Metal Heart Postat Martie 17, 2015 Share Postat Martie 17, 2015 (editat) Acum la stiri pe PRO. Biker fara permis, a pierdut controlul. KTM 250EXC, fara casca... zice-se ca a izbit un cap de pod si a fost aruncat. Editat Martie 17, 2015 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Martie 17, 2015 Share Postat Martie 17, 2015 Da. Ktm 250 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gigeluss Postat Martie 17, 2015 Share Postat Martie 17, 2015 (editat) Am dat prea tarziu.. E stirea cu bebelusul acum edit: Defapt era prea devreme:)) Editat Martie 17, 2015 de Gigeluss Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styuk Postat Martie 17, 2015 Share Postat Martie 17, 2015 fara permis, fara echipament, full gas... pacat ca nici nu a venit bine caldura si incepe sa se populeze topicul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SLYther™ Postat Martie 17, 2015 Share Postat Martie 17, 2015 (editat) A mai fost unu acum cativa ani.....detaliile seamana izbitor.....tot in bistrita....tot o capra de teren....tot fara permis. Ce-au astia? S-au lovit la ceas?? L.E: Era in Baia Mare sorry, dar in rest totul este identic.... http://www.romaniatv.net/un-motociclist-de-23-de-ani-fara-permis-a-murit-in-timp-ce-era-urmarit-de-politisti_161874.html Editat Martie 17, 2015 de SLYther™ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 http://www.bistriteanul.ro/video--piatra-omorat-la-doar-20-de-ani-de-motocicleta-de-teren-imprumutat%C3%A3-de-la-vecin-1426600271247.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marcone Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 (editat) Prima fatalitate pe anu asta e si un candidat puterninc la trofeele Darwin. Inceputam bine desi tehnic nu se pune ca "smekeru" nu avea permis, de unde nici obligativitatea de a purta echipament de protectie. Editat Martie 18, 2015 de marcone Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Martie 18, 2015 Share Postat Martie 18, 2015 (editat) sper ca sezonul asta sa nu fie ca cel de anul trecut, cand desi a plouat mai tot timpul accidentele au fost la ordinea zilei. Legat de cazul prezentat, e pacat de viata oricui, cu sau fara permis. Mi se pare cazul clasic in care rider-ul nu e constient de ce poate mobra de sub el, iar daca se mai si sperie, deciziile nu sunt cele mai potrivite. Editat Martie 18, 2015 de Roni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 19, 2015 Share Postat Martie 19, 2015 God Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Martie 20, 2015 Share Postat Martie 20, 2015 Deci a inceput oficial , sezonul . Primavara se numara motoarele si toamna motociclistii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
®azvan Postat Martie 20, 2015 Share Postat Martie 20, 2015 Nu motociclistii se numara toamna, ca motociclist e ala de se da si-a doua zi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCATale Postat Martie 21, 2015 Share Postat Martie 21, 2015 Da am vazut si eu la stiri.Da pacat de el ca era tanar si avea toata viata inainte.Iar voi 2 de mai sus nu va mai certati.Fiecare aveti dreptate in felul vostru,putea sa dea peste cineva si mai lua pe cine dupa el dar si asa e pacat ca s-a stins o viata din cauza unei gafe. Imi aduc aminte acum cativa ani aveam cam 80 km intr-o curba destul de larga am intrat in voblaj am trecut foarte aproape de o masina care venea din fata,mi sa racit inima in 2 sec mi-am vazut viata am zis ca asta e sfarsitul drumului m-am uitat unde pot sa intru cu motoru ca sa nu fac treaba si mai urata.Am lasat moi mainile pe ghidon si intr-un moment si-a recapatat stabilitatea am iesit repede de contra sens si am ajuns acasa,3 zile nu am mai iesit cu drujba. Fratilor cine de sus m-a scos din voblaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Martie 22, 2015 Share Postat Martie 22, 2015 Cateva zile au trecut si inca o victima fara permis http://www.actualmm.ro/accident-mortal-pasiunea-pentru-motocicleta-i-a-adus-moartea-unui-tanar-din-ruscova-nu-avea-permis-iar-motocicleta-nu-era-inmatriculata-galerie-foto/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCATale Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 Doooamneee,nici o saptamana,si aceleasi chesti,copchil prost si fara creier,fara permis,fara echipament si motor neinmatriculat,eu nu inte;eg de ce fac chestile astea,vor si para ma cool?Poti fi cool si fara sa-ti risti viata.Dumnezeu sa-l odihnesca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Martie 23, 2015 Share Postat Martie 23, 2015 curatenia de primavara, ce sa-i faci, se mai intampla.... asa e cand te dai toata ziua pe play station si dupaia te crezi batman.... pacat de cei ce raman in urma sa sufere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Aprilie 12, 2015 Share Postat Aprilie 12, 2015 (editat) Si cind te gindesti ca cineva s-a apucat sa faca topic ca , vezi Doamne, motocicletele duse la pista pot provoca accidente "grave", soldate cu o tibie rupta. Editat Aprilie 12, 2015 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate