stRADu Postat Mai 4, 2015 Share Postat Mai 4, 2015 poti sa faci high side cu orice tc pai poate tocmai pentru asta tinea degetul ala. daca nu e pentru asta si e pentru altceva nu dati cu parul va rog. am spus si eu o parere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 4, 2015 Share Postat Mai 4, 2015 Probabil asa e obisnuit din perioada 125. p.s. la 125 se foloseste foarte des actionarea ambreiajului la iesirea din viraje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 4, 2015 Share Postat Mai 4, 2015 (editat) Cu degetul intra preventiv ca sa alinieze roata spate cu roata fata ,sa nu o lase sa joace stanga dreapta (daca asta se intampla),daca roata spate topaie pe o franare mai agresiva, asta pana da drumul de tot la frana fata.Daca-l tine acolo asta nu inseamna ca-l si actioneaza,pt asta intra preventiv cu el asa ,ca sa reduca timpul de reactie. » Post actualizat in 04 May 2015 10:35pai poate tocmai pentru asta tinea degetul ala. daca nu e pentru asta si e pentru altceva nu dati cu parul va rog. am spus si eu o parere. TC`ul taie gazul , sunt unele modele care se monteaza pe bobine si altele pe injectoare .Daca tc`ul trebuia sa actioneze ambreiajul cu siguranta se monta pt/pe ambreiaj » Post actualizat in 04 May 2015 10:38ohoho lume noua Denis ce mai faci ? unde stai ascuns? cand incepi sezonul pe circuit ? Editat Mai 4, 2015 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 4, 2015 Share Postat Mai 4, 2015 (editat) Cu degetul intra preventiv ca sa alinieze roata spate cu roata fata ,sa nu o lase sa joace stanga dreapta (daca asta se intampla),daca roata spate topaie pe o franare mai agresiva, asta pana da drumul de tot la frana fata.Daca-l tine acolo asta nu inseamna ca-l si actioneaza,pt asta intra preventiv cu el asa ,ca sa reduca timpul de reactie. pentru asta exista SC - am scris mai sus. Daca motocicleta nu are, se poate folosi ambreiajul. Chiar si asa, de multe ori roata spate tinde sa "o ia inainte" - rear tire backing in. Asta nu se vindeca cu ambreiajul. Editat Mai 4, 2015 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 4, 2015 Share Postat Mai 4, 2015 Cesar chiar daca ai SC si dai drumul brusc ambreiajului o sa pierzi o secunda si ceva + motocicleta o sa se indrepte si nu o sa mai fie stabila ,aici se vorbeste depre o tehnica de pilotaj ,nu despre functia SC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 4, 2015 Share Postat Mai 4, 2015 (editat) Parerea mea este ca faci o mica confuzie intre ce face ambreiajul SC si ce poti face cu ambreiajul pe o motocicleta care nu are SC si faptul ca pe franare si intrare pe viraj, roata spate, din cauza inertiei face "backing in". Tehnica de pilotaj deja consacrata pentru a limita efectele acestui comportament este scoaterea piciorului de la interiorul virajului in afara motocicletei. In nici un caz, parerea mea, folosirea manetei de ambreiaj pe motocicletele pregatite de curse, care au toate SC. Editat Mai 4, 2015 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 4, 2015 Share Postat Mai 4, 2015 va las sa va edificati » Post actualizat in 04 May 2015 11:04esti intr-o mare eroare , aia cu piciorul este pt a "fura/castiga" cativa metrii pe franare agresiva ,tinand motocicleta dreapta mai mult timp,mutand centrul de greutate in interiorul curbei prin scoaterea piciorului din scarita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 4, 2015 Share Postat Mai 4, 2015 » Post actualizat in 04 May 2015 11:04 esti intr-o mare eroare , aia cu piciorul este pt a "fura/castiga" cativa metrii pe franare agresiva ,tinand motocicleta dreapta mai mult timp,mutand centrul de greutate in interiorul curbei prin scoaterea piciorului din scarita uita-te in Motovudu 1 - explicatia este pe la jumatatea filmului daca nu ma insel - Braking. Cred ca Stoner sau Marquez nu sunt cele mai bune cazuri pe care sa le studiezi la nivelul asta pentru ca ei derapeaza foarte mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 4, 2015 Share Postat Mai 4, 2015 daca-ti aduci aminte de la min 26:30 pana la 27:10 este ce-ti spuneam eu cu degetul pe levierul de ambreiaj ,faza cealalta cu piciorul este cunoscuta si nu trebuie sa o mai discutam. Recomand ca si tine si filmele platite,mai inveti una alta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Mai 4, 2015 Share Postat Mai 4, 2015 Probabil asa e obisnuit din perioada 125. p.s. la 125 se foloseste foarte des actionarea ambreiajului la iesirea din viraje Da, si mai ales faptul ca 2t se caleaza usor si inopinant.. si blocheaza roata spate, sunt obligati sa stea asa in caz de calaj sa traga repede ambreiajul sa nu faca highside. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 4, 2015 Share Postat Mai 4, 2015 daca-ti aduci aminte de la min 26:30 pana la 27:10 este ce-ti spuneam eu cu degetul pe levierul de ambreiaj ,faza cealalta cu piciorul este cunoscuta si nu trebuie sa o mai discutam. Recomand ca si tine si filmele platite,mai inveti una alta. "This is what slipper clutch do, automatically" De vreo pagina incerc sa spun despre SC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis_sbz Postat Mai 4, 2015 Share Postat Mai 4, 2015 cand incepi sezonul pe circuit ? Sa se mai incalzeasca un pic, sa se mai curete pistele. In iunie o sa incepem sezonul pe Secuiesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 4, 2015 Share Postat Mai 4, 2015 (editat) continua sa citezi din film pt ca te-ai grabit si nu ai ajuns pana la 27:10 ,nu ai mai avut rabdare eu vorbesc pt ca baiatul are alt stil de pilotaj ,gen motogp/worldsbk,am fost de vineri pana duminica inclusiv, am urmarit toate sesiunile chiar si pe ploaie.Daca nu eram la fata locului sa vad sesiunile si cum piloteaza,ziceam doar ce stiam dupa ma retrageam si gata. » Post actualizat in 04 May 2015 11:51 @denis, da de veste cand este iesirea ,poate joinam si noi Editat Mai 4, 2015 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Mai 4, 2015 Share Postat Mai 4, 2015 (editat) Treaba e simpla - ai SC (si asta se regleaza) esti in zona safe, nu ai SC, muncesti mai mult, spatele topaie si/sau derapeaza mai tare. Daca ai SC si nu merge perfect, alta discutie. Chiar nu am ce sa explic mai mult Editat Mai 4, 2015 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crisU Postat Mai 4, 2015 Share Postat Mai 4, 2015 Slippery Clutch e sfant, o mare inventie..am dat odata a 1-a in loc de a 2-a, din greseala si am luat curba atunci cum o iau cei de la Moto 2 Practic derapajul a fost automat, un slide perfect, fara frana spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 4, 2015 Share Postat Mai 4, 2015 (editat) nu incerca sa vezi pana unde tine norocul pe viitor ,insanatosire grabnica! Daca nu era cumpana asta pt tine aveai o batalie frumoasa la ssp! Editat Mai 4, 2015 de cmd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Mai 4, 2015 Share Postat Mai 4, 2015 Cand din cei de aici aplica cu adevarat,constant,jumatate din teoria expusa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat Mai 4, 2015 Share Postat Mai 4, 2015 Eu cred ca degetul ala e doar obisnuinta, un punct de "siguranta" sa simta maneta, cum zicea Cesar intr-un post cateva pagini in urma. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 4, 2015 Autor Share Postat Mai 4, 2015 (editat) Cum a zis Cesar si Denis. Sunt si eu de aceiasi parere. Exact asa merg si eu, intotdeauna cu un deget pe manete, din obisnuinta. Niciodata nu m-am putut obisnui cu toate degetele pe manson. Editat Mai 5, 2015 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 5, 2015 Share Postat Mai 5, 2015 adidas ,cu siguranta si eu am fost racit cand am fost mic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Mai 5, 2015 Autor Share Postat Mai 5, 2015 Pai eu si acum sunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Mai 5, 2015 Share Postat Mai 5, 2015 Ce e asa greu sa ii adresati o intrebare, daca tot va framanta, si sa nu va mai contraziceti despre cine s-a uitat de mai multe ori la Motovudu. https://www.facebook.com/95RobertMuresan?fref=ts Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 5, 2015 Share Postat Mai 5, 2015 pe noi "muritorii de rand" chiar nu trebuia sa ne framante acest lucru ,trebuia sa trecem repede peste subiect,eu am fost foarte incantat si de aceea am si raspuns pt ca am vazut ca mai este cineva atent la detaliile pozelor ,asta este de apreciat .Bravo Zimbruta,felicitari. » Post actualizat in 05 May 2015 07:09urmatorul trackday ? unde si cand ? » Post actualizat in 05 May 2015 07:12am primit asa ceva cand eram la Motorpark,aveti mai multe info ? https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/11188398_10153283554407277_2607326363420911492_n.jpg?oh=b09dffecd1f1989343e87b84887e2f31&oe=55BF1F27 » Post actualizat in 05 May 2015 07:13scz .acesta este linkul cu poza https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/11070946_1064600986902110_2095159829736887522_n.jpg?oh=24f690f9965a7bb4e9b5ed2f042c1a77&oe=55D19097 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zimbrutza Postat Mai 5, 2015 Share Postat Mai 5, 2015 Omul cat traieste invata, Ce sa fac, daca m-am urcat pe motor cu 20 de ani mai tarziu decat Muresan Urmatorul trackday 30-31 mai, organizat de Amckart Racing Team/Motoevolution. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmd Postat Mai 5, 2015 Share Postat Mai 5, 2015 ai idee care sunt preturile ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate