Falkenberg Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 Am trimis un mail la service in legatura cu Guzzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Martie 10, 2015 Share Postat Martie 10, 2015 la hondă nimic, doar e hondă )) la bavarez i-am montat numarul si am dat o tura sa ma mai obisnuiesc » Post actualizat in 11 Mar 2015 17:24 Azi dupa ce am schimbat uleiul am scos o la o plimbare. Dupa ~40 minute m am plictisit si am încercat un top speed. E naravasa rau de tot, ma cam surprinde, inca . Apoi catre "căşi", am spalat o si la nani. Vreo luna jumătatea. .pauza ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlinAnicai Postat Martie 12, 2015 Share Postat Martie 12, 2015 De ce pauza o luna jumate? Eu pe a mea am scoso azi sa o spal ca am lasato jegoasa inainte sa o bag la iernat. Am incercat sa ii curat janta spate dar din pacate a ramas prea mult jeg pe ea de la spalarea lantului si acum mai tre sa insist inca o data cu spalarea jantei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Martie 12, 2015 Share Postat Martie 12, 2015 Il astept pe junior, trebuie sa apara cat de curand . Nu voi mai avea timp mai deloc anul acesta, doar asa, o tura scurta din cand in cand..din pacate. Dar asta e, vor trece motoarele pe locurile secundare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 12, 2015 Share Postat Martie 12, 2015 Luasem aseara ceva masuratori la far... sa vad cum mi-ar intra lupele bixenon. Se pune daca e aseara? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Martie 12, 2015 Share Postat Martie 12, 2015 Atata timp cat se contorizeaza postarile...se pune, normal ca se pune, cum sa nu se puna ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 12, 2015 Share Postat Martie 12, 2015 Il astept pe junior, trebuie sa apara cat de curand . Nu voi mai avea timp mai deloc anul acesta, doar asa, o tura scurta din cand in cand..din pacate. Dar asta e, vor trece motoarele pe locurile secundare Da mie 1000rr ca ii invart rotile . Nu de alta,dar e pacat sa stea degeaba in garaj... Benzina si schimburile,le voi face eu automat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 12, 2015 Share Postat Martie 12, 2015 Da mie 1000rr ca ii invart rotile . Nu de alta,dar e pacat sa stea degeaba in garaj... Benzina si schimburile,le voi face eu automat Pan' la tine is io mai aproape... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Martie 12, 2015 Share Postat Martie 12, 2015 Doar ce am schimbat ce era..au mai ramas doar cauciucurile . Stii cum e? Femeia si masina/motorul nu se dau . Despre altele mai tratam daca e cazul )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 12, 2015 Share Postat Martie 12, 2015 si casa era la capitolu asta... Masina (motorul), casa si femeia... » Post actualizat in 14 Mar 2015 10:25Am dezbracat-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Martie 14, 2015 Share Postat Martie 14, 2015 Am finalizat lucrarea, mai are nevoie de vreme buna si o spalare.A ramas o bucata de kilnger prin toba dar, va iesii la un moment dat, nu mai imi bat capu. https://www.youtube.com/watch?v=eXyfj0JrTzY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 Spalat motocicleta si fiecare element demontat... plasticele negre vopsite cu negru si lac mat. Desfacut farul si vopsit oglinda neagra, in asteptarea bixenoanelor. Chestii de duminica la garaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brake Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 Mai fratilor,nu mai lucrati duminica si sarbatorile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vaderu Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 Mai fratilor,nu mai lucrati duminica si sarbatorile. De ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lessy Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 eu un surub nu strang duminica tin minte,odata mi sa slabit un surub pe la motocicleta pe la cablul de ambreaj,doar o cheie de 12 era nevoie sa repar/strang ,dar nu am facut.mai bine am stat bland duminica si am iesit la o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 De ce? Te vede Doamne Doamne si nu e de bine.N-o sa mai aiba grija de noi cand e asfaltul alunecos sau sa ne fereasca de aia care nu se uita in oglinda retrovizoare:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 Oare? De ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vaderu Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 De fapt nu lucrez duminica. Doar ma simt bine mesterind si facand ceva ce-mi place, ceva ce am planificat toata saptamana sa fac. Nu vreau sa o dau in off topic pe chestii bisericoase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 De ce? Pt ca sunt inchise magazinele de piese, in caz ca ai nevoie de ceva ) Singura logica valabila... Ca daca o dam pe "sarbatori", de fapt sambata e a 7a zi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vaderu Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 Te vede Doamne Doamne si nu e de bine.N-o sa mai aiba grija de noi cand e asfaltul alunecos sau sa ne fereasca de aia care nu se uita in oglinda retrovizoare:P Repara si soselele? » Post actualizat in 15 Mar 2015 19:26 Pt ca sunt inchise magazinele de piese, in caz ca ai nevoie de ceva ) Singura logica valabila... Ca daca o dam pe "sarbatori", de fapt sambata e a 7a zi. Asa da. Un motiv demn de luat in seama. Si acum on..... am mesterit cate ceva la sistemul de incarcare. Se pare ca totusi este releul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pan_Ku Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 Il astept pe junior, trebuie sa apara cat de curand . Nu voi mai avea timp mai deloc anul acesta, doar asa, o tura scurta din cand in cand..din pacate. Dar asta e, vor trece motoarele pe locurile secundare Si eu la fel !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator darcocbr Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 Super !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
George M. Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 plasticele negre vopsite cu negru si lac mat. Esti amabil sa pui niste poze? Sunt tare curios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costi31 Postat Martie 15, 2015 Share Postat Martie 15, 2015 Salut,de vineri are gume noi.MP4. Urmatoarea saptamana astept sa-mi soseasca si crash pad-uri de la Louis.de. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 16, 2015 Share Postat Martie 16, 2015 in contextu cu lucratu duminica... nu se pune daca e relaxare iar tot ce tine de motocicleta va fi intotdeauna o placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate