc de intalnire ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 Maine? Prognoza e usoara, cu nori si soare, fara ploaie... O ciorbă la Charlota? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 Azi m-am gandit sa plec de la sat catre Timișoara (cca 150 km). Toate bune cat ma uitam din casa prin geamuri, soare, cer senin. Dar doar pana am iesit afara :| batea vantul de numa', in scurt timp s-a 'norat, a inceput sa picure. Cireasa de pe tort a fost ca a început si sa ninga ! Eu chiar numai inteleg vremea asta...unde sa mai plece omul cu mobra? Aveam si eu ceva timp sa l petrec in şa..dar n a fost sa fie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 _utui... Sa speram, totusi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 (editat) Maine 12 grade, sincer imi pare rau ca am facut rca, m-am plimbat doar Joia trecuta. http://www.accuweather.com/ro/ro/timisoara/290867/weekend-weather/290867 Editat Aprilie 3, 2015 de kawazaki Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 Daca e soare, pe la pranz scot mobra la asfalt. Chiar si prin oras... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 La o cafa daca vrei mergem prin oras sau o Shaoramaama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Aprilie 3, 2015 Share Postat Aprilie 3, 2015 ce vreme trompeta ..veneam si eu :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ics7 Postat Aprilie 4, 2015 Share Postat Aprilie 4, 2015 Am venit eu de la Cluj. Vreme groaznică, ba ninsoare ba ploaie, a zambit putin soarele dar degreaba. Urat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate